- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 133
- 32
- Konu Sahibi siyah_zeytin11
-
Kız 1.85 boyunda arkadaşım var.kocası 1.80..... ben 1.79 um eşim 1.77Ya kısa istemiyorm uzun olsun istiyorum. Kisa komik duruyo yanimda boyum 1.80
Ya ne güzelKız 1.85 boyunda arkadaşım var.kocası 1.80..... ben 1.79 um eşim 1.77erkek kompleks yapmiyorsa hiç takılacak bir durum değil. Hem uzun erkekler genelde minnoş kadın seviyor. Minik erkekler de uzun tersine Dünya
Tansiyonunu ölçtüğün teyzelere şöyle bi yanaş sen :)Ya ben aslında utanırım öyle beni tanıştırın filan diyememaslında çok değişik çünkü bir kaç yıldır benimle görüşmek istemeyi teklif eden bir erkek de yok. Etrafımdakiler sanli evlenip barklanmış çoktan. Diğerleri de yaşça çok küçük benim kafam almaz. Ama dediğim gibi zaten teklif eden de yok.
Tabiki şansın var.Hiç şansım yok mu şimdi?!
Tansiyonunu ölçtüğün teyzelere şöyle bi yanaş sen :)
Ya ben aslında utanırım öyle beni tanıştırın filan diyememaslında çok değişik çünkü bir kaç yıldır benimle görüşmek istemeyi teklif eden bir erkek de yok. Etrafımdakiler sanli evlenip barklanmış çoktan. Diğerleri de yaşça çok küçük benim kafam almaz. Ama dediğim gibi zaten teklif eden de yok.
Bir cift var bizim köyde: adam 1.65 gibi bi de koca göbekli, kadın ise 1.80 civarındadır.yıllardır evliler birbirlerine de aşık görünüyorlar.kol kola geziyorlar cok tatlılar yaYa kısa istemiyorm uzun olsun istiyorum. Kisa komik duruyo yanimda boyum 1.80
Koçlar da çok zordur yahuYa ne güzelkoç burcuyum ben. Neya bilim boy da bahane aslinda huyumada gore birini bulamadim aslinda
Aynen bende pek begenmiyorum. Cok titizim bu konuda. Çocukları cok seviyorum.o yüzden evlilik istiyorum birazda. Benim meslekte biraz zor kafami kaldirip bakacak vaktim yokKoçlar da çok zordur yahuçok sever sayarız ama allllahiiiiiiğğğmmm hem boylu hem koç olunca ister istemez begenmiyordur insan
Aile dostumuz vesile oldu görücü usulü önce Yok olmaz dedim sonra baktım adam iyi birisi evlendim bu işlerde kul vesile oluyor işte ama kızlar şuda var yüzde yüz evlilik diye birşey Yok olamazda yüzde 70 olumlu özellikleri sana uyuyorsa evleneceksin çok delice aşık olmaya gerek Yok ilk görüşünüzde bir nefret gelmediyse zamanla seversin ama nefret geldiyse ne yaparsanız yapın sevemezsiniz
Öncelikle, bende aynı durumdayım.
Benim tek fark, çocuk sahibi olmayı çok istemiyorum. O konuda olsa da olur olmasa da olur modundayım.
Ama kendime bir hayat arkadaşı istiyorum.
Çevreme de söyledim, fakat kimse aracı olmuyor. Aman biz kötü olmayalım diye.
O yüzden size tavsiyem biraz etrafa bakın. Mesela hastahaneye bir sürü meslek grubundan insan gelir.
Şöyle bir algılarınız açık olsun, illa kendi meslek grubunuz olacak diye bir durum yok. Belki kısmetiniz başka yerdedir.
Bu arada çocuk konusunda da üzülmeyin.
Evlat sahibi olmak da olmamak da bir imtihandır.
Yani Allah evlat verip de imtihan edebilir, evlat vermeden de imtihan edebilir. Belli olmuyor.
Bazen evlat sahibi olmak hayırlıdır, bazen de evlat sahibi olmak çok hayırsızdır. Biz bilemeyiz.
Ama evlilik 30lu yaşlarda da olur, hiç canınızı sıkmayın.
Kendinizi üzüp, modunuzu düşürmeyin.
Benim umudum var, sizin de olsun.
Mübarek aydayız, bol bol dua edin.
Nasip kısmet bu işler.
İnşallah hakkınızda güzel gelişmeler olur.
Niye ki yahuAynen bende pek begenmiyorum. Cok titizim bu konuda. Çocukları cok seviyorum.o yüzden evlilik istiyorum birazda. Benim meslekte biraz zor kafami kaldirip bakacak vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?