Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

valla çok zor canım ya benimki hemen çakar mevzuyu :))))) allah sana kolık versin bende başka bişiler bulayım yemek hazırlamak falan yapamam anlar

bizimki anlamaz her akşam yapıyorum. ama yine de çok gizliden yapmam lazım. sofrayı falanda işten geldiğimde kurarım zaten :KK66:

ben de varımmmmm :) 19 haziranda evlendim sanırım 2 haftalık gelinim hesaplayamadım şimdi yaaaa :)) ama yeni gelinim işte :)))))

günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrrr goşgeldin pelin :)))))))

spaydicim bugün büyük gün akşam nelr yaptın bakalım biz anneme gittik akşam hazırlığı yapmadım bugünde geldi çattı pofff

günaydın bayanlar iyi sabahlarrrrrr goşgeldin pelin :)))))))

spaydicim bugün büyük gün akşam nelr yaptın bakalım biz anneme gittik akşam hazırlığı yapmadım bugünde geldi çattı pofff

:KK52::KK52::KK52: dün 11'de eve geldik çamaşırlarımı topladı hiç bişey yapmadım korku filmi izledik :KK69:
akşamdan yemeklerimi yapıyım dedim bizimki demez mi boşver çok yoruluyorsun yarına karpuz alırız yeriz bişeyler diye :KK24::KK24::KK24: kızartma falan yaparsın diye.
bu akşamda markete falan gidicez alışveriş yapmaya acaba bonnyfooddan bişeyler mi yollasam kii :KK61::KK61::KK61:

:KK52::KK52::KK52: dün 11'de eve geldik çamaşırlarımı topladı hiç bişey yapmadım korku filmi izledik :KK69:
akşamdan yemeklerimi yapıyım dedim bizimki demez mi boşver çok yoruluyorsun yarına karpuz alırız yeriz bişeyler diye :KK24::KK24::KK24: kızartma falan yaparsın diye.
bu akşamda markete falan gidicez alışveriş yapmaya acaba bonnyfooddan bişeyler mi yollasam kii :KK61::KK61::KK61:

Seninde yalan olmuş haaaa :))) alışveriş yaparken bir şişe şarap alın olmadı baş başa içersiniz :) bizde 2 gecedir uyuyamıyoruz pazar gecesi köpek havlamasından dün gecede hesap kitap işleri uzun sürdü üstüne birde etraftan tıkırtılar gelince sabaha kadar oturduk bugün erkenden yatmayı düşünüyoruz rüyamızda kutlucaz sanırım :))
bonyfood güzel olabilir eğer seviyorsa ben bir kere aldımda hiç beğenmedi kaldı öle ben yeim hep :)))
bonyfood almayı düşünürsen indirim kodu var bende bir arkadaşımdan almıştım ama kullanmıcam sanırım 25 tl lik olması lazım

Seninde yalan olmuş haaaa :))) alışveriş yaparken bir şişe şarap alın olmadı baş başa içersiniz :) bizde 2 gecedir uyuyamıyoruz pazar gecesi köpek havlamasından dün gecede hesap kitap işleri uzun sürdü üstüne birde etraftan tıkırtılar gelince sabaha kadar oturduk bugün erkenden yatmayı düşünüyoruz rüyamızda kutlucaz sanırım :))
bonyfood güzel olabilir eğer seviyorsa ben bir kere aldımda hiç beğenmedi kaldı öle ben yeim hep :)))
bonyfood almayı düşünürsen indirim kodu var bende bir arkadaşımdan almıştım ama kullanmıcam sanırım 25 tl lik olması lazım

içki içmiyoruz yaaa :KK60:
çok kararsız kaldım yaaa bonnyfood için kartını istemem lazım ben kredi kartı kullanmıyorum :21:

içki içmiyoruz yaaa :KK60:
çok kararsız kaldım yaaa bonnyfood için kartını istemem lazım ben kredi kartı kullanmıyorum :21:

