Evlenmek için ne yapabilirim

bana durmadan teyze diyen üstüne de evladıma hakaretler eden bir şahıstan kurtuldum çok şükür ebediyyen.44 yaşında mezarımı kazmamı bekliyordu galiba
Kim o, hemen çıksın karşıma..
Bastonumla Boynuzunu kirayim iblisin.
Yahu kimdi,bizimkilerde Caferin babasını oynuyordu..Bak gelmedi aklıma.
Ne gülerdim o tiplemeye..

Kim o, hemen çıksın karşıma..
Bastonumla Boynuzunu kirayim iblisin.
Yahu kimdi,bizimkilerde Cafer babasını oynuyordu..Bak gelmedi aklıma.
Ne gülerdim o tiplemeye..
hatırladım kayınbabasıydı.kırarım boynuzunu ibliss dedi mi ben evden bile korkuyordum ondan benimkinin boynuzunu kazen kırdı sağolsun

Evlilik amaçlı tanışma için uygun yaştasınız bence. Yakın arkadaş çevrenize bir danışın muhakkak sizle benzer isteklere sahip bir erkek vardır. Yoksa da ailenize bu konudan bahsedip uygun birini bulmalarını isteyebilirsiniz aklıma başka bir şey gelmiyor. Tanışmak için uygun ama evlilik için erken bir yaş bence.

23 yaşındaki genç kariyeri hakkında soru sormalıydı sınavları hakkında sormalıydı arkadaşları hakkında sormalıydı sevgilisi hakkında sormalıydı.nasıl koca bulurum diye sorarsa nasıl bir cevap gelmesini bekliyor ki?sanki köyde dar bir çevrede kalmış okuma imkanı olmayan bir genç gibi sormuş

23 yaş çok erken bence de.Ama aynı sizinki gibi aşık olan ve benim de zamanla seveceğim biriyle isterdim ben de. Neyse hayırlısını isteyelim gerçekten. Hayal ettiğiniz şeyler kötü sonuçlarla bitebilir çünkü

Konu sahibini niye bu kadar taşladınız acaba? Herkes "hayatını yaşamak" istemeyebilir. Yuvası olsun , düzeni olsun ister. Önceliği çalışmak değil, yuva sahibi olmaktır. Sizin gibi düşünmeyen birine atar gider niye yani? İnşallah gönlüne göre birini bulursun konu sahibi, dediğim gibi çevrene söyleyebilirsin

Arayınca çıkmıyor ki o öyle. tanışıyım sevgilim olsun diye bir zamanlar bende uğraşmıştım çünkü o dönem insan bunu üstün bişey gibi görüp kendini yalnız hissedebiliyor. Herkesin var benim niye yok diye saçma bir düşünceymiş, Doğru düzgün biri olmuyor, ne zaman ki bıraktım aramayı olursa olur olmazsa olmaz diye uğraşmadım uğraşmayı da bıraktım aman beni beğensinler diye kendim oldum o zaman karşıma eşim çıktı
Yaftalayanlar hiç bunu yaşamamış gibi, bence her insan hissedebiliyor böyle şeyler yalnız kalınca yalnız olmamak , sevilmek istemek gayet doğal

Beğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.

Karşınızdakinin yaşından bağımsız olarak söylüyorum siz hitabı bekliyorsanız aynı şekilde siz diye hitap etmeniz lazım. Neticede burası bir forum sitesi insanlardan birbirlerinin yüzünü görmeden yazıyorlar.

Karşıdaki üye başka biri olsaydı bu kadar saydırır mıydınız merak ettim. Buraya ister evlenmek istiyorum diye konu açar üyeler, ister boşanıyorum diye… şu çifte standarttan ne zaman vazgeçilecek bilmiyorum. Objektif olmak zor değil aslında

Salavatı Tefriciye başlıyoruz katıl bize

normal teyze demekle dalga geçmek için teyze demek arasında fark var.bu konuda art niyetli söylenmiş ama.
Kendisine tanımadığı bir kişi çocuğum derse o da yaşının büyük olduğunu düşünüp teyze der.
Belki de öyle birisidir. Nerden biliyorsunuz dar çevresi olmadığını
Okumaya çalışmaya imkanı da olmayabilir.

en başta yazdığına bakarsınız anlarsınız.genç vizyonlu eğitimli bir kadının yazdıklarına benziyor mu?bu benim görüşüm sizinki farklı olabilir gayet doğal.bir gün umarım 23 yaşındaki çocuğum asla böyle bir konu açmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…