- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.073
- 33
neden? gerçekten bakış açıları çok farklı ya neden insan alyansınız satar?evlilik yüzüğü alyans değilmiydi ya
hoş sıkıldım onu da sattım
Siz instagram teklifi ve yüzüğü istemişsiniz, olmamış. Benim eşim bir cafede kahve içerken evlenme teklifi etmişti, yüzük falan yoktu, sonradan aldık, tamamen doğaçlama gelişmişti. Cok sukur iki evlatli 13 yıllık evlilik hayatımız var. Yani karata, sürprize bilmem neye takilmamistim. Evlenince heves ettim, beş taş aldı toplasan beş defa takmadım, tektasi hiç takmıyorum, sadece alyansimi takıyorum, taşlı yüzükler her yere takılıyor, hoşlanmıyorum.Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime
neden? gerçekten bakış açıları çok farklı ya neden insan alyansınız satar?
sıfır duyguyazmışım ya nedenini
Of yani! Düğün arifesi yalan söylemesi hoş değil de sen de mecbur etmişsin. Supriz sevmem haber ver , yüzüğü sen al ama ben beğenmedim ne boş şeyler.Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Bence adamı öldürmeliydiniz.Arkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Of yani! Düğün arifesi yalan söylemesi hoş değil de sen de mecbur etmişsin. Supriz sevmem haber ver , yüzüğü sen al ama ben beğenmedim ne boş şeyler.
Eşyalara gereğinden fazla anlam yüklememek diyelim.sıfır duygu
ay belki de doğrusu bu bilemem haklısınızEşyalara gereğinden fazla anlam yüklememek diyelim.
katiliyorum. benim esim de ogrenciydi, on sene once 1500 liraya sade bir pirlanta aldim. adamin imkani yoksa yoktur. ya da boyle seylere para harcamayi gereksiz goruyordur.Sen taşla mi evleniyorsun ? Ben bu kafaları da hiç anlamıyorum . Eğer iyi pırlanta alacak birini istiyorsan onu bulacaksın. Ben evlenecegimde eşim tutturdu gel pırlanta bakalım hatırlıyorum maaşımiz kadardı bırak kalsın dedim .
Bu arada herkesin mutlu olacağı şeyler farklıdır. Sana bu imkanları sunacak birini bul . Çünkü evlilikte iyi günler ve kötü günler var.
katiliyorum. benim esim de ogrenciydi, on sene once 1500 liraya sade bir pirlanta aldim. adamin imkani yoksa yoktur. ya da boyle seylere para harcamayi gereksiz goruyordur.
Yanlış anlamayın ancak eşinizin size aldığı ve uygun fiyatlı olduğunu düşündüğünüz pırlanta, o dönemin şartlarına göre ucuz değilmiş. Hatta konu sahibinin istediği yüzük, asgari ücret kıyaslamasıyla bakarsak; sizin yüzüğünüzden daha uygun fiyatlı.
" 2013 yılında asgari ücret brüt 978.60 TL, net 773.01 TL'ydi."
Cocuk yol yakinken kacsin,evlerden uzak gibi bir tipsinizArkadaşlar merhaba sizden bir konuda akıl almak istiyorum. 2 yıldır görüştüğüm bir erkek arkadaşım var işlerinden dolayı evliligi ertelemek zorunda kaldık. Daha sonra bu aralık ayı içerisinde bize geldiler ailelerimizi tanıştırdık. erkek arkadaşım önceden beri güzel bir evlenme teklifi etmek istediğini benimle paylaşmıştı. Bende ben sürprizlerden hoşlanmam edeceksen bana haber ver hazırlanıyim dedim. Ve benim istedgm yüzüğü almak istediğini söyledi . Bende sen hangisini istiyorsan onu al dedim beni götürdü seçtim. Yuzuk yılbaşından önce 20 bindi indirimli fiyatı 0.31 karat. Daha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim. Sonra beni tanıdık kuyumcuya götürdü dayisi önermiş. Ben ordaki yüzüğü beğenmedim aklım hep o yuzukte kaldı. Tamam ben onu alcam dedi. Bende peki dedim . Kendisi alcakti. Geçtiğimiz haftada 13 Ocak ta evlenme teklifi etti Bir yer ayarlamış. Yolda giderken bana arabada yüzük gelmemis daha bu yüzüğü verdiler emaneten sipariş ettiğim daha gelmemis tekrar olcunu alcaklarmis garanti olsun diye dedi. Neyse mekana gittik her şey çok iyi evlenme teklifi etti falan . Otururken bana o daha güzel iste bundan 0.24 Karat dedi bende benim beğendiğim o değildi ki dedim. Karistirdim demeye başladı. Sonra param buna.yetti sorun olur mu arkadaşlarım hep mutluluae kimse böyle bir şeyden dolayı kavga etmiyor. Bende sen beni kandırmaya kalktın anlamam diye galiba dedim. Kavga etmeye başladık. Sen bana dürüst davranmadin sorun parası pulu değil senin yüzügune yada Parana ihtiyacm.yok cok şükür elim.ayagm tutuyo çalışıyorm ben dedim . O gün tartıştık iste sonra ben önemsemiyor gbi davrandim tamam önemli degl sadece dürüst olmanı isterdim dedim. Ama iki gündür soğuk davraniyorm o da farkında dün sürpriz yapmış evimin önüne.gelmis ama benim kafam karışık aileme bile anlatmadım. Haftaya sozum olacak lütfen kendinizi benim yerime koyun.
Madem böyle düşünüyodun daha uygununu alınca niye tribe girdin bana dürüst davranmadı diye kızıyosun da sence sen dürüst müsün?? Hem zora sokma kendini vs diyosun sonra tribe giriyosun adamın da kafasına yazık ki senin tribini çekiyooDaha sonra parası cikismadi bende diğer düşük olandan alalım sen kendini zora sokma ben onu beğendim ama sorun degl dedim.
Konu sahibinin yaptığı ayıp da sen de bildiğin övünmüşsün. Çok çirkin duruyor böyle övünmek, bir de parayla övünülmez, hoş değil.Bu konu o kadar yerinde denk geldi ki nişanlım biz sözlenmeden önce fiyatlar artacak dedi para biriktiriyor , kendisi askeri personel bu karat zımbırtısının 0.70 olanından seçmiş sana bundan alacağım dedi , dedim 35 bin tl ye yüzük mü alınır daha düşük bir şey bulup hızlıca yolladım ben buna bayıldım diye , adam orada vatanı için uğraşıyor benim o yüzüğü takmaya içim falan elvermez kendisini de bilirim yok desem de en iyisini almak ister en son durdum dedim ki sen bana bu ucuz olanı al geri kalanı da para biriktirdiğin yere at benim için en güzeli bu olur
Ha bi de kendisi asker olduğu için yüzüğü benim evime sipariş etti haberimde vardıbizim hayat böyle O iyi olsun da elhamdulillah gerisi boş.