HIMMMM o zaman bonyfoodda zor havalede yapabilirsin belkim bir bak istersen ya da eve giderken küçük bir hediye bişi al bir pasta falan bonyfooddan daha güzel olur bence :)))

HIMMMM o zaman bonyfoodda zor havalede yapabilirsin belkim bir bak istersen ya da eve giderken küçük bir hediye bişi al bir pasta falan bonyfooddan daha güzel olur bence :)))

Eve beraber gidicez artık ama Fatihe gidene kadar 15*20 dk zamanım olacak belki bişeyler alabilirim:18: pasta alamma ama herhalde :KK53:

Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz ve kadrolu arkadaşlarım sizede selamlar:KK70: şu internetim bir an önce baülansın artık ya :KK8: bu arada dün 1.ayımızdı biliyorsunuz ,bişey yapmayız dedim size ama bi baktım süper bir çiçek gelmiş ve çok güzelde bir not iliştirilmiş,inanın hiç beklemiyordum ,çünkü aşkım dün çok yoğundu :KK73: neyse çiçeği görünce eridim tabi ben,iş çıkışı iki tane minik pastayla mumlar aldım,eve gittik onu içeri oturtturdum dedim sen tv izle..ki normalde hep bana yardım et derim:KK54: bu gitti ben salondaki yemek masasına masayı kurdum mumları yaktım yemekleri yaptım,sonra çağırdım kocişimi yemek yedik ,sonra yemek işi bitti çay demledim o balkonu hazırladı çayları götürdü bende arkasından pastayla ve yanan maytapla geldim şarkı söyleye söyleye:KK34:sonra dilek tutup kestik ,böyle minik bir kutlama yaptık işte...hepimize nice aylar günler yıllar diliyorum kızlar..bu arada çalışmak çok zor eve gelince yemek yapamıyorum..:KK55:

bende öyle minik pasta alalım desem normalde hiç sevmem şaşırır kalır en güzeli eve gidip kendim ufak tefek bişeyler yaparım:KK16::KK16:

bende öyle minik pasta alalım desem normalde hiç sevmem şaşırır kalır en güzeli eve gidip kendim ufak tefek bişeyler yaparım:KK16::KK16:

zamanın varsa yap tabi tatlım ya,bende isterdim ama olmadı hafta içi olunca,,,birde aynı iş yerinde çalışınca beraber eve gidiyoruz ,,allah tan dün ben onun bindiği arabayı kaçırınca arkadaki arabayla geldim o görmeden aldım pastayı,bu arada internetim açılsın bir kaç foto yüklicem dış çekimlerle ilgili

zamanın varsa yap tabi tatlım ya,bende isterdim ama olmadı hafta içi olunca,,,birde aynı iş yerinde çalışınca beraber eve gidiyoruz ,,allah tan dün ben onun bindiği arabayı kaçırınca arkadaki arabayla geldim o görmeden aldım pastayı,bu arada internetim açılsın bir kaç foto yüklicem dış çekimlerle ilgili

bizde akşam birlikteyiz. mecbur eve gelince yemek hazırlarken yapıcam bi yandan bişeyler :21::21::21:
benimde dış mekan resimlerim hala alamadım evde bu seferde flash dıske atmaya üşeniyorum. yarın eklerim face :KK24:

bizde akşam birlikteyiz. mecbur eve gelince yemek hazırlarken yapıcam bi yandan bişeyler :21::21::21:
benimde dış mekan resimlerim hala alamadım evde bu seferde flash dıske atmaya üşeniyorum. yarın eklerim face :KK24:

valla benimkilerde flasshta bin tane nasıl seçicem koyucam albüm belirlicem bilmiyorum,:KK37:

dün akşam çiçeğim geldi hatta az önce yine yollamış kocişcik :KK19:
dışarda yemeğimizi yedik sonra alışverişimizi yaptık mutlu son ile bitti 1. ayımız :KK53:

X