Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hıı bu kızartma işini yapayım ben,sigara böreği yapıp atmıştım,soğan sarımsak soyup onlarıda atmıştım,kuşbaşı etleri minik paketler halinde ayırıp onlarıda koydum,nohut falan haşlayıpta koyucam,makarnada haşlayıp koyucam ,bize büyük derin dondurucu gerek :))))))))
ya bende eski model düdüklü var kullanmayı bilmiorum ,onda kolay pişiyor herşey,onuda öğrenip yaparım artık,bide ,bulaşık makinem sulu bırakıyor ona sinir oluyorum,,,ne çok derdim var:))

bezelye koy ama haşlama. nohutu falanda haşlama yer kaplama yapacağın zman 1 gün önceden ıslat işte. makarna koyma bence çok yapışıyor sanki
makineni de servis çağır göster çok şükür beyaz eşyalarımızdan memnumun sıkıntılı aldım ama

bezelye koydum eve ,nohutta azcık koycam ,makarna koydum bi kere yağlı suda haşlayınca yapışmadı benimki,sıcak sudada çözdürdüm güzel olmuştu.
bugün servisi arıcam sölicem..seninkilerede nazar değimesin,ben çıkıyorum tatlım görürşürz yine muckkkkk:80:

görüşürüzzz hadi kolay gelsin sana

şu evliliğe alışma sürecini bir atlatsak rahat edeceğiz.
bazen tipik ev kadını gibi hissediyorum kendimi ya((
evlendiğimden beridir 2 sayfa kitap okumadım, hiç yürüyüşe çıkmadım, spora gitmedim ya hiç vakit kalmıyor

dün kocacığım gelene kadar çorba yaptım. zeytinyağlı ymeeğimizde var bugün yarın yemek derdimiz yok.
ama ütü ve çamaşır!!!!!!!!! dün açacaktım makinayı ama dedim neyse cuma akşamı yaparım yoksa psikolojim bozulacakti
bir tane ütülü gömleği kaldı sadece offffffff oooffffff. yarın kocacığım işe gidince ütü yapmam lazım

ssscc bence bi an önce alış bana en kötüsü pazara gidip alışveriş yapmak zor geliyor.
ben hiç gitmeden malzemeler gelse eve olmaz mı :18:
bu akşam gidicem mesela pazara alışveriş yapıcam :2:

walla süper olurdu hatta o malzemeler direk yemek haline gelse mükemmel olurdu:)))

salı günleri işyerimin arka sokağında pazar var. oradan alıyorum bütün sebze meyveyi.
market alışverişimi de genellikle burada yapıyorum.
hatta bazen ekmeği bile alıp götürüyorum. akşamları eşim geliyor almaya ondan rahat oluyor. gün içinde çıkıp hallediyorum işlerimi, diğer türlü çok zaman kaybı oluyor çünkü.

ne güzel olurdu kendi kendine yemek ollsa
bende alışmışım buradan alıp götürüyurum eski mahallemden bizim evin orada da var ama perşembe günü ne biliyim.
bilmediğim yer sevmiyorum burada alacağım yerler bile belli

en iyisi alıştığın yerden almak bence.
bizim orada pazar salı ve cumartesi günleri var ama işyerinin ordan yapmak daha çok işime geliyor vakit açısından:))
ben annemle çok yakın oturuyorum bazen o da pişmiş yemek getiriyor o açıdan güzel oluyor:))))

evet canım ne güzel olur..
benim annem de çalışıyor bazen yardım ediyor yine de

günaydın kızlarr.
yeni bir haftaya daha full enerjik başladık hepimiz dimi:)))
hemen haftasonu olsun ve yine kocamızla başbaşa vakit geçirelim:)))))

cumartesi öğlen kocacığım gelene kadar temizlik yaptım. sanki evde ordu var gibi bir pislik çıktı anlamadım halbuki haftaiçi de temizlik yapıyorum cuma akşamı 4 makina çamaşır yıkadım ve bitmedi sabah 1 makina daha!!!!!!!!
yemek için malzemelerimi falan hazırladım. eşim aradı işten geliyorum çıkalım dışarı diye.
akşama kadar gezdik. gelince ütü(((((((((( tam 2 saat ütü yaptım o sıcakta ve öldüm eridim bittim.
yemeği de sağolsun kocacığım yaptı.
dünde bütün gün denizdeydik. ama ben yine haftasonunndan birşey anlamadım desem yeridir.daha uzun olmalı haftasonları:)

günaydın haftaya uykulu başladım ama dinamik olmam lazım koskoca 5 gün beni bekliyorr
haftasonumz güzeldi cuma akşamdan yaptık ütülerimizi c.tesi kayınvalideme gittik orada kaldık pazarda iki aile ve biz mangal keyfi
yorgunum ama bu akşam yemek derdim yok cuma akşam yapamadığımız karpuz peynir keyfini bugüne attık

haftaya yorgun başladım. cts sabah kahvaltıya annemler geldi. bütün gün bizdelerdi. gece de misafirler gelecekti. eşim işteydi ben full temizlik yaptım çamaşır yıka as. gece misafir ağırla. arkalarındam mutfağı topla derken gece 2 oldu. pazar da 8 de kalktık bu sefer 11-14 arası ben işe gittim mesai vardı. yemek, ütü, biraz temizlik derken bi baktım akşam oldu yine. her yerim ağrıyor şu anda. ki son makinadaki çamaşırları eşim astı topladı. ben cts evi tertemiz yapmıştım ama misafirlerden sonra kirlenmişti yine pazar eşim süpürdü sildi. buna rağmen yetişmiyor. ütülenecekler var, yıkanacakalr var.

speedy sabah sabah mangal çekti canım senin yüzünden:)
bizimde yemeğimiz var bugüne hatta belki yarına da yeter. carşamba amcamlara gidiyoruz zaten. gerisi de Allah kerim:))) biz 10 gün olacak bir karpuz aldık her gün yiyoruz hala bitmedi. 2 kişi olunca birçok şey artıyor sinir oluyorum!!!!!!

ays83 hareketli bir haftasonu olmuş senin için. biz daha annemler hariç hiç misafir çağırmadık. hatta daha gezilecek o kadar çok yerimiz varki.
şanslısın eşin yardım ediyor tek başına yapacak olsaydın bütün işleri o zaman tam kabus olurdu
uyku sorunu bende evlendiğimizden beridir var akşam geç saate kadar oturuyoruz sabahta kalkamıyorum ve öğlene kadar kendime gelemiyorum bir türlü.

sccc aman öyle çok yedim ki hiç istemiyor canım yaaa biz bu hafta napıcaz bilmiyorum haftaiçi arkadaşım yemeğe gelecek ama onu biliyorum
bizim karpuzda 8 kg daha kesmedik artık 1 ay yeriz herhalde

kızlaaarrrrrrrr
bende 1 haftalık gelinim
3 temmuzda düğünüm oldu
iş başı yaptım bugün bol shbetlerimiz olsun inşallah:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…