- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
günaydın kızlar mutlu bol kazançlı haftalarrr
Hoşgeldin canım yeni gelincik
nasılsın bakalım alıştın mı evliliğe
hoşbuldum canım,daha yeni 1 hafta d
balayından yeni geldik,bugün iş başı yaptım
şimdi koyuyor kendi evimde olmak varken:44:
asıl sen anlat sen alıştın mı
ben daha alışma sürecindeyim:82:
canım sana yine mutfağın yolları gözüktü desene speedy.
akşamları bir iki çeşit halledersin. buzluğa attığın kızartmalarını falan çıkartırsın.
eğer yemeği ben yaparsam akşam yemeğimizi yedikten sonra yapıyorum. yatana kadar ertesi günün yemeği hazır oluyor ama bu hafta o performansım olmayabilir
HejaR12 hoşgeldin. tebrik ederim canım. alışma süreci biraz yoruyor ama sonrasında herşey yoluna giriyor.
günaydın nysan. bol tatilli bir hafta olsun bir de çok para:)
aynen canım bende öyle yapıyorum günü kesinleşsin ona göre hazırlarım bişeyler artık :18::18:
bu akşam yemek derdim yok dinlenicem kısmetse çarşamba yada perşembe geleceklermişbakalım..
çalışan bayanın hafta içi misafir ağırlamasına şiddetle karşıyım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yetiştirebiliyorsa neden olmasın ben değilim. ama üstüste olsa zor
çalışan için zor bence. bir de insanlar alışınca hep haftaiçi gelmek ister. işin yorgunluğu oluyor bir de gelecek misafire ikram ve hizmet sonrasında evi toparlamak derken gece oluyor. yanında rahat olabileceğim çok yakın arkadaşlarım ve ailem olabilir ama onun dışında pek sıcak bakmıyorum. eşimde benim gibi düşünüyor. biraz keyfimize düşkünüz ve birlikte vakit geçirmek daha çok hoşumuza gidiyor sanırım:)
ömür boyu haftaiçi kimse gelmesin demedimki gelenin başımın üstünde yeri var tabi ama gündüz çok yoğun çalıştığımız için mecbur kalmadıkça haftaiçi misafir ağırlama taraftarı değilim ben. bekarken bizde öyleydik gelen misafirin ardı arkası kesilmezdi belki de onun için psikolojik olarak karşı duruş vardır bende:)
kızılcıklar günaydın iyi ve çabuk geçecek bir hafta olsun lütfençok uykum var sabah yine geç kaldık işe kahvaltı edecektik,ekmek almayı unutmuşuz bütün kahvaltı sofrası mahfoldu ne güzelde çay demlemiştik,işe geldim kaldık kuru poğaçaya..napalım pazartesi sendromu olsa gerek:86:
dün görümcemlere gittik 12 de geldik sonra ben cumburlop yatağa....gündüzde kocişim ütüleri yaptı bende bir haftalık yemekleri,eminim bu hafta rahat edeceğiz..sizin nasıldı haftasonu
tatlım çayı az demlesen bize tam geliyor çok doldurmuyorum,,,,bu arada aşkım gitti bakkala ama açılmamıştıewet ceylinn çabucaaaak geçecek güzel bir hafta olsun:)))))
ben cumartesi kocacığım gelene kadar temizlik yaptım sonra gezdik. akşam ben ütü yaparken o da yemek yaptı. dünde denize gittik.
derken kısacık bir haftasonu hemen geçtiama güzeldi.
işleri bitirip denizedemi gittiniz ne güzellll:)
canım senin için üzüldüm o kadar hazırlık boşa gitti desene. yakında bakkal fırın yokmu alsaydınız, zaten geç kalmışsınız 10 dk daha geç gelseydinizde o kahvaltı keyfini yapsaydınız.
sabahları kahvaltı yapmadan çıkmıyoruz biz de. ama her sabah o çaya acıyorum demliyoruz 2-3 bardak içiliyor. en güzel yeri çöpe gidiyor gibi geliyor.
güzel geçirmişsin haftasonunu bizimde öyle gezmekle geçti akşama yemeğim yok ama yine de rahatım
olsun dışardan yersiniz ,ben yemeğim olduğu için mutluyumiama bu akşam dışarıda yicez sonrada ananesine çay içmeye gidicez,hafta içi gidelimki haftasonu bize kalsın dimi ya:86:
tatlım çayı az demlesen bize tam geliyor çok doldurmuyorum,,,,bu arada aşkım gitti bakkala ama açılmamıştı
olsun dışardan yersiniz ,ben yemeğim olduğu için mutluyumiama bu akşam dışarıda yicez sonrada ananesine çay içmeye gidicez,hafta içi gidelimki haftasonu bize kalsın dimi ya:86:
yok yaw sabah kararlaştırdık karpuz peynir yiycez evdeyz yani sonra da yatıp uyuruz inşallah
erken uyumayı özledim(((
bende yaaa hele bu sabah ağlıycaktım resmençok zor geldi
canım bana her sabah zor geliyor kabus gibi