- 21 Aralık 2014
- 2.015
- 1.767
- 333
- 36
Aynı şey değil bence. Ben de bazen burda samimi Bi dil olsun diye nadiren de olsa evladım, bacım, hayatım vs hitap ediyorum. Evladım diye kötü niyetli yazmamış, ama karşı taraf yanlış anlayıp yaştan dolayı kendince aşağılamaya çalışmış teyze diyerek. Arada böyle Bi fark var. Verdiği cevap terslemek için olmadıktan sonra, teyzecim ablacım denmesinde de sorun yok yani.O da teyze demiş ee?
Kimse size burada ponçik yorumlar yapın demiyor karşınızdaki insana yaşı kaç olursa olsun saygı duyun diyorişte ben de 23 yaşında bu ekonomide işsiz güçsüz bir kadının eş aramasını normal bulmadım.bir sevgilin olur ilişkin ilerler beraber hedefleriniz olur amenna.ama arkadaşlarım evlendi nişanlandı ben de yalnız kaldım evlenmem lazım geç kaldım türü bir konuya ponçik yorumlar yapamam.sonra boşanıyorum 1 2 çocukla ortada kaldım diye konu açılıyor seneler sonra
Cidden öyle aynı evde yaşayıp evlilik dışı ilişki yaşasalar kimse bu tepkileri vermez ama iş evliliğe geldimi insanlar sanki kötü bir şey yapıyormussun gibi dalga geçiyor.İnsanlar çok zorEvlilik kötü bile olsa belki insan onuda yaşayıp tecrübe etmek istiyor kime ne yani. Evlilikle dalga geçilmesinin sebebinin fazla yozlaşma olduğunu düşünüyorum. Burda 23 yaşında bir kız sevgilimle aynı evde yaşayacağım dese kimse problem etmez aksine destekler. 23 yaşında sevgilimle cinsel hayatımız var dese yine destek görür. Ama iş evlenmek istemeye geldi mi tü kaka
ben de aynen anlattığın gibi anladım.yüzde yüz haklısın.Aynı şey değil bence. Ben de bazen burda samimi Bi dil olsun diye nadiren de olsa evladım, bacım, hayatım vs hitap ediyorum. Evladım diye kötü niyetli yazmamış, ama karşı taraf yanlış anlayıp yaştan dolayı kendince aşağılamaya çalışmış teyze diyerek. Arada böyle Bi fark var. Verdiği cevap terslemek için olmadıktan sonra, teyzecim ablacım denmesinde de sorun yok yani.
Senin yaşına kazasız belasız gelirse mamut kurban etsin o. Pek güvenli bir işi yok zira.bana durmadan teyze diyen üstüne de evladıma hakaretler eden bir şahıstan kurtuldum çok şükür ebediyyen.44 yaşında mezarımı kazmamı bekliyordu galiba
Ne uyaniksin var ya..Ah biz seni alalım kardeşim cidden mükemmel bi insan oda evlenemiyır ya yaş kaç
Niye kardeş kız evlenmek istiyor bnimde kardeşim. Evlenmek istiyor yardımcı oluyorum olmayan bseyi neden söyleyim gerçekten öyle gideriz sen dert etme mazallah bişey olur sonraNe uyaniksin var ya..
Hem ticaret,hem ziyaret..
Kargaya yavrusu şahin gorukur.
Tabiki mikimmel olacak
Yarın da istemeyi gidin..
Yalnız birine saygı göstermek, siz diye hitap etmek için yaşça büyük olmaya gerek yok. İlkin toplum içinde nasıl davranılır, nasıl konuşulur onu öğrenin. Evlenince malum toplumla muhatap olacaksınız mecburen.Pardon yaşınızın büyük olduğunu atlamışım teyze.
Sizinle alakası yok. Buradaki üyelerin çoğunluğu evliliğe karşı. Evliliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Sevgili bulmak istiyorum diye yazsaydınız tonla tavsiye alırdınız ya da 20 yaşında birliktelik yaşadım yazsaydınız sevişmek istedin ve seviştin kimseye hesap vermek zorunda değilsin yazarlardı ama evlenmek isteyemezsin. Bu insani bir duygu değil. O zaman koca meraklısı oluyorsun sevilmek istiyorsan bunu sevgili yoluyla halledeceksinBen de benzer bir konu açtım. Demediklerini bırakmadılar. Bir iki kişihariç gelen cevaplar igneleyiciydi. Herkes burada sıkıntısını paylaşıyor,dua istiyor.herkese cevap veriliyor bana gelincesenin kuru evlilik istegine millet dua mi edecek dedi biri. Ben de ona laf soktum ben de o şahıs da engel yedi 2 gun. Bazıları burada laf sokmaktan zevk alıyor
Ayne öyle. Konulara bakıyorum. Evliyim cocugum olmuyor diyor biri. O kişiye 1000 tane tavsiye veriliyor. O zaman ona da desinler madem olmuyor zorlama allah böyle uygun görüyor demek ki.. ama demiyorlar. Evlenmek isteyip ne yapabilirim diyenlere giciklar. Belki de evlendikleri.icin mutsuzlar kocalarından dolayı sıkıntılılar. Burada bu sekilde yorum yaparak rahatliyorlar anlamadım gitti. 4 gün engellendim buradakilerin bazıları yüzünden. Tanimiyon etmiyon ne diye dan da yorum yapiyon sana laf eden mi oldu öyle degil mi?Sizinle alakası yok. Buradaki üyelerin çoğunluğu evliliğe karşı. Evliliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Sevgili bulmak istiyorum diye yazsaydınız tonla tavsiye alırdınız ya da 20 yaşında birliktelik yaşadım yazsaydınız sevişmek istedin ve seviştin kimseye hesap vermek zorunda değilsin yazarlardı ama evlenmek isteyemezsin. Bu insani bir duygu değil. O zaman koca meraklısı oluyorsun sevilmek istiyorsan bunu sevgili yoluyla halledeceksin
Üzgünüm burda böyle
Sen bir kendi yaşınin insanı olda ondan sonra başka bir üyeyi yaştan vur. Bu ne hadsizlikPardon yaşınızın büyük olduğunu atlamışım teyze.
Bence böyle genellemeler yapmayın. Neden evliliğe karşı olsun ki insanlar? Evlenmek isteyenlere gayet aklı başında yorumlar yapılıyor. Ama konu var konu var yani.Sizinle alakası yok. Buradaki üyelerin çoğunluğu evliliğe karşı. Evliliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Sevgili bulmak istiyorum diye yazsaydınız tonla tavsiye alırdınız ya da 20 yaşında birliktelik yaşadım yazsaydınız sevişmek istedin ve seviştin kimseye hesap vermek zorunda değilsin yazarlardı ama evlenmek isteyemezsin. Bu insani bir duygu değil. O zaman koca meraklısı oluyorsun sevilmek istiyorsan bunu sevgili yoluyla halledeceksin
Üzgünüm burda böyle
İşin ilginç tarafıda birçoğu evliSizinle alakası yok. Buradaki üyelerin çoğunluğu evliliğe karşı. Evliliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Sevgili bulmak istiyorum diye yazsaydınız tonla tavsiye alırdınız ya da 20 yaşında birliktelik yaşadım yazsaydınız sevişmek istedin ve seviştin kimseye hesap vermek zorunda değilsin yazarlardı ama evlenmek isteyemezsin. Bu insani bir duygu değil. O zaman koca meraklısı oluyorsun sevilmek istiyorsan bunu sevgili yoluyla halledeceksin
Üzgünüm burda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?