- 30 Nisan 2016
- 3.369
- 7.184
-
- Konu Sahibi minikpanda12
Sen şu toylukla hayatındaki herkese yük olursun. İnsanlar "insan gibi" yorumlar yazmış, bir de senin cevaplarına bak.Sana dava açacağım bakalım buradan yazdıklarını yüz yüze de söyleyebilecek misin
Siz de bu durumdan mutlu mu oldunuz yaniBu hikayenin avukat kadın , inşaatçi erkek olanını gördüm.
Erkek karadenizli siyasi bağlantıları var, aylık geliri ortalamanın bi tık üstü.
Kadın evlenirken eşinin kendisine sponsor ve iş bağlantılarında referans olacağını hayal etti ama hayat ona aile apartmanında , kv nin nin alt katında yaşama sürprizi yaptı.
Belki burada “kayınvalidem evde yemek pişirmemi istemiyor tek ocak kaynasın herkes bende yemek yesin “diye açılan konulardan biri de onundur.
İki çocukla kavga gürültü aile apartmanında yaşıyor kocası asla aile evinden taşınmıyor.
Ben de çok şaşırdım maalesef neye bu kadar tetiklendiler anlamadımNe çok tepki gösterilmiş şaşırdım. Yani sevgilisinden hamile kalmam demi diye soru soran genclere bu tepki verilse neyse iş resmiyete gelince mi abes oluyor?? Ailesi de arkasında kızın sanki okulu bırakıp evlencem yazmış. Sanki kötü birşey evlilik
Kullanacağımdan emin olun sosyal medya diye her ağzınıza geleni söylemeyeceğiniz konusuny böyle böyle anlayacaksınızAllah aşkına kullansana
Kendi çocuğumuzun, yeğenimizin, kuzenimizin yerine koyduk çünkü. Mimarlık ikinci sınıfta yeğenim var, bugün 8-10 aydır tanıdığı herifin biriyle evlenmek istiyorum diye gelse tabiri caizse ailece ağzına ederiz. Hele ki bu kararındaki en büyük motivasyonu paraysa biz nerde hata yaptık da bu çocuk böyle vizyonsuz, mantıksız, saçma sapan bir genç kadın oldu diye kendimizi yeriz.Ben de çok şaşırdım maalesef neye bu kadar tetiklendiler anlamadım
Böyle olayı yumuşatmazsın.Kendi çocuğumuzun, yeğenimizin, kuzenimizin yerine koyduk çünkü. Mimarlık ikinci sınıfta yeğenim var, bugün 8-10 aydır tanıdığı herifin biriyle evlenmek istiyorum diye gelse tabiri caizse ailece ağzına ederiz. Hele ki bu kararındaki en büyük motivasyonu paraysa biz nerde hata yaptık da bu çocuk böyle vizyonsuz, mantıksız, saçma sapan bir genç kadın oldu diye kendimizi yeriz.
Yemezler bebiş, sen giderken biz dönüyorduk o yollardan. Yazdıklarımda herhangi bir suç unsuru yok, git avukat sevgiline sor istersen. Ama ben seni tehditten dava edebilirim devam edersen.Kullanacağımdan emin olun sosyal medya diye her ağzınıza geleni söylemeyeceğiniz konusuny böyle böyle anlayacaksınız
Korktuğumu falan mı sandın yavru kuş.Böyle olayı yumuşatmazsın.
İstediğini yapabilirsin.Yemezler bebiş, sen giderken biz dönüyorduk o yollardan. Yazdıklarımda herhangi bir suç unsuru yok, git avukat sevgiline sor istersen. Ama ben seni tehditten dava edebilirim devam edersen.
23 yaşımın sonlarında düğün nikah olacak22 yaşında evleneyim mi diye sormamış ki neden herkes bu kadar celallendisoruna gelirsek neden yük olacaksın sonuçta bu adam öğrenci olduğunu bilerek evleniyor seninle, maddi manevi yaşanacak durumları önden konuşun. Bazı konularda net duruş sergile taviz verme kabul ederse devam etmezse okul bitene kadar nişanlı kalalım dersin. 23 yaşında nişanlandığım için kimseye yaş konusunda yorum yapamam
O boş tehditlerini alır totişinin üstüne oturursun öyle, dünkü bebe tehdit edecekti aklınca.İstediğini yapabilirsin.
Seni tehdit etmiyorum, sözümden de dönmüyorum.O boş tehditlerini alır totişinin üstüne oturursun öyle, dünkü bebe tehdit edecekti aklınca.
Babasinin sirketi falan vardirBen de buna takıldım. Üstelik kriz var ülkede.
Deneyimliler bile ancak bu kadar kazanırken, müstakbel nişanlı 100/150 bin kazanıyormuş. Ya koca adayı bu kızı kandırıyor ya da kız bizi .
Tehdit mesajların duruyor yukarıda.Seni tehdit etmiyorum, sözümden de dönmüyorum.
Yasal tüm haklarını kullanabilirsinSeni tehdit etmiyorum, sözümden de dönmüyorum.
ızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun so
vlenince eşler birbirine yük olmaz. Yani sağlıklı bir evlilikte eşler yük olmaz, kimse de eşini yük olarak görmez. Hayat müşterektir. O çalışır para getirir, siz okulunuza gidersiniz, eve erken gelen yemeği yapar, müsait olan temizliği yapar. Evlil
madem bu yola girdiniz biraz daha disli olun. illa mustakbel esinizle kavga edin demiyorum tabi ama sinirlariniz kendine has durusunuz olsun. mesela ayy yuk olurmuyum diye dusunmeyeceksiniz. esim tabi pasa pasa destekleyecek diyeceksiniz. ya da birisi ayy calismiyorsun esinin parasina bakiyorsun deyince evet ohh catir catir yiyorum kivamina geleceksiniz. buradaki kisiler genelde tetikleniyor cunku malesef kadinlarin yasi ne kadar kucuk olursa, ne kadar maddi guvencesi olmazsa, erkek ailesi o kadar cok ezmeye calisiyor. en basitinden oglusumuzun parasini yiyor diye goruyorlar. siz bu kadar minnos olursaniz isiniz var.23 yaşımın sonlarında düğün nikah olacak
Valla vizyonu o kadar olduğu için komik bence.Siz de bu durumdan mutlu mu oldunuz yani