- 15 Ekim 2012
- 28
- 8
- 36
Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için :) Benim de eşim çok iştahlı maaşallah. Karnım tokken bile onun bir şeyler yediğini görünce iştahım açılıyor :s Dün eve çikolata getirmiş ama inat ettim yemedim ve bu sabah çantasına koydum onları. işe götürsün orada istediği gibi yesin diye :) benim bugün ikinci günüm. Dün evde pilates yaptım. izlerken basitmiş gibi görünüyor ama yapınca epey zorlandım ve çok terledim. Bir de dün akşam tv karşısında otururken biraz fındık yemiştim, vicdan azabı çektim sonra. Saat 21.00dı ve fındık yağlı sonuçtaBu sabah tartıldım tabii ki henüz bir değişiklik yok kilomda ama umarım kısa sürede sizlerin de desteği ile ufak ufak zayıflayacağım. Hedef koydum yazın selülitsiz bacaklar ve incecik belimle o eski bikinilerimi giyip denize gireceğim :)
ben zayıflayınca eşime de sarmayı düşünüyorum rahat 10 kilo aldı
ebru şallının pilatesi mi ben şimdi eşimin ailesiyle kalıyorum düşün üç kişi daha ye ne yedinki diye ısrar ediyor zaten ne aldıysam büyük çoğunluğu ısrarlardankısmetse bir aya kadar bende evime geçicem o zaman cd lerini alıcam ve işten gelince yapmaya başlıycam beren saati de o yüzden koydum incecik ne güzel aynı yaştayız görünce iyi hissediyorum
sabah kalkınca aynaya baktığımda dümdüz bi karın göbek yok fazlalık yok ne istersen giy ohhh
nerelerdesın canım cok öptümmGünaydın kızlar nasılsınız bakalım hayat nasıl gidiyor... Bir şöyle bakınayım dedim kızlar nasılmış kimler kilo vermiş kimler vermemiş :) öpüyorum hepinizi...
Selam arkadaşlar. Ben foruma yeni üye oldum. Evleneli 1,5 yıl oluyor ve 12 kg aldım bu süredeGerçi evlendikten sonra işten ayrıldım, şehir değiştirmemizden ötürü ve yaklaşık 8 aydır işsizim, bu hareketsizliğin de büyük etkisi oldu sanıyorum. Üstelik bir de sigarayı bıraktım 6 ay önce. Rejime başlamak için biraz geç kaldım galiba ama motivasyonum çok düşük. Eşim akşam eve elinde cips veya dondurmayla gelince dayanamıyorum Şu an 62 kg.'ım ancak boyum kısa 1,58 ve ben evlenmeden önce 48 ile 50 kg arasında gider,gelirdim. Hayatımda ilk kez böyle piknik tüpü gibi görünüyorum. Bugünden itibaren burada olacağım ve desteğinize ihtiyacım olacak.
Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için :) Benim de eşim çok iştahlı maaşallah. Karnım tokken bile onun bir şeyler yediğini görünce iştahım açılıyor :s Dün eve çikolata getirmiş ama inat ettim yemedim ve bu sabah çantasına koydum onları. işe götürsün orada istediği gibi yesin diye :) benim bugün ikinci günüm. Dün evde pilates yaptım. izlerken basitmiş gibi görünüyor ama yapınca epey zorlandım ve çok terledim. Bir de dün akşam tv karşısında otururken biraz fındık yemiştim, vicdan azabı çektim sonra. Saat 21.00dı ve fındık yağlı sonuçtaBu sabah tartıldım tabii ki henüz bir değişiklik yok kilomda ama umarım kısa sürede sizlerin de desteği ile ufak ufak zayıflayacağım. Hedef koydum yazın selülitsiz bacaklar ve incecik belimle o eski bikinilerimi giyip denize gireceğim :)
Arkadaşlar bugün iikinci günüm ve size dün yediklerimi yazıyorum. bir yanlışlık varsa lütfen uyarın beni
Sabah:
kepekli lavaş içine 4 dilim domates, 6 dilim salatalık, bir parça peynir, 5 adet siyah zeytin ve şekersiz çay
Ara:
2 fincan masala çayı
Öğlen:
Bir kase sebze çorbası
Bir kase yoğurt
Ara:
1 elma
Akşam:
2 küçük patlıcan dolması+1 küçük kabak dolması
Akşam yemeğinden sonra saat 21.00 gibi 15-20 tane kadar fındık yedimbu beni sonradan rahatsız etti. Bir de yeşil çay içtim 2 fincan.
