Kim o, hemen çıksın karşıma..bana durmadan teyze diyen üstüne de evladıma hakaretler eden bir şahıstan kurtuldum çok şükür ebediyyen.44 yaşında mezarımı kazmamı bekliyordu galiba
hatırladım kayınbabasıydı.kırarım boynuzunu ibliss dedi mi ben evden bile korkuyordum ondanKim o, hemen çıksın karşıma..
Bastonumla Boynuzunu kirayim iblisin.
Yahu kimdi,bizimkilerde Cafer babasını oynuyordu..Bak gelmedi aklıma.
Ne gülerdim o tiplemeye..
Teyze kelimesi hakaret mi kötü bir şey demek miTeyzemi denir ee?
normal teyze demekle dalga geçmek için teyze demek arasında fark var.bu konuda art niyetli söylenmiş ama.Teyze kelimesi hakaret mi kötü bir şey demek mi
Çocuğum demişsiniz o da sizin gibi yakın davranıp teyze demiş.
23 yaşındaki genç kariyeri hakkında soru sormalıydı sınavları hakkında sormalıydı arkadaşları hakkında sormalıydı sevgilisi hakkında sormalıydı.nasıl koca bulurum diye sorarsa nasıl bir cevap gelmesini bekliyor ki?sanki köyde dar bir çevrede kalmış okuma imkanı olmayan bir genç gibi sormuşEvlilik amaçlı tanışma için uygun yaştasınız bence. Yakın arkadaş çevrenize bir danışın muhakkak sizle benzer isteklere sahip bir erkek vardır. Yoksa da ailenize bu konudan bahsedip uygun birini bulmalarını isteyebilirsiniz aklıma başka bir şey gelmiyor. Tanışmak için uygun ama evlilik için erken bir yaş bence.
23 yaş çok erken bence de.Ama aynı sizinki gibi aşık olan ve benim de zamanla seveceğim biriyle isterdim ben de. Neyse hayırlısını isteyelim gerçekten. Hayal ettiğiniz şeyler kötü sonuçlarla bitebilir çünküSabah işe gelirken radyo programı dinliyordum. soru en büyük pişmanlığınız gibi birşeydi.
cevaplar çok enteresanevlilik haha
23 yaşımda körkütük bana aşık olan biriyle evlendim. sonra ben de aşırı bağlandım. sonuç boşandım.
yani hayırlısını dile. ve yaşın küçükse hayatını yaşa hemen evlenme derim.
Aaa noldu C ceycey0406hatırladım kayınbabasıydı.kırarım boynuzunu ibliss dedi mi ben evden bile korkuyordum ondanbenimkinin boynuzunu kazen kırdı sağolsun
Beğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.
Karşıdaki üye başka biri olsaydı bu kadar saydırır mıydınız merak ettim. Buraya ister evlenmek istiyorum diye konu açar üyeler, ister boşanıyorum diye… şu çifte standarttan ne zaman vazgeçilecek bilmiyorum. Objektif olmak zor değil aslındasana kimse saygısızlık yapmadı ,
evlenmem lazım diye saçma bir konu açarsan alacagın cvp o olur , hayatında erkek arkadaşın yok , sevgilin yok ,
eee ne yapalım sana , yaşadıgın şehre gelip kocamı bulalım ,
kendini anlat eğitiminden bahset , bizde sana kendini paranı kazanıyorrsan turlara git iş ortamında arkadaş çevresi yap
illa hayırlı biri çıkar karşına deriz , sen önce kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştir sonra koca bulursun
Aaaay şokValla doğru asayiş şube müdürüymüş evleneceği kişi
Sen hala burda mısın İbo?Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Kendisine tanımadığı bir kişi çocuğum derse o da yaşının büyük olduğunu düşünüp teyze der.normal teyze demekle dalga geçmek için teyze demek arasında fark var.bu konuda art niyetli söylenmiş ama.
Belki de öyle birisidir. Nerden biliyorsunuz dar çevresi olmadığını23 yaşındaki genç kariyeri hakkında soru sormalıydı sınavları hakkında sormalıydı arkadaşları hakkında sormalıydı sevgilisi hakkında sormalıydı.nasıl koca bulurum diye sorarsa nasıl bir cevap gelmesini bekliyor ki?sanki köyde dar bir çevrede kalmış okuma imkanı olmayan bir genç gibi sormuş
en başta yazdığına bakarsınız anlarsınız.genç vizyonlu eğitimli bir kadının yazdıklarına benziyor mu?bu benim görüşüm sizinki farklı olabilir gayet doğal.bir gün umarım 23 yaşındaki çocuğum asla böyle bir konu açmazKendisine tanımadığı bir kişi çocuğum derse o da yaşının büyük olduğunu düşünüp teyze der.
Belki de öyle birisidir. Nerden biliyorsunuz dar çevresi olmadığını
Okumaya çalışmaya imkanı da olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?