Gec kaldım düşüncesi ?

İlişki İlişki diye de bu kadar diretmemek lazım. İlla her an hayatınızda biri olmak zorunda değil. Sırf sevgilim olsun diye düşününce size cevap bile vermeden ayrılan o polis gibi insanlara denk gelip bosa efor harciyorsunuz iste.
Ama bana yazan oydu beni peşimden koşan oydu ben değildim ki.

Evlilik için değil düzenli bir ilişki için diyorum çevremdeki herkesin hayatında biri var.
Genelde dediğin gibi çoğu kişinin oluyor.seninki de olur elbet.daha yeni kendine gelmişsin zaten.25' ten öncesi çolukluk çocukluk.yaşı küçük kişilere de adamakıllı birilerin denk gelmesi daha zor zaten.ben 32 ye gireceğim.bazen benden küçük kişiler tanışmak istiyor düşünmüyorum bile.hepsi çoluk çocuk gibi geliyor.şansınız azalmıyor yani daha yeni çoğalmaya başlayacaktır.

Genelde dediğin gibi çoğu kişinin oluyor.seninki de olur elbet.daha yeni kendine gelmişsin zaten.25' ten öncesi çolukluk çocukluk.yaşı küçük kişilere de adamakıllı birilerin denk gelmesi daha zor zaten.ben 32 ye gireceğim.bazen benden küçük kişiler tanışmak istiyor düşünmüyorum bile.hepsi çoluk çocuk gibi geliyor.şansınız azalmıyor yani daha yeni çoğalmaya başlayacaktır.
İnşallah hayırlısı tabi ki

Herkese merhabalar,aşk hayatında pek şansım iyi değil. Çevrem de arkadaşlarım ya nişanlı ya evli ya da sevgilisi var. Ben de hiç bir şey yok. Hayatımda olan insanlarlada bir türlü olmadı. Yazan eden oluyor ama ya sevgililiğe gelmiyor ya da yarıda kalıyor. Geç mi kaldim düşüncesi oluyor ara da . 25 yaşındayım. Ama bazen düzenli bir ilişkim olsun da istiyorum ama pek şansım gülmedi. Eskilerle de olmadı. Bazıları da bana uymuyor diye istemedim. Uyumlu olanlarlada ya yarım kaldı konuşma ya da sevgililige ilerlemedi. Sizce napmalıyım? Bazen iletişim de mi sıkıntı oluyor acaba diyorum ama bakıyorum normal konuşmuşum konuşmanın sonunda görüldü olmuş.
Hiç böyle düşünme 30 40 yaşında da evlenebilirsin ve gerçek aşkı o yaşda da bulabilirsin. Hayatta hiç bişey için geç değil bilemezsin hangi yaşta neyin hayırla geleceğini.

Ben olsam geç kalındı diye düşünmezdim.
Hatta belkide böylesi çok daha iyidir.
Akışı değiştiremiyorsan bakışı değiştir / Öyle ya neden olmasın💕

Ben olsam geç kalındı diye düşünmezdim.
Hatta belkide böylesi çok daha iyidir.
Akışı değiştiremiyorsan bakışı değiştir / Öyle ya neden olmasın💕
Çevreme bakınca ara da böyle düşünüyorum. Çünkü örneğin sabah günaydın mesajı alıyorlar iş çıkışı gelip alıyorlar vs. Ama tabi bu bende yok. İnsan o duyguyu da özlüyor.

Çevreme bakınca ara da böyle düşünüyorum. Çünkü örneğin sabah günaydın mesajı alıyorlar iş çıkışı gelip alıyorlar vs. Ama tabi bu bende yok. İnsan o duyguyu da özlüyor.
Sosyal bir insan olmak ve her yerde olmak inan bazende işe yaramıyor.
İçi çok boş olabiliyor.
Çok kalabalık isterken bazen o kalabalıklarda yalnızlık hissedebiliyorsun.
Ama senin samimi ve anlayışlı dostluklara ihtiyacın var ve evren insanın istediğini hep karşısına çıkarır yeterki sabredip doğruluğu konusunda kendinden eminliğini bozmasın.
Ben inanıyorum.💕🙏

Sosyal bir insan olmak ve her yerde olmak inan bazende işe yaramıyor.
İçi çok boş olabiliyor.
Çok kalabalık isterken bazen o kalabalıklarda yalnızlık hissedebiliyorsun.
Ama senin samimi ve anlayışlı dostluklara ihtiyacın var ve evren insanın istediğini hep karşısına çıkarır yeterki sabredip doğruluğu konusunda kendinden eminliğini bozmasın.
Ben inanıyorum.💕🙏
İnşallah 🌸
Şöyle aslında yazan eden oluyor. Ama konuşma hep yarıda kalıyor. Hayırlısı

İnşallah 🌸
Şöyle aslında yazan eden oluyor. Ama konuşma hep yarıda kalıyor. Hayırlısı
Herkes aynı yollardan geçiyor.1 kişiyi tutturana kadar neler neler yaşanıyor? Ne saçma sapan kişilerle tanışılıyor. Sana özgü olmadığın bilmek iyi gelecektir.

Back
X