Gece yatmadan önce:
1 su bardağı kefir.
her gece kefir içiyorum hücre yeniliyor diye.
nerelerdesın canım cok öptümm
Aleykum selamhosgeldın...
Zaten evlendıkten sonra kılo almamızın en buyuk sebebı esler:))abur cuburr ye dur.Trambolın selulıte ıyı gelıyor alıp evın ıcınde bol bol zıplamanı tavsıye ederım..Gecmıs sayfalara bos zamanında okuman ısıne yarıyabılır.
Imkanın varsa fıtnes yanında yuruyus etkılı olucaktır.
Hersey guzel ama aksam 2 patlıcan 1 kabak cok ıcınde pırınc mı var etlımı yağlımı
???
onun yerıne 2 patlıcan ya da 2 kabak yanında salata daha ıyı olurdu
aksam 15 fındık cok onu ara öğünlerinde yemelısın(fındık dan fındık yağı cıkıyor ve sen gece yiyosun o dırek kılo olucak...
Denedım aksam ne kadar az yersen kıloyu o kadar cabuk verıyosun mumkun oldukca aksam hafıf ye ve uyuyana kadar bıtkı cayı veya yağsız sut(kefır)le ıdare et
kesinlikle eşlerimizi de dahil etmeliyiz. benimki zaten bildiğin Fred Çakmaktaş olduHaklısın canım ahh o ısrarcılar olmasa. Ebru Şallı'nın dvdleri güzel ben bir de TV programını indirtdim eşime :) Kendi evine geçince mutlaka başla. epey yoruyor pilates çünkü. Ben normalde pek terlemem, o yazın sıcak günlerinde bile sadece sırtım birazcık nemlenir. ama bu hareketler beni çok terletti. Hem toksinlerden de kurtuluruz böylece. İnşallah canım azimle ve istikrarla dümdüz karın ve incecik bele sahip olacağız...
Teşekkür ederim canım. Arada bir akşamları kandırabilirsem eşimle yürüyüş yapıyoruz. Ben Adana'da yaşıyorum gündüzleri çok sıcak oluyor burası o yüzden anca akşam yürünebiliyor. Bu arada dolmaları zeytinyağlı yaptım içinde pirinç, domates, dereotu ve baharatlar var. 2 kaşık zeytinyağı kodum sadece. Pirinç olduğu için ekmek yemedim zaten ekmeğe de pek düşkünlüğüm yok. Fındıkta bir yanlışlık olduğunu anlamıştım zatenİşte zaten sorun eşimin evde olduğu akşam saatleri...Bir düzene soksam onu da süper olacak. Ama kerata hiiiç aldırmıyor kendi kilolarına.
her şekilde erkekler sıyrılıyor kilo işinden düğüne gidiyoruz mesela eşime ooo göbek yapmışsın diyorlar eşimde evliliğin şanından diyor gülüp geçiyorlar bana gelince ne o bebek mi var diyorlar ya da salmışsın kendinitoplum acımasız ne yapalım o da yiyor da yiyor ben zayıflamaya başlayınca eşimde çok yedim dimi demeye başladı bakalım hayırlısı plates topuda hazırda bi evime geçseydim bu kilo işlemi çabuk bitecekte beklemedeyim şimdilik
Bende aslen Mersinliyim:)Sıcağı ıyı bılırım aksam ustu yuruyus ya da esınle cok ıyı oluyor.Aksam kesınlıkle ekmek yemıyoruz gunde ıkı dılım tahıllı tam buğday lımıtlı yani..Zeytınyağlıysa sorun yok.Aksam benımde esım cıps,kola,cekırdek(markette pizza bölumu)cıkolata,dondurma saldırıyor durdurmaya calısıyorum ıstedığın den sadece 1 ını alıyorumkasa bende karsı cıkamıyor.
