Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi

Ay ne olur ayrılın bu adamdan,bu saftirik adama çok acıdım nedense

"Yok çişe gitmeden önce haberim olsun, habersiz yapma"
Diyecek bir tarzı var.

Çok romantiksiniz, ömür boyu takacak falan. 2 senedir alyans bile takmıyorum ben canım sıkılırsa tektasimi satar yerine başka bir şey alırım.

Karatla mi evleniyorsun bacim? Trol musun yoksa?

Eger boyle her seyin boyutunu sorun edersen evlilikte yuzun gulmez.

Yüzüğe değer vermeseydiniz, bunun yüzünden tartışmada yaşamazdınız. Kendinizle çelişiyorsunuz?
benim eşim evlilik teklif ederken tek taş aldı bana. 50 kere alma dediğim halde. Takmıyorum çünkü ben. Kucak dolusu gül getirmişti, diz çöküp evlenme teklifi etti. Hakan Altun’un “Teklif ediyorum benimle evlenir misin” şarkısı çalıyordu. Bende o ambiansta ağladım. Yüzük kaç karattır, pırlanta mıdır zirkon mudur umrumda bile değildi. Sizde o duygusal bağ kurulmamış.
bu adamdan ayrılın. Muhakkak size kaşıkcı elması takacak birini bulursunuz.

Çocuğa üzüldüm aklı varsa başını yakmaz. Kolay kolay da erkeklere üzülmem yani.

Katılıyorum aşırı samimiyetsizce erkek olsam edeceğim teklife kadar karışacak kadına kendi kendine evlen Behlül kaçar derim. Aklıma şey geldi teklif edilecek diye sırf ona göre giyinen adeta nikah elbisesi tarz da giyinen gelin adayı tanesi acayip şaşırmış gibi yapıyor teklif gelince hahah ay iyice suyu çıktı bu işlerin bari şaşırıyor gibi yapma iriteee.

Sıkıntı mı yapmayacakmış belli oluyo hmmm

Gerçekten bunu takan biriysen yazık. Olmaz bu ilişkiden.

Çok romantiksiniz, ömür boyu takacak falan. 2 senedir alyans bile takmıyorum ben canım sıkılırsa tektasimi satar yerine başka bir şey alırım.
Çok doğru böyle şeylere değer biçmeye gerek yok hastalık ve durumsuzluk anında çat diye satılan maddi değeri olan aksesuar sadece. Manevi bağ ruhlardadır. Yüzük satarsın birdaha alırsın.Hayat ne getirir bilinmez.

Hep fazla dizi izlemekten oluyor bunlar bence. Aynen dediğin gibi, maddi şeylere gereğinden fazla değer biçmek gereksiz. Tabii gönül ister ki iki tarafta memnun olsun, boyle konular yüzünden sevenlerin arası bozulmasın

Ay ama gerçekten bu davranışları kendinize yakıştırıyor musunuz? Amaç araç dengesi şaşmış
Aslolan sevdiğiniz kişiyle hayatınızı birleştiriyor olmak değil mi? Yüzük bunun emaresi sadece yani bir araç. Daha buradan sorunlu başladıysa bunun nişan alışverişini çeyizini düğününü takısını düşünemiyorum.
Evlilik teklif yüzüğünü kuyumcuya götürüp sertifikasını ve ederini soran, sonra ucuz bulup pahalısını zorla aldıran bir tanıdığım evliliğinin 2. Senesinde boşandı bilginiz olsun

Hürrem Sultan misali hahaha o yüzük benim ruhum diyişi. gerçi ona da yakışmadı değil ee sultan yani herkesin karşısında da bir cihan hükümdarı Kanuni yok yaf. Gerçi böyle bir yüzük tarihte yok bizim senaristler romantik.

Bir ilişkide 0.21 , 0.24 karat konuşuluyorsa :) hani mevzu buralardaysa orada aşk yoktur. Orada yanyana olmak için yapılmış bir evlilik yoktur.

Ve her şeyi batar aynı evde... Mantığı kenara at demiyorum. Çünkü konuda mantık da yok. Yani ben burada ne aşk görüyorum ne mantık..

Hurrem Sultanin yuzugu yok mu? Topkapida varmiş diye biliyordum. Sarayi ziyaret ettim ama bazi bölümler kapaliydi ben ziyaret ettigimde bilmiyirum acik olsa birseyler gorebilir miydim Gercek olmamasi beni üzebilir.
Diziyi ilk defa 2-3 sene önce izlemiştim galiba tam zamani da hatirlamiyorum. O yuzuğe de bayilmistim. Ayni yüzüğün minik versiyonlari Z*N magazasinda satiliyormuş hatta eşim bana almişti. Bi Kanuni Sultan değil tabi ama gönlünün Hürrem Sultaniymsim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…