Evlenmek için ne yapabilirim

Eğer gerçekten evlenmek istiyorsan bak ciddi ciddi diyorm kardeşime kız bakıyoruz henüz düzgün biri çıkmadı karşısına tanıştıravilirm eğer istersen

Seans ücretini her yaş için 100 tl ( 23×100=2300 ) den mi belirlediniz ?
Hayat pahalı..
Yasin da bir etkisi var tabi.
Bir önceki yıl ; aynı konu ve yaş grubuyla alakali almış olduğum seans ücretini ve tüfe'yide göz önünde bulunduruyorum.
İsimdeyim,gucumdeyim

Evlenmek istiyorsunuz da evde oturan biriyseniz mesleğiniz ve eğitiminiz yoksa çevreniz de pek yoktur. Dolayısıyla seçenek de azdır. Ben ve arkadaşlarım hep okul ve iş çevresindeki insanlarla ya da sosyalleştiğimiz bir alanda ortak zevklere sahip olduğumuz insanlarla evlendik. Durduğunuz yerde bulamazsınız kısaca.

yok dedi zaten üstlerde.ben evlenmek isteyen üyeleri daima desteklerim.ama bak aç en başına yazdığını oku.arkadaş komşu evlendi nişanlandı diye 23 yaşındaki bir genç kızın konusu bu.ben yaşı makul yaşa gelmiş evlilik isteyen çocuk isteyen kadınlara:amannn evlenip de ne yapacaksın bekarlık sultanlık tarzı yazanlara karşıyım.hayatımda biri yok olsun istiyorum ne yapmalıyım yazsaydı bu üye gene destek olurdum.ama direkt evlilik demiş.normal değil bana göre.bu da benim fikrim

işte burada diyor.profiline baktım önlisans mezunuyum diyor antalya da yaşıyor .aile eve mi bağladı yazdı bir üye de .ben gelecek çabası göremiyorum.gören varsa bilemem.23 yaş tırmalama zamanı geleceği.koca arama zamanı değil.

Genel yorumlarını biliyorum. Konu sahibi birazdan kendini daha doğru bir dille ifade ederse , belki de en büyük desteği kendisine senin vereceğini de düşünüyorum.

Sadece yaş kıyası yapmanı yadırgadım. Farklı yaş , eğitim düzeyi ve farklı yetişme tarzlarından binlerce kadınız burada.

Bu evlilik konularında genel olarak yapılan bir şey. Oysa evlilik bu kadar kötüyse neden hala evliyiz onu da sormak lazım. Demek ki evliliği kötü bulanlar bosanmali. Kimimiz çocuk isteriz, kimi boşanmak ister iş evliliğe gelince dalga gecilir.

yok haklısın genel görüşüm başka.evlenmek aile kurmak çocuk sahibi olmak isteyen her kadının hakkı.ama başlığa kısaca yazmış gitmiş saçma şeyler .bir açıklaması yok evlenmek isteme sebebi yok.taciz mi görüyor anne babasız mı kalacak yeri mi yok aile baskısı mı görüyor?küçük bir köyde mi ondan mı çalışamıyor ya da istemediği biriyle evlenmeye mi zorlanıyor da bir an önce evlenip gitmek istiyor?bunları yazmış mı yok.tek yazdığı o bu evlendi ben de evlenmeliyim

Yeni üye ; yeni bir ortama giren kişinin yaşadığı çekincelerle konu açmış olabilir.

Kendisine yapılan ilk alıntılı cevap verilen yorum da çok hoş olmamış.

Yeniden konusuna gelirse , kendisi de anlatır zaten.

Son düzenleme:
Yeni üye ; yeni bir ortama giren kişinin yaşadığı çekincelerle konu açmış olabilir.

Kendisine yapılan ilk yorumda çok hoş olmamış.

Yeniden konusuna gelirse , kendisi de anlatır zaten.
buna katılmıyorum gerçek hayatta da kendimizi ilk kez gittiğimiz ortamda düzgün ifade edersek düzgün cevaplar yardım alıyoruz etmezsek de sonuç böyle oluyor.2 yıl üniversite okumuş.derdini anlatmayı biliyordur zannımca

İnsanlar çok zor Evlilik kötü bile olsa belki insan onuda yaşayıp tecrübe etmek istiyor kime ne yani. Evlilikle dalga geçilmesinin sebebinin fazla yozlaşma olduğunu düşünüyorum. Burda 23 yaşında bir kız sevgilimle aynı evde yaşayacağım dese kimse problem etmez aksine destekler. 23 yaşında sevgilimle cinsel hayatımız var dese yine destek görür. Ama iş evlenmek istemeye geldi mi tü kaka

Ağzınıza sağlık aynen böyle. Herkes istediği gibi yaşamakta özgür ama evlenmek isteyenlerin bu kadar asagilanmasini doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…