Ahh bu eşlerr...Benimki de göbeğini çok seviyor ve herkese "bakıınn eşim bana ne güzel bakıyor, Türk kası buu" deyip hava atıyor. İş arkadaşlarıyla göbek yarıştırıyorlarAma akrabaları da bana "hmmm gelin hanım sen çıtı pıtı bir kızdın saldın kendini iyice" diyorlar. Hep suçlu ben hep suçlu ben Pilates lastikleri var onlardan da al mutlaka En sonda esneme egzersizleri yapılıyor. onları yapmazsan her yerin ağrır. En azından evine geçmene çok uzun bir zaman yok, az kalmış. Şimdi yavaştan diyete başla, evdekilere de "midem rahatsız pek yemek istemiyorum" falan de. Çaktırmadan yavaş yavaş başla en azından ödem atarsın. Evine geçince de pilatesle desteklerin
Hemşehri sayılırız. Ben aslen İzmir'liyim ama buraya gelin geldim. İzmir de sıcaktır gerçi ama bu kadar nem yok orada. Denizden hafif hafif eser bunaltmaz çok. Burada nefes alamadım Zaten genelde zeytinyağlı severim ben yemekleri, etle aram pek yok. Proteini yumurtadan alıyorum. Ekmeği de çok sevmem. Sabahları 1 tane kepekli lavaş tüm gün yetiyor bana. Daha ekmek istemiyorum. Sen eşinle alışverişe gidiyorsun yine o güzel. Benimki akşam torbaları doldurup eve geliyor. Artık getirdiği abur cuburlar aynen geri göndereceğim. En azından işte yesin gözümden uzak olsun ...
aynen dediğin gibi yaptım sonra evdekilere söyledim bana ısrar etmeyin dedim biraz olsun azalttılar
4 kg verdim ev dar olmasa odaya geçip spor yapıcam da bekliyorum bakalım
alırım lastiklerden hem evimde bulaşık çamaşır ütü temizlik derken iyi veririm heyecanla bekliyorum salonda keyifli keyifli yaparım boş evin kıymeti başka
Evetbende Ankara ye gelin geldim,üşüyorummm...Çok fenadır adana sıcağı baska yerde yok Türkiyenin hem gecesı hem gunduzu en sıcak yer.Çok güzel etle aranın olmaması keske benımde olmasa,sende mercımek falan baklıyatla karsılarsın ıhtıyacını.Eşimle en sevdiğimiz şeydir alışveriş yapmak cok zorunda kalmadığı sürece bensız ekmek bile almaz o derece
Gerçekten boş evin kıymeti başka. Ama bir süre sonra insan sıkılıyor tek başına. Ütü mütü hikayeama temizlik gerçekten efor harcatıyor
yok ben sıkılmam6 ay herşeyim hazır geldi yemek ütü çamaşır aklına ne gelirse sağolsunlar hiç bişeye el sürmedim benim derdim eve geçmek zaten evimizde kaldığımız dönem eşimle herşey ortaktı yemek yapma hariç onu bilmiyor
Zaten bir erkeği mutfağa sokmak büyük hata olur. Benimki de bir heves girer güzel de yapar ama sonra mutfağa girdiğimde arkasından 2 saat temizlik yapıyorumBence ütüyü de sen yap ne olur ne olmaz Ama söyleyeyim baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
sofrayı hazırlasın bana yeterütü konusunda tek geçerim biraz uzun sürer ama çok özen gösterir ütüye çok titiz bazen ben tembellik yaparım beni zorla kaldırır temizlik yaparız işten geldikten sonra maşallahı var yani kimbilir eve geçince önce o kilo verir annesinin evi değil nasıl olsa
eylülcüm günaydın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?