- 23 Ocak 2016
- 32.638
- 48.985
-
- Konu Sahibi minikpanda12
Çericim son yıllarda ülkede zengin koca sponsor koca revaçtaEee onu adam gibi baştan yazsaydı insanlar ona göre yorum yapardı. Okulum bitmedi, ödeme zorluğu çekiyorum böyle de bir sponsor var yazsaydı yorumlar farklı olurdu.
Ne bu acele? Okulun bitmeden neden evlilik ?Kızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?
Karadenizli erkeklerin birçoğu eşinin çalışmasına sıcak bakmıyor ben olsam bu fikre nasıl bakıyor diye onu öğrenmeye çalışırdım.
Çericim son yıllarda ülkede zengin koca sponsor koca revaçtaçok ciddiyim
Adam 26 yaşında değil miymiş?Yani aynen, orası korkutucu. Küçük çocuğu bulmuş adam parayla kandırıyor gibime geldi benim de. KVyi başına diker evden bile çıkarmazlar mazallah. Koca adam, işi gücu de var öğrenci bir kızın peşinden dolanıyor sapık gibien temizi devlet unvsi konu sahibesi için ama artık çok geç anladığım kadarıyla.
Karadeniz erkeği ise hele kadının çalışmasına hiç sıcak bakmaz bir Karadeniz erkeği bir de doğulu erkek batı insanı için kültür farkı da var maalesefYani şöyle yetişkinsen ne halt yersen ye ama konu sahibesi daha çocuk kanmaya çok müsait. Eve kapatırlar başka şeyler yaparlar bilemedim tehlikeli bir durumkonu sahibesi zenginim sekülerim şuyum buyum diye atıp tutacağına keşke durumu net yazsaymış ailesi iflasta mı, gelirleri nedir, bursunu mu kaybetti...
Size örnek vermiş ders çıkarın belki sizin de öyle olursa diye hemen kötü niye algılıyorsunuz?Siz de bu durumdan mutlu mu oldunuz yani
26 bin değil 100 150 bin yaşı 2626 mı bin ahahahahah sen de yedin öyle mişuan mesleğini yapmayan bir avukat olarak hiçbir mezun olalı 3 sene geçmiş avukat aylık 26 bin kazanmaz diye net konuşucam.
Elinizde mesleğiniz var niye korkuyorsunuz evlilik arifesinde olur böyle düşünceler inşallah yetersiniz herşeyide halledersinizKızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?
Buna benzer bi konu daha vardi. Orda da es adayi karadenizliydi. Avukatti. Ayni kisi olabilir mi. Olmasin lutfen
Hay siyasetiniz batsın.. bıktım bu adam kayırıcılıktan.Siyasi olarak tanıdık bir çevremiz var. Şirketlerin davasına bakıyor.
Gerçekten mi ya? Avukatlığın da elle tutulur bir yanı kalmamış30 yıllık ağır ceza avukatı babamın geliri o dediğiniz yalnız, damat bey 26 yaşında ama sizi iyi kekliyor
evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak.
26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var.
Hayır doğulu değiliz, babam Türk batılı annem Avrupalı yabancı ailemin yarısı hristiyan. Eşim olacak kişi Karadenizli, gelenekçi bir yapısı yok.
Siyasi olarak tanıdık bir çevremiz var. Şirketlerin davasına bakıyor.
Sevgilimin İstanbul’da lüks bir semtte hukuk bürosu var. Kendi kazancının kat ve kat fazlasını kazanan onunla aynı kıdemde meslektaşları var