- 5 Eylül 2024
- 51
- -70
- 22
-
- Konu Sahibi minikpanda12
Haklısınız maalesef bunun için söyleyebileceğim bir şey yokYoo bir parti sanmadim. Türkiye'nin muhalefeti de ima ettiğiniz partisi de aynı b.kun laciverti. Sekuleri ahlak,dindari din kurtarmiyor bu ülkede. Adaletsizlik,hukuksuzluk tamamen ahlaki ve karakter meselesi.
Kızın okul masrafını yükleyecekler, onlar da ister.Tahmin etmek zor olmadı. Çünkü onun yaşındaki yeni mezunlar asgari ücrete tabii. Türkiye'nin torpil gerçeğini daha yüzümüze vurmuş oldun. Peki ailen sen okurken evlenmene ne diyor? Burası mühim. Sen mi istedin ? Onlar mı sıcak bakıyor?
Ailem hakkında böyle yorumlar yapmanız sadece sosyal medyada tanıdığınız insanlara bu şekilde yorum yapmanız gerçekten hiç hoş değil bu şekilde devam ederse sadece uğraşın diye hukuki tüm haklarımı kullanacağım buna emin olabilirsinizKızın okul masrafını yükleyecekler, onlar da ister.
Doğru bak bu mantık oluyor. HaklisinKızın okul masrafını yükleyecekler, onlar da ister.
Aferin eşine de sanada. evlen bence de evliyken okul bitirip çok başarılı olan insanlar var. Bence eşinde sende çok daha başarılı olursunuz. Okul bitene kadar sende dışardan iş al almasanda eşin yardimci olur. Onun ihtiyacı olsa sen yapmaz mısın yani?Kızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?
Avukatın kim kız sevgilin mi?Ailem hakkında böyle yorumlar yapmanız sadece sosyal medyada tanıdığınız insanlara bu şekilde yorum yapmanız gerçekten hiç hoş değil bu şekilde devam ederse sadece uğraşın diye hukuki tüm haklarımı kullanacağım buna emin olabilirsiniz
Çok teşekkür ederimAferin eşine de sanada. evlen bence de evliyken okul bitirip çok başarılı olan insanlar var. Bence eşinde sende çok daha başarılı olursunuz. Okul bitene kadar sende dışardan iş al almasanda eşin yardimci olur. Onun ihtiyacı olsa sen yapmaz mısın yani?
Sandığınız parti değil, seküler bir aileyiz
Gerçekten hassasiyetinizi anlıyorum da çıkarımlarınız çok saçma çevremiz geniş siyasetle ilgili olduğumuz için esnafla vs. Bunun torpille saydığınız şeylerle ne ilgisi var?Ne partili olursanız olsun ne fark eder, adamın yaşıtları asgari ücrete sürünüyor , adam yüzbinlerle kazanıyor. Böyle bir şeyden rahatsız olmuyorsanız ailecek ve dahi sen evlenmeyi düşünüyorsan, haram lokmadan korkmuyorsan ne olursanız olun ne fark eder hiçbir ahlaki çıtan yok demektir tatlı kız.
Gerçekten hassasiyetinizi anlıyorum da çıkarımlarınız çok saçma çevremiz geniş siyasetle ilgili olduğumuz için esnafla vs. Bunun torpille saydığınız şeylerle ne ilgisi var?
Allah aşkına kullansanaAilem hakkında böyle yorumlar yapmanız sadece sosyal medyada tanıdığınız insanlara bu şekilde yorum yapmanız gerçekten hiç hoş değil bu şekilde devam ederse sadece uğraşın diye hukuki tüm haklarımı kullanacağım buna emin olabilirsiniz
Doğru söylüyorsun tabii ki kafamda soru işaretleri var ben de burada yaşımdan büyük kişilerden güzel yönlendirmeler yorumlar bekledim, ancak direkt yargılama ve hakaret üslubu kullanıldıPanda, kafanda soru işareti olmasa bu konuyu açmaz, evlenirdin direkt. Demek ki sende de soru işaretleri var.
2 sene sonra okul bitince evlenince ne gibi bir sorun olacak ki? Yani neden erkene çekiyorsunuz bunu?
Bak bak her şeye de bir cevabı var
Yani normal şartlar altında kimse okurken evlen diye tavsiye vermez. Ben olsam evlenmezdim.Doğru söylüyorsun tabii ki kafamda soru işaretleri var ben de burada yaşımdan büyük kişilerden güzel yönlendirmeler yorumlar bekledim, ancak direkt yargılama ve hakaret üslubu kullanıldı