Evlenemediğim için çok üzülüyorum.

Ya kısa istemiyorm uzun olsun istiyorum. Kisa komik duruyo yanimda boyum 1.80
Kız 1.85 boyunda arkadaşım var.kocası 1.80..... ben 1.79 um eşim 1.77 erkek kompleks yapmiyorsa hiç takılacak bir durum değil. Hem uzun erkekler genelde minnoş kadın seviyor. Minik erkekler de uzun tersine Dünya

Kız 1.85 boyunda arkadaşım var.kocası 1.80..... ben 1.79 um eşim 1.77 erkek kompleks yapmiyorsa hiç takılacak bir durum değil. Hem uzun erkekler genelde minnoş kadın seviyor. Minik erkekler de uzun tersine Dünya
Ya ne güzel koç burcuyum ben. Neya bilim boy da bahane aslinda huyumada gore birini bulamadim aslinda

Tansiyonunu ölçtüğün teyzelere şöyle bi yanaş sen :)

Hiç şansım yok mu şimdi?!
Tabiki şansın var. Ama kendini üzmekle olmuyor bu işler benimde kız kardeşim var 39 yaşında bende istiyorum evlensin çocuğu olsun yuvasini kursun . Ama nasip kismet bu işler allah hayırlısını versin bi arkadas yazmış doğru demiş belirli bi yaştan sonra 20 li yaşlar gibi olmuyor insan daha seçici oluyor. Karşındaki insanın yaşı kriterleri uymuyor. Evlenme hayatini yasa digenlerede karşıyım ben 10 senelik evliyim ve her bekar kızımıza evliliği bi yuva kurmayı tavsiye ediyorum. Aile anne babada güzel allah yoklukları göstermesin ama hayat arkadaşıda bi yaştan sonra lazım. Üzme bence kendini herşeyin bi zamanı var.

Aile dostumuz vesile oldu görücü usulü önce Yok olmaz dedim sonra baktım adam iyi birisi evlendim bu işlerde kul vesile oluyor işte ama kızlar şuda var yüzde yüz evlilik diye birşey Yok olamazda yüzde 70 olumlu özellikleri sana uyuyorsa evleneceksin çok delice aşık olmaya gerek Yok ilk görüşünüzde bir nefret gelmediyse zamanla seversin ama nefret geldiyse ne yaparsanız yapın sevemezsiniz

Eğer evlenmek istiyorsanız söyleyin. Bence bunda çekinilecek hiçbir şey yok. Başka bi şey isteseniz dile getirebiliyorsunuz bence evlenmeyi düşünüyorum, evlenmek istiyorum falan diye söyleyin. Etrafınızda evli arkadaşlarınız varsa eşlerinin arkadaşlarından falan birine duyurur :) Arkadaşlarınız vesile olur. :) Şakayla karışık yok ki bulan birini de evlenelim falan deyin çıtlatın biraz :)

Ya kısa istemiyorm uzun olsun istiyorum. Kisa komik duruyo yanimda boyum 1.80
Bir cift var bizim köyde: adam 1.65 gibi bi de koca göbekli, kadın ise 1.80 civarındadır.yıllardır evliler birbirlerine de aşık görünüyorlar.kol kola geziyorlar cok tatlılar ya

Benim de aslında tam tersi boyum kısa ama ne bileyim şimdilik etrafımda adım atacak erkek de yok gibi yani çalıştığım yerde zaten bekar yok. Ben de yeni başladığım için burdan başka birilerini daha tanımıyorum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.

Öncelikle, bende aynı durumdayım.
Benim tek fark, çocuk sahibi olmayı çok istemiyorum. O konuda olsa da olur olmasa da olur modundayım.
Ama kendime bir hayat arkadaşı istiyorum.
Çevreme de söyledim, fakat kimse aracı olmuyor. Aman biz kötü olmayalım diye.
O yüzden size tavsiyem biraz etrafa bakın. Mesela hastahaneye bir sürü meslek grubundan insan gelir.
Şöyle bir algılarınız açık olsun, illa kendi meslek grubunuz olacak diye bir durum yok. Belki kısmetiniz başka yerdedir.
Bu arada çocuk konusunda da üzülmeyin.
Evlat sahibi olmak da olmamak da bir imtihandır.
Yani Allah evlat verip de imtihan edebilir, evlat vermeden de imtihan edebilir. Belli olmuyor.
Bazen evlat sahibi olmak hayırlıdır, bazen de evlat sahibi olmak çok hayırsızdır. Biz bilemeyiz.
Ama evlilik 30lu yaşlarda da olur, hiç canınızı sıkmayın.
Kendinizi üzüp, modunuzu düşürmeyin.
Benim umudum var, sizin de olsun.
Mübarek aydayız, bol bol dua edin.
Nasip kısmet bu işler.

İnşallah hakkınızda güzel gelişmeler olur.

Koçlar da çok zordur yahu çok sever sayarız ama allllahiiiiiiğğğmmm hem boylu hem koç olunca ister istemez begenmiyordur insan
Aynen bende pek begenmiyorum. Cok titizim bu konuda. Çocukları cok seviyorum.o yüzden evlilik istiyorum birazda. Benim meslekte biraz zor kafami kaldirip bakacak vaktim yok

Hangi hallerde geliyor o nefret?

Ayy çok şekersiniz önce onu söyleyeyim
İnsallah dua edeceğim sizin için Allah en hayırlı zamanda , en doğru kişiyi çıkartsın karşınıza
İnsallah
Ben lisedeyken okul dönüşü , otobüste bir teyzeye yer vermiştim , böyle süslü asil bir kadındı. Nerede oturuyorsun baban ne iş yapıyor baktım teyze soru soru ardına patlatıyor. İndim arkamdan indi, benim şu mesleği yapan oğlum var , ben seni ona alacağım diye çocuk aklı teyzemden nasıl kaçacağımı şaşırmıştım
Şimdi kalmadı mı bu tontiş teyzelerden
Hastaneye falan gelmiyorlar mı :)
Şaka bir yana , hakkınızda hayırlısı olsun. Bol bol dua edin. Anneniz de hayırlısı için dua etsin
İnsallah güzel gelişmeler olursa buradan yazın bize de . Merak ederiz

Ayni frekanstayiz. Cocuk sahibi olma konusunda benim de tereddutlerim var ama hayatima renk katacak duzgun bir yoldasa hayir demem.

Malesef ki belirli bir yastan sonra o 20li yaslardaki cevre ortam kalmiyor. Karsina birisi cikmiyor hemen cok nadir. Ya coktan evlenmis oluyorlar, ya da evlenip bosanmis cocuklu. 34 yasinda bekarim ben de. Olmayinca olmuyor deyip kabullendim gibi. Kizkardesim dogum yapti, yegenim 3 aylik simdi. Oyle tatli ki. Ne zaman kucagima alsam benimde bir yuvam olacak mi bir cocugum olacak mi dusunceleri geciyor kafamdan. Belli etmesem de icten ice uzuluyorum. Sonra diyorum daha hayatinda biri bile yok sen cocuk dusunuyorsun. Kendi kendime kiziyorum. Boyle bir kisir dongu. Zaman geciyor yas geciyor...Evlenip cocuk dogurup ne yapacaksin her evlenen mutlu mu deniliyor ama mutlu olanlar da var. Bizimde mutlu olup olmayacagimizin tabiki garantisi yok ama bu dusunce yapisini da dogru bulmuyorum.

Aynen bende pek begenmiyorum. Cok titizim bu konuda. Çocukları cok seviyorum.o yüzden evlilik istiyorum birazda. Benim meslekte biraz zor kafami kaldirip bakacak vaktim yok
Niye ki yahu insanın her zaman vakti olmalı güzel şeyler için. Sonuçta aşk ve sevgi güzel şeyler. Bir kenara atmak olmaz radarları açmak lazım

gunumuzde evlılık yası yukseldı o yuzden gec kaldığınızı düşünmeyın. evlenmek ıstıyorsanız bıraz daha sosyal olmanız gerekıyor. arkadas ortamına ya da cesıtlı iş sonrası hobı aktıvıtelerınde daha fazla bulunun. bundan gerısı nasip kısmet zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…