- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
aynen kızart saklama kabına koy sabahtan çıkart işe giderken akşam üstüne sos yap yada yoğurt nasıl severseniz güzel oluyor patates bile olur o bile güzel oluyor. soğuk olmasın derseniz ısıtırsınız
cuma akşam tüm işlerimi yapmam lazım yarında eşim süpürüp siler akşam tozumu falan da alırım malum çalışıyorum c.tesiofffffffffff
hıı bu kızartma işini yapayım ben,sigara böreği yapıp atmıştım,soğan sarımsak soyup onlarıda atmıştım,kuşbaşı etleri minik paketler halinde ayırıp onlarıda koydum,nohut falan haşlayıpta koyucam,makarnada haşlayıp koyucam ,bize büyük derin dondurucu gerek :))))))))
ya bende eski model düdüklü var kullanmayı bilmiorum ,onda kolay pişiyor herşey,onuda öğrenip yaparım artık,bide ,bulaşık makinem sulu bırakıyor ona sinir oluyorum,,,ne çok derdim var:))
bezelye koy ama haşlama. nohutu falanda haşlama yer kaplama yapacağın zman 1 gün önceden ıslat işte. makarna koyma bence çok yapışıyor sanki
makineni de servis çağır göster çok şükür beyaz eşyalarımızdan memnumunsıkıntılı aldım ama
bezelye koydum eve ,nohutta azcık koycam ,makarna koydum bi kere yağlı suda haşlayınca yapışmadı benimki,sıcak sudada çözdürdüm güzel olmuştu.
bugün servisi arıcam sölicem..seninkilerede nazar değimesin,ben çıkıyorum tatlım görürşürz yine muckkkkk:80:
walla süper olurdu hatta o malzemeler direk yemek haline gelse mükemmel olurdu:)))
salı günleri işyerimin arka sokağında pazar var. oradan alıyorum bütün sebze meyveyi.
market alışverişimi de genellikle burada yapıyorum.
hatta bazen ekmeği bile alıp götürüyorum. akşamları eşim geliyor almaya ondan rahat oluyor. gün içinde çıkıp hallediyorum işlerimi, diğer türlü çok zaman kaybı oluyor çünkü.
ne güzel olurdu kendi kendine yemek ollsa
bende alışmışım buradan alıp götürüyurum eski mahallemden bizim evin orada da var ama perşembe günü ne biliyim.
bilmediğim yer sevmiyorum burada alacağım yerler bile belli
en iyisi alıştığın yerden almak bence.
bizim orada pazar salı ve cumartesi günleri var ama işyerinin ordan yapmak daha çok işime geliyor vakit açısından:))
ben annemle çok yakın oturuyorum bazen o da pişmiş yemek getiriyor o açıdan güzel oluyor:))))
desenize bu akşam full kadro temizlikteyiz,,,ama kızlar yarın uyuyacağız süppperrrr:79:
kızlaaarrrrrrrr
bende 1 haftalık gelinim
3 temmuzda düğünüm oldu
iş başı yaptım bugün bol shbetlerimiz olsun inşallah:80: