Evlenince eşime yük olmaktan korkuyorum

Yoo bir parti sanmadim. Türkiye'nin muhalefeti de ima ettiğiniz partisi de aynı b.kun laciverti. Sekuleri ahlak,dindari din kurtarmiyor bu ülkede. Adaletsizlik,hukuksuzluk tamamen ahlaki ve karakter meselesi.
Haklısınız maalesef bunun için söyleyebileceğim bir şey yok

Kızın okul masrafını yükleyecekler, onlar da ister.

Kızın okul masrafını yükleyecekler, onlar da ister.
Ailem hakkında böyle yorumlar yapmanız sadece sosyal medyada tanıdığınız insanlara bu şekilde yorum yapmanız gerçekten hiç hoş değil bu şekilde devam ederse sadece uğraşın diye hukuki tüm haklarımı kullanacağım buna emin olabilirsiniz

Benim sınıf arkadaşım okurken nişanlandı. Son sınıfta idi. Evlendi. Evlendikten sonra kocası atandı. Yaklaşık 10 senedir de evli. Diğer bir arkadaş. Okurken evlendi.Ama eşi kısıtladigi için boşandı. Yani ne olacağını bilemeyiz. Ailen sıcak bakmiyorsa kesinlikle evliliği okul bittikten sonra yap derim.

Aferin eşine de sanada. evlen bence de evliyken okul bitirip çok başarılı olan insanlar var. Bence eşinde sende çok daha başarılı olursunuz. Okul bitene kadar sende dışardan iş al almasanda eşin yardimci olur. Onun ihtiyacı olsa sen yapmaz mısın yani?

Avukatın kim kız sevgilin mi?

Çok teşekkür ederim

Sandığınız parti değil, seküler bir aileyiz

Ne partili olursanız olsun ne fark eder, adamın yaşıtları asgari ücrete sürünüyor , adam yüzbinlerle kazanıyor. Böyle bir şeyden rahatsız olmuyorsanız ailecek ve dahi sen evlenmeyi düşünüyorsan, haram lokmadan korkmuyorsan ne olursanız olun ne fark eder hiçbir ahlaki çıtan yok demektir tatlı kız.

Gerçekten hassasiyetinizi anlıyorum da çıkarımlarınız çok saçma çevremiz geniş siyasetle ilgili olduğumuz için esnafla vs. Bunun torpille saydığınız şeylerle ne ilgisi var?

Gerçekten hassasiyetinizi anlıyorum da çıkarımlarınız çok saçma çevremiz geniş siyasetle ilgili olduğumuz için esnafla vs. Bunun torpille saydığınız şeylerle ne ilgisi var?

Yahu kızım cevap vere vere buna mı verdin .. sana kaç kez yazılıp soruldu, sen neden istiyorsun evlenip ne yapıcaksın? Ailen iyiymiş, kovalayan yok, aç değilsin açıkta da değilsin neden okulu bitirmeyi beklemiyorsun?

Panda, kafanda soru işareti olmasa bu konuyu açmaz, evlenirdin direkt. Demek ki sende de soru işaretleri var.
2 sene sonra okul bitince evlenince ne gibi bir sorun olacak ki? Yani neden erkene çekiyorsunuz bunu?

Allah aşkına kullansana

Panda, kafanda soru işareti olmasa bu konuyu açmaz, evlenirdin direkt. Demek ki sende de soru işaretleri var.
2 sene sonra okul bitince evlenince ne gibi bir sorun olacak ki? Yani neden erkene çekiyorsunuz bunu?
Doğru söylüyorsun tabii ki kafamda soru işaretleri var ben de burada yaşımdan büyük kişilerden güzel yönlendirmeler yorumlar bekledim, ancak direkt yargılama ve hakaret üslubu kullanıldı

Bu hikayenin avukat kadın , inşaatçi erkek olanını gördüm .
Erkek karadenizli siyasi bağlantıları var, aylık geliri ortalamanın bi tık üstü.
Kadın evlenirken eşinin kendisine sponsor ve iş bağlantılarında referans olacağını hayal etti ama hayat ona aile apartmanında , kv nin nin alt katında yaşama sürprizi yaptı .
Belki burada “kayınvalidem evde yemek pişirmemi istemiyor tek ocak kaynasın herkes bende yemek yesin “diye açılan konulardan biri de onundur.
İki çocukla kavga gürültü aile apartmanında yaşıyor kocası asla aile evinden taşınmıyor.

Doğru söylüyorsun tabii ki kafamda soru işaretleri var ben de burada yaşımdan büyük kişilerden güzel yönlendirmeler yorumlar bekledim, ancak direkt yargılama ve hakaret üslubu kullanıldı
Yani normal şartlar altında kimse okurken evlen diye tavsiye vermez. Ben olsam evlenmezdim.
Benden sana bir tavsiye olsun, aynı eve girip bir süre yaşamadığın kimseye emin olma. Destansı aşklar da biter, melek gibi olan insanlar da çirkinleşir.
Şimdi kafandaki hesabın tam tutuyor gibi, her şeyi olduruyorsun. Diyorsun ki mesela en basiti, okul ve ev işleri sıkıntı yaratmaz. Ama mimarlık bildiğim kadarıyla hafif bir bölüm değil. Aşırı yoğun olduğun günler olacaktır. Anne babanın evinde olduğu gibi her şeyi seremeyeceksin. ya da anlayışlı dediğin eş adayın belki de o kadar da anlayışlı çıkmayacak. Dediğim gibi aynı evde yaşamadan kestirmek zor.
Üniversitenin mantığı belli, hepimiz okuduk oradan biliyoruz. Kendimden örnek vereyim, aşırı yoğun olduğum dönemlerde ev sorumluluğum olsaydı yapamazdım. Projemizi sınavımızı yetiştirirdik, geri kalan zamanlarda da giyim süs püs, gezme eğlence olurdu. Zamanında iyi ki yaşamışım diyorum. Evliyken çok ağır gelirdi açıkçası, her şey vaktinde güzel.
Neyse, sonuç olarak sen bilirsin tabi hayat senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…