- 5 Eylül 2024
- 51
- -70
- 22
-
- Konu Sahibi minikpanda12
Asıl komik olan sadece buradan okuduklarınızla bu kadar objektiflikten uzak sert yorumlar yapmanızSizce ne yapmalıyım diye konu açmışsın cevap verenlere de kendince komik, alaycı cevaplar vermişsin. Bu şekil ortaokul öğrencisi gibi herkese laf soktuğunu sanman asıl komik bence.
yasi kucuk ablasi , yasi sadece nisanli parasi yemeye yetecek kadar var , buyuyecekSizce ne yapmalıyım diye konu açmışsın cevap verenlere de kendince komik, alaycı cevaplar vermişsin. Bu şekil ortaokul öğrencisi gibi herkese laf soktuğunu sanman asıl komik bence.
Özel okul parasını avukat müstakbel koca ödeyecekse yine moku yerler. Kaç para ulan bi özel üniversitekendisi özel okulda uzatarak okuyor
aile aman aman zengin değil
26 yaşında avukat için de 100-150 kötü para değil
öğrenci değil mezun olsa 30 bine çalışacak
100 bini görmesi için senelerse iş ve isim yapması lazım, mimar için (babası inşaatçı olmayan, hazır iş bağlantısı olmayan ve çok öyle parlak olmayan düz mimar için yani) gayet yüksek gelir
Sana dava açacağım bakalım buradan yazdıklarını yüz yüze de söyleyebilecek misinyasi kucuk ablasi , yasi sadece nisanli parasi yemeye yetecek kadar var , buyuyecek
TamamSana dava açacağım bakalım buradan yazdıklarını yüz yüze de söyleyebilecek misin
Aynen kankaBencr muhafazakar aile var ve zatem gezemiyor.kocayla gezecek.
70 bin de çok geliyor şuan bana,bildiğin gibi değil ben baya fakirmişim,yoksulluk sınırı bile gelirimin iki katıEv kira ise yüksek değil, kıt kanaat geçinilir. Kira değilse eh işte orta direk diyebiliriz. Yoksulluk sınırı 70 bin civarı, hepimiz fakiriz üzülme
İnsanlar senin yazdığın kadarını okuyup yorumluyor çünkü 22 yaş gerçekten fikirlerin çok değişebileceği bir yaş. Mesela ben 22 yaşımdayken hoşlandığım çocukla evlenseydim şimdi asla mutlu ve memnun olmazdım. Tabi ki durum herkeste böyle olmaz genelleme yapmıyorum ama en azından kendi paranı kazanmak bile insanın hayattaki duruşunu, yaşamı değerlendiriş şeklini değiştiren bir mevzu. Evlenmeyi gerçekten istiyorsan da tüm detayları iyice düşünmeli öyle karar vermelisinAsıl komik olan sadece buradan okuduklarınızla bu kadar objektiflikten uzak sert yorumlar yapmanız
İnsanların bana hakaret etme hakkı hiçbir şekilde yokİnsanlar senin yazdığın kadarını okuyup yorumluyor çünkü 22 yaş gerçekten fikirlerin çok değişebileceği bir yaş. Mesela ben 22 yaşımdayken hoşlandığım çocukla evlenseydim şimdi asla mutlu ve memnun olmazdım. Tabi ki durum herkeste böyle olmaz genelleme yapmıyorum ama en azından kendi paranı kazanmak bile insanın hayattaki duruşunu, yaşamı değerlendiriş şeklini değiştiren bir mevzu. Evlenmeyi gerçekten istiyorsan da tüm detayları iyice düşünmeli öyle karar vermelisin
Hızlı okurken şimdi fark ettim. Avukatmış. Bence nişan yapılsın evlilik için 2 sene bekleyinAyrıca sevgilinin mesleği ne? 100-150 bin aylık maaşlı mesleği merak ettim
Kısaca özetlemişsin.kendisi özel okulda uzatarak okuyor
aile aman aman zengin değil
26 yaşında avukat için de 100-150 kötü para değil
öğrenci değil mezun olsa 30 bine çalışacak
100 bini görmesi için senelerse iş ve isim yapması lazım, mimar için (babası inşaatçı olmayan, hazır iş bağlantısı olmayan ve çok öyle parlak olmayan düz mimar için yani) gayet yüksek gelir
24 yaşında okul bitince hayatınızı ertelemiş olmazsınız 2 sene evlenmediniz diye de olmazsınız...Aslında o postu çok psikolojik olarak çökmüş bir zamanda yazdım, bu süreçten sonra ailemin durumu artık daha iyi. Maddi anlamda okul olarak bir sorun yaşamayacağım fakat yine de kaygılıyım. Üstelik staj yapıyorum tanıdıklar bu alanda çok diye mezun olunda da iş çevrem aslında hazır. Okulum elimde olmayan sağlık nedenleri ile uzadı maalesef bu yüzden hayatımı ertelemek istemiyorum
Mimarlık okuyorsun acelen ne evlenmek için 22 yaşında koşa koşa, okulu bitir bari öyle evlenKızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?