Gec kaldım düşüncesi ?

Evlilik için değil düzenli bir ilişki için diyorum çevremdeki herkesin hayatında biri var.
Herkesin hayatında biri var diye sizin de olmak zorunda değil ki
Veya herkesin hayatındaki kişinin doğru kişi olduğundan nasıl emin oluyorsunuz? Belki yanlış kişiler peşindeler?

Herkesin hayatında biri var diye sizin de olmak zorunda değil ki
Veya herkesin hayatındaki kişinin doğru kişi olduğundan nasıl emin oluyorsunuz? Belki yanlış kişiler peşindeler?
Yani öyle duruyor dışarıdan anlattıklarından. Çoğu da yakın çevrem o yüzden az çok mutlu olduklarını biliyorum.

25 gerçekten çok genç bir yaş devir o devir artık kader kismet bu işler evlendikten sonraki hayatinizin şimdiki hayatınızdan daha iyi olacağının da garantisi yok o yüzden doğru zamanda iyi insanlarla karşılaşirsiz inşallah şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bakın çok gencsiniz daha🌼🤍

25 gerçekten çok genç bir yaş devir o devir artık kader kismet bu işler evlendikten sonraki hayatinizin şimdiki hayatınızdan daha iyi olacağının da garantisi yok o yüzden doğru zamanda iyi insanlarla karşılaşirsiz inşallah şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bakın çok gencsiniz daha🌼🤍
Teşekkür ederim inşallah 🌸

Günümüz erkekleri prenses olmuş. Öyle eskisi gibi sevdiğim kadın için elimi taşın altına koyayım, onu mutlu etmek için elimden geleni yapayım şeklinde düşünen erkek çok çok az kalmıştır. Genelde yedekte tutuyorlar, bir kadının kıymetini bilip ona göre davranan erkek çok az kaldı. Başka seçeneklerim de var diyip en ufak olayda iletişimi kesebiliyorlar. O yüzden kendinde suç arama. Karşına eril, seninle gerçekten olmak isteyen erkek çıkarsa senin için çabalayacaktır. Sana seviyor mu acaba diye düşündürten hiçbiriyle vakit kaybetme. Bir erkek severse öyle davranmaz
o tip erkekler 10-15 sene sonrasının kaybedenler kulübü 🙂 onlara üzülüyorum, samimi bir bağı hiç tadamayacaklar. daha kendiyle bağ kuramamış yüzeysel adamlarla olmuyorsa olmasın daha iyi, sonra travmaları iyileştirmek de zaman alıyor hatta iyi bir adama bile güvenemiyorsun bazen. yeniden güvenmek zaman alıyor, kötüler sayesinde iyileri anlar oldum iyi bir adamı da öyle fark edebildim galiba, eski ben olsaydı yanından geçip giderdi.. 26'yı doldurdum 27'ye işliyor günlerim benim de. hepimizin bahtı açık olsun, sizin kıymetinizi bilecek kendini yetiştirmiş sevgiyi yaşayabilen ve yaşatabilen erkekler çıksın karşınıza inşallah. umutsuz bakmayın iyi tabiatlı ve bilinçli insanlar hala varlar 🌹 her şey vaktini bekler. siz kendinizi zihinsel ve duygusal olarak iyileştirmeye kafa yorun boşverin gerisini, belki sevgiyi tadacağınız kişi o sınavlarınızın ardında sizi bekliyordur ve ona kalbinizde sevginin önüne koyduğunuz engellerinizle varsanız bile hayrını göremezsiniz. herkese maşallah tü tü 😅😅

Geç kalmadın merak etme. Herkesin yolculuğu , beklentileri farklı. O dışarda gördüğün nişanlı,evli insanlar göründüğü gibi mutlu olmayabilir. O yüzden acele etme, akışına bırak. Başkası evleniyor ya da yaş ilerliyor diye evlenilmez. Sosyal medyadan tanışmaya çalışıyorsan orda çoğu erkek bir sürü kızla konuşuyor yedekte tutmaya çalışıyor zaten. En iyisi sosyalleşip yeni çevre edinmek. Her şey olması gerektiği zamanda olacaktır endişe etme. 🌸

o tip erkekler 10-15 sene sonrasının kaybedenler kulübü 🙂 onlara üzülüyorum, samimi bir bağı hiç tadamayacaklar. daha kendiyle bağ kuramamış yüzeysel adamlarla olmuyorsa olmasın daha iyi, sonra travmaları iyileştirmek de zaman alıyor hatta iyi bir adama bile güvenemiyorsun bazen. yeniden güvenmek zaman alıyor, kötüler sayesinde iyileri anlar oldum iyi bir adamı da öyle fark edebildim galiba, eski ben olsaydı yanından geçip giderdi.. 26'yı doldurdum 27'ye işliyor günlerim benim de. hepimizin bahtı açık olsun, sizin kıymetinizi bilecek kendini yetiştirmiş sevgiyi yaşayabilen ve yaşatabilen erkekler çıksın karşınıza inşallah. umutsuz bakmayın iyi tabiatlı ve bilinçli insanlar hala varlar 🌹 her şey vaktini bekler. siz kendinizi zihinsel ve duygusal olarak iyileştirmeye kafa yorun boşverin gerisini, belki sevgiyi tadacağınız kişi o sınavlarınızın ardında sizi bekliyordur ve ona kalbinizde sevginin önüne koyduğunuz engellerinizle varsanız bile hayrını göremezsiniz. herkese maşallah tü tü 😅😅
İnşallah teşekkür ederim 🌸

Yani öyle duruyor dışarıdan anlattıklarından. Çoğu da yakın çevrem o yüzden az çok mutlu olduklarını biliyorum.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Herkes herkese her şeyini anlatmaz. Anlatsa bile güzel şeyleri anlatır. Tıpkı sosyal medyaya konulan fotolar gibi.

İlişki İlişki diye de bu kadar diretmemek lazım. İlla her an hayatınızda biri olmak zorunda değil. Sırf sevgilim olsun diye düşününce size cevap bile vermeden ayrılan o polis gibi insanlara denk gelip bosa efor harciyorsunuz iste.

Back
X