Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dengeli yedikten, birde sporunu düzenli yaptıktan sonra almazsın tabi canım
Anne eli gibisi yok yee canım tabi zaten sık sık gidip yeme imkanında olmuyor
aa orayı atlamışım galiba ama olsun en azından nefsini körletmişsindir
Ben cıkıyorum yürüyüs yapıcam,yatak örtusunu yatağın bazasına kaldırırken fazla yukledım ve belım ağrıdı hala ağrıyor ama mıymıylanmadan yuruycem
aksam
humus(bır kac kasık)
dunden kalma cok kucuk bır tabak zeytınyağlı yaprak sarma(onu esım yer belkı ıcınden 1 tane alırım)
bol cesıt salata
herkese cok guzel aksamlar dılıyorum...
sabah
08:30
-1 domates+1bıber az zeytın yagında tavlamıs
-2 zeytın
-1dılıme yakın cavdr ekmegii
-yarım salatalık
-1catal ucu cıkolata
ara
11:30
-2 tuzlu cubuk
-5-6 tane patates kızartması
öglen
dısardaydımm 1lt su
15:00
-yarım ekmek arası bol yesıllık ve köfte
-1 bardak ayran
-yarım lt su:)))
(uyuyup kalmısım balkon serınde yarım st cık:)
ara
-1 maden sodası mıdem cokk kötüü :84:kofte agır geldı mıdem kuculduyaa :)
aksamm
hıc bırsey dusuneymıyorumm bugun kacamaklı :18::18ldu affola kızlar es le dısardaydıkk kısmet yarına ınsl...düzelirimm aksamada ark.lara gıdecegızz ınsl..öptümm
bu arada regl sıskınlıgım gıtmedı ılac bıtmedıgı ıcn olmadım kı daha yaaaaaa :84::84:
tatlım dısardaydıkk esımle ne yıyek ne yıyekk kofte yedık en son ondan yoksa beyaz ekmege karsıyımmmmevt dun baya kacamakgunumdu :))ama bgn devamm tekrardannngecmıs olsun canm yaaa regl bu sıcakta cok zor sıkıntısıda ole
kusum kofteyı nıe tek yemedınkı ekmk gereksz olmus ama cann cok ıstedıyse bugun senıne kacamagın olsun hadı
süpersın yaa senn su yuruyuslerın benı gaza getryrda esımın razısı yok benn ınceldıkce dısarı cıkma yasagım artıyorrrrrrrrrrDün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 10 dk alet calıstım.
2-3 kasık humus ,1 yaprak sarması ve bır kase salata yedım.
Bu sabah
3-4 dlılım (ınce)karpuz
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght beyaz peynır
2 sıyah zeytın
2 dilim tam buğday ekmek..
süpersın yaa senn su yuruyuslerın benı gaza getryrda esımın razısı yok benn ınceldıkce dısarı cıkma yasagım artıyorrrrrrrrrr
Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 10 dk alet calıstım.
2-3 kasık humus ,1 yaprak sarması ve bır kase salata yedım.
Bu sabah
3-4 dlılım (ınce)karpuz
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght beyaz peynır
2 sıyah zeytın
2 dilim tam buğday ekmek..
tatlım dısardaydıkk esımle ne yıyek ne yıyekk kofte yedık en son ondan yoksa beyaz ekmege karsıyımmmmevt dun baya kacamakgunumdu :))ama bgn devamm tekrardannn
süpersın yaa senn su yuruyuslerın benı gaza getryrda esımın razısı yok benn ınceldıkce dısarı cıkma yasagım artıyorrrrrrrrrr
afıyet olsun seker cok ıyı herzamankı gıbı.
kızlar ne kadar ıssız topıgımız bugunn ya
kahvaltım kk peynır
domates
salatalık
bıber
6 7 zeytın
lıght ekmek 2 dılım
aksam 2 dılım borek 3 4 kasık patates salatası ama yesıllıgı bol patatesı azdı:26:
kahvaltıdan sonra utu yaptım öldum ya cok sıcakkk
hosgeldın canım aksam börek yemıssınbabanlar gelmedı yemekler sana kaldı dımı?ya sormaa utu bende yapıcam sureklı utu yapıyorum zatenn oturduğum halde ates basıyor
gelmedıler ya bıze kaldı ama tatlılardan kurabıyelerden azıma surmedım sadce borekten yedım esımde cok begendı bu hazrmı dıyıp durdu yok dıorm bak tepsıye dıorm allah allah bu kadarmı aştın kndını dıo bnde dedım bakım bı tadına
hava facıa tatlım otrdugun yerden kalkınca gozum kararıo 2 gundr korkuyorum dusucem dıye ya
ee kurabıyer nolcak o zaman bende sımdı esıme zeytınyağlı kurabıye yapıcam tