Eski sevgilim ve evlenme isteği ?

Benim ailemde her gün erkek kardeşime evlen diyor ama bu şekilde değil. Anlaşabilecegi, mutlu olabileceği bir kız olsun istiyorlar. Gelin gelsinde kim olursa olsun demiyorlar. Bunların kafa yapısı normal değil.
Yani zaten annesiyle o dönem konuşmuştuk kadın şey dedi,oğlumun evinin anahtarı bende olur benim onda falan. Bunu söylediğimde şey dedi ya öyle şey mi olur ben seni korurum musade edermiyim falan.

İstemıyorum dediğiniz halde tarih belirleyen adam yarın öbür gün istemedıgınız neler yapar- yaptırır

Ayrıca ne alaka ya yıl gecmıs araya başkası girmiş sizin sorduğunuzda soru değil yani içinizde bişey kaldı mı ki bu kişiye karşı sanki tek sorun evlenme isteğimi ? Hadi içinizde bişeyler kaldı öbür adam ne alakaydı bazen aklım almıyor konuları ben mi farklı düşünüyorum anlamıyorum ki sorun bende mi öbürüne bi hafta olmuş ayrılalı bu ne ara duydu ne ara geldi ne ara konu evliliğe gectı demek ki ılımlı cevaplar veriyorsunuz ki karşı taraf pat die dalıyor mevzuya ben yıl gecmıs ayrılmış olduğum eski sevgılıme heleki tamamen olumsuzluklar üzerine ayrıldığım birine aleyküm selam demem yahu
O hayatımda biri olsada olmasada evlilik isteğini hep yeniledi yani ara ara arkadaşım araciligiyla bile sordururdu

Benim ailemde her gün erkek kardeşime evlen diyor ama bu şekilde değil. Anlaşabilecegi, mutlu olabileceği bir kız olsun istiyorlar. Gelin gelsinde kim olursa olsun demiyorlar. Bunların kafa yapısı normal değil.
Bir de kendi kafasına göre diyor ki konuş ailenle şu zaman yapalım falan önceden de böyleydi.

E senin muhatap alıp konuşman bile hata. İyi olsa zaten bitmezdi. 2 yıl sonra gelip dümdük evlilik mi konuşulur.

O hayatımda biri olsada olmasada evlilik isteğini hep yeniledi yani ara ara arkadaşım araciligiyla bile sordururdu
Bosverın şuraya konu açmaya değmeyecek bi gel git resmen. Önünüze bakın size saygısı olmayan insanlara da açık kapı bırakmayın

Arkadaşınıza da net tavrınızı belli edip bana haber getirip duracaksan mesafe koyalım senınle de diyin . İlişkiniz olduğunu bildiği halde haber getirende gerçek arkadaş değildir zaten .

Takıntılı mıdır nedir?

Ben olsam telefonunu bile açmam.

Tehlikeli biri olabilir.

Evlilik böyle bir şey mi? 2 sene sonra yazıyor hopp hadi evlenelim :D
Gerçekten sizi severek evlenmek istediğinde bulunduğunu düşünmüyorum. Ya ailesi çok baskı yapıyordur torun, gelin vs ya derdi özgürce cinsellik yaşamaktır bazıları öyle düşünüyor çünkü

Evlilik böyle bir şey mi? 2 sene sonra yazıyor hopp hadi evlenelim :D
Gerçekten sizi severek evlenmek istediğinde bulunduğunu düşünmüyorum. Ya ailesi çok baskı yapıyordur torun, gelin vs ya derdi özgürce cinsellik yaşamaktır bazıları öyle düşünüyor çünkü
Yüksek ihtimalle böyle.

Bosverın şuraya konu açmaya değmeyecek bi gel git resmen. Önünüze bakın size saygısı olmayan insanlara da açık kapı bırakmayın

Arkadaşınıza da net tavrınızı belli edip bana haber getirip duracaksan mesafe koyalım senınle de diyin . İlişkiniz olduğunu bildiği halde haber getirende gerçek arkadaş değildir zaten .
Öyle yapacağım

Herkese merhabalar, önceki konumu bilenler bilir yeni ayrıldım 1 haftayı geçti ama bu eski sevgilim o eski sevgilim değil konu farklı. Bu eski sevgilim çocukluk aşkı gibi olduğum biriydi bir dönem toksik olmuştu ayrıl barış vs. Yaklaşık 2 senedir iletisimimiz yoktu. Dün gene yazdı bugün de yine yazdı adını koyalım evlenelim falan diye. Daha öncede evlilik isteği olduğu için ayrılmıştık. Onu oyaladigimi falan düşündü kendisi 26 ben 25 yaşındayım. Ben çevresinden dolayı evlenmek istediğini düşünüyorum. Örneğin hep şöyle oluyordu konuşup barışıyorduk gorusuyorduk sonra tekrar görüşelim dediğimde bahane sunup arkadaşlarıyla görüşuyordu tek amacı evlilikti yani. Beni sevdiği için benimle evlilik istemiş falan yoksa evlenirmiş. Ben de tekrar evlenmek istemediğimi söyledim. Sen bilirsin nasıl dersen falan dedi.yani normal bir sevgililiği yok amacı evlilik. Yorumlarınız nedir. Yani iletişimi kestim çünkü evlilik istemiyorum ve benim dediklerimi yapmıyor istediğim yerde oturmak istemiyordu o zaman da aynıydı. Sonra şu sınavlara gir vs desemse istemiyordu. Düşünceleriniz nedir.
Bunu sorgulamana gerek yok ki.
Evlenmek istemiyorsan,aklında soru işareti varsa evlenme.

Back
X