Evlenince eşime yük olmaktan korkuyorum

Okulun bitmeden evlenirsen muhtemelen o okul bitmez. Çünkü kocan, kocanın ailesi, bayram ziyareti, dıdısının gelişi vs olur. Haydi bunları da geçtim ( geçilmez de) , korunsan bile hamile kalma ihtimalin var. Bir hamile olursan gebelik, doğum derken 2 senede bitecek okul, 4 senede biterse öp başına koy.

Bir de daha bu yaşta neyin telaşı bu anlamıyorum. 22 yaş evlilik için çok küçük bir yaş.

Ben de buna takıldım. Üstelik kriz var ülkede.
Deneyimliler bile ancak bu kadar kazanırken, müstakbel nişanlı 100/150 bin kazanıyormuş. Ya koca adayı bu kızı kandırıyor ya da kız bizi .
Olabilir demek ki yalancı bir adam kandırılıyorum

Biliyor musun güncel hayatımdan daha sakin olacağını düşünüyorum aslında

İlk konunuza bakılırsa zaten maddiyatta anlaşmışsınız. Yük olur muyum diye düşünmenin bi anlamı kalmamış.

Sevdiğiniz adam neden sizi beklemiyor ? Nişanlanın okul bitince de evlenin neden şimdi evlenmek istiyorsunuz ?
İnşallah diyelim o zaman

Ben uzun zaman üniversitede calistim. Bizim kizlarda gördügüm: Okurken evlenenlerin cogu bir zaman sonra okulu birakiyor. Ya hamile kaliyorlar, yada evlilik ve okul arasinda tercih yapmak zorunda kaliyorlar. Yasiniz da cok genc. Bilemedim simdi. Es adayiniz sorun etmese para sıkıntı olmaz, ama bunu henüz bilemezsiniz

Benim okuldan bir arkadaşım 3.sınıfın tatilinde evlendi, okulu bitirdi ve şuan çalışıyor. Yani yapanlar var ama yine de acele etmeyin. Bizim bölümümüz sözel bir bölümdü, zor değildi. Mimarlık çok zor bir bölüm. Hem evlilik hem okul yürümez. Zaten çok az kalmış okulun bitmesine. Madem çok seviyor 1,5 sene daha beklesin.

Daha çok gençsin bence okulun bitmesini bekle, bu durum evliliğine zarar verir, gün gelir eşin seni okutuyorum para harcıyorum vb şikayet edebilir. En iyisi mezun olup çalışmak ve öyle evlenmek derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…