Evlenince eşime yük olmaktan korkuyorum

Sana dava açacağım bakalım buradan yazdıklarını yüz yüze de söyleyebilecek misin
Sen şu toylukla hayatındaki herkese yük olursun. İnsanlar "insan gibi" yorumlar yazmış, bir de senin cevaplarına bak.

Yorumların sana göre sert (?) olma ihtimalini düşünseydin de konu açmasaydın.

Sen daha buradaki yorumları sert buluyorsun, bu kafayla evlilik yürütemezsin.

Büyü de gel.

Siz de bu durumdan mutlu mu oldunuz yani

Ben de çok şaşırdım maalesef neye bu kadar tetiklendiler anlamadım

22 yaşında evleneyim mi diye sormamış ki neden herkes bu kadar celallendi soruna gelirsek neden yük olacaksın sonuçta bu adam öğrenci olduğunu bilerek evleniyor seninle, maddi manevi yaşanacak durumları önden konuşun. Bazı konularda net duruş sergile taviz verme kabul ederse devam etmezse okul bitene kadar nişanlı kalalım dersin. 23 yaşında nişanlandığım için kimseye yaş konusunda yorum yapamam

Okulun bitmeden evlenme derdine niye düştün?
Evlenince yok para alamam isteyemem diye kasmayın. Çalışmıyorken o evin çoğu işini ben görüyorsam o da bana para vermek zorunda. 1.5 yıl çalışmadım evlenince her ay başı param hesabıma yatıyordu ne gocuncam bitti istedim iyi de yapmışım. Şimdi çalışıyorum arada eşime ben soruyorum onda yoksa ben veririm.

Ben de çok şaşırdım maalesef neye bu kadar tetiklendiler anlamadım
Kendi çocuğumuzun, yeğenimizin, kuzenimizin yerine koyduk çünkü. Mimarlık ikinci sınıfta yeğenim var, bugün 8-10 aydır tanıdığı herifin biriyle evlenmek istiyorum diye gelse tabiri caizse ailece ağzına ederiz. Hele ki bu kararındaki en büyük motivasyonu paraysa biz nerde hata yaptık da bu çocuk böyle vizyonsuz, mantıksız, saçma sapan bir genç kadın oldu diye kendimizi yeriz.

Böyle olayı yumuşatmazsın.

Kullanacağımdan emin olun sosyal medya diye her ağzınıza geleni söylemeyeceğiniz konusuny böyle böyle anlayacaksınız
Yemezler bebiş, sen giderken biz dönüyorduk o yollardan. Yazdıklarımda herhangi bir suç unsuru yok, git avukat sevgiline sor istersen. Ama ben seni tehditten dava edebilirim devam edersen.

23 yaşımın sonlarında düğün nikah olacak

23 yaşımın sonlarında düğün nikah olacak
madem bu yola girdiniz biraz daha disli olun. illa mustakbel esinizle kavga edin demiyorum tabi ama sinirlariniz kendine has durusunuz olsun. mesela ayy yuk olurmuyum diye dusunmeyeceksiniz. esim tabi pasa pasa destekleyecek diyeceksiniz. ya da birisi ayy calismiyorsun esinin parasina bakiyorsun deyince evet ohh catir catir yiyorum kivamina geleceksiniz. buradaki kisiler genelde tetikleniyor cunku malesef kadinlarin yasi ne kadar kucuk olursa, ne kadar maddi guvencesi olmazsa, erkek ailesi o kadar cok ezmeye calisiyor. en basitinden oglusumuzun parasini yiyor diye goruyorlar. siz bu kadar minnos olursaniz isiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…