Evlenme teklifinde istediğim yüzüğün alinmamasi

Hayır ben asla övünmedim parayı daha mantıklı kullanmak övünmek mi konu sahibinin karatlara takıldığını görüp karat zımbırtısı yazdım benim için önemsiz bu sebeple en ucuzuna gittim o para da boşa gitmedi . Saçma sapan algı yaratmayın . Hadi

Biz de kahve içerken bi an da hadi yüzük alalım diye kuyumcu yolu tutmuştuk. Vitrinde beğendim bi tane ama fiyatı çok çıkar diye de endişelenmiştim. Dedim ki adama pırlanta falan olmasın. Adam da dedi ki pırlantaları o vitrine koyar mıyız sizce hiç unutmuyorum 500 tl vermiştik. O kadar severek o kadar içime sinerek kullandım ki. Parmaklarım çok ince olduğu için daralması kaynaklı yan taşları düşüyordu sürekli taş taktırırdım keyifle sizin yazınızı görünce seneler öncesine gittim valla bi duygulandım

Adam ne bilsin kadın kırat peşinde koşacak adamın burnundan getirecek. Gerçi balık baştan kokmuş da adam seviyorsa demek

2017 yılında eşim bana evlenme teklif ettiğinde aldığı tektasin fiyatının 3 bin lira olduğunu zorla ogrendigimde bir hafta soylendim, niye daha uygun bir şey almadin, yazık değil mi sadece bir yüzüge o kadar para diye. Nitekim 5 senelik evliligimde 5 kere takmamisimdir tektasimi. Bazı şeyler semboliktir. Önemli olan o yolda attığınız adimdi. Tamam siz 20 bin liralik yüzüğü beğenmiş olabilirsiniz ama adamın gücü 10 bin olana yetiyorsa onu da strese sokup sınırını zorlamanın anlamı ne?

Bunlar en mutlu geçmesi gereken zamanlarken bir yüzük için tavir yapıyorsaniz size kotu bir haberim var; evlilik hiç oyle sevgililik dönemine benzemiyor. Bambaşka sorumlulukları var. Hele ki çocuktan sonra arşa cikiyor her şey. Çocuklu olanlar beni anladi o yuzden olmayacağını düşünüyorsanız yol yakinken bitirin.

katiliyorum. benim esim de ogrenciydi, on sene once 1500 liraya sade bir pirlanta aldim. adamin imkani yoksa yoktur. ya da boyle seylere para harcamayi gereksiz goruyordur.
Gerçekten durumu vardır sen istediğin halde yapmıyorsa bence bu ayrılma sebebi . Önemsemeyip reddediyorsa mesela . Ama yani birine şunu alacaksın diye tutturmak bana çok garip geliyor .

Kadın bunu ömrü boyunca parmağında takacak. Bir kere kullanıp atmalık bişey değil. Bunun çerez parası olup olmamasıyla alakası yok. Çerez parası diyen de sizsiniz benim öyle bi yazım da yok. Anlamadığınız adamın değer vermediği için bunu almaması. Ha söylerdi en başta param yok bütçem buna yetiyor ne dersin diye. Konu sahibinin de sıkıntı yapayacağını düşünmüyorum. Kadın kandırılmış.

Verilen cevapları okudum ve şok oldum. Yahu herkes bi mütevazilik hikayesi anlatmış. Konun cevabı bu değil zaten o ayrı. Ama yani siz çakma yüzükleri kabul edip burda alkış bekliyorsunuz diye konu sahibini neden aç gözlülükle suçluyorsunuz onu anlamadım. Tamam en her şeyi sineye çeken en herşeye olur veren sizsiniz. Ay birden afakanlar bastı cevaplardan iç döküş yaşadım.

Ayhhh kafalar leyla

Bir erkegim param buna yetti diyebildigi bir konu varsa orda da durustluk aramanmaz utanmistir soyleyememistir bu kandirmaca olmuyor erkekler parasinin olmamasini psikolojik bir rahatsizlik hale getiren varliklar. Ben erkek arkadasinizda bir sorun gormedim. Sonucta durusce param buna yetti diyebilmis her erkek icin kolay degil bunu soylemek. Yetseydi zaten istediginizi alirdi, hayata bakis aciniz farkli mutlu olamazsiniz basarilar

Allahım evlerden ırak. Siparişle evlenme teklifi, yüzük vs.

Eşim bundan 7 yıl önce internetten Atasayın sitesine gir istediğin yüzüğü bana at senin beğendiğin yüzük olmasini istiyorum fiyatına bakma demişti.Ama ben yine de belki limitini aşan bir yüzük beğenirim belki pırlanta değil altın alacaktır sonra mecbur kalır diye bana hiç farketmez sen beğendiklerini at ben içlerinden birini seçeyim demiştim.O mağazaya gidip bana bi kaç model atmişti birini seçmiştim.Böylece onu da zora sokmamayı başarmıştım.
Siz 0,31 karat değil 0,24 derdine düşmüşsünüz.O size böyle geldiğinde sizde deseydiniz ki kendini zorlama begendiğin modellerden at seçeyim o zaman size bütçesine göre model atardı.Bana o zaman pırlanta bir yüzük almıştı ama altın bir yüzükte alsa hiç farketmeyecekti.
Bu kadar olayın büyümesi sorun olması yarın aynı eve girince bir çok şeyin aşılamaması demek haberiniz olsun

Konu maddiyat değil ben erkek arkadaşımdan hiç bir şey beklemedim teklif edecegni bile düşünmeden konusu geçince o zaman bana citlat haber ver paspal anımda gelmeyim dedim yeri geliyor işten geliyirm ben tamamen herşeyi kendisi istedi ayrıca ikimizinde sosyal medya hesapları yok arkadaslar ben ozelimi WhatsApp ta bile paylaşmıyorm yüzük konusuna gelince başta kendin seç dedi ben hangisine gücü yeterse onu alsın dedim ben anlamam gel birlikte beğenelim dedi dükkana girdiğimizde zaten yüzüklerin üzerinde fiyat bile yazmıyor birini beğendim sonra ben bunu beğendim ama makul olanı alalım dedim kendisi onu almak istedi orda başta deseydi ben zaten kabul ederdim bana teklif ettiği gün söyledi bunu bende kendimi kandırılmış gbi hissettim oyun oynanmış gbi biraz empati kurun

Hiç kuramadım . Çünkü adam beğendiğinizi almaya çalışmış alamamış . Peki beğendiğinizden daha fazla karat olanı gelseydi kendinizi kandırılmış gibi hissedecek miydiniz? Çünkü kararların her ayrıntısına hakimsiniz de . Burada yemeyin şimdi bizi yok kandirilmis gibi hissettim falan . Parayı verip sanki ucuz ürün almış gibi

Dünyanın en büyük kerizlemelerinden biriyle adamın teki zenginliğine zenginlik kattı, insanlar hala para etmeyen bir taşa garip manevi anlamlar yüklüyorlar.

O pırlanta takılar satılırken neden o kadar ucuza alınıyor düşündünüz mü?
Adamlar size taşı değil sizin o taşa yüklediğiniz anlamı, hayallerinizi satıyor çünkü.
Siz satarken sizin hayalleriniz kimsenin bi tarafında olmadığı için taşın ve altının değerini ödüyorlar size.
Çok basit bir mantık.

Sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrılırdım.
Ama sadece maddiyatçı olduğunuz için değil (inkar etseniz de öylesiniz), mantıksız bir insan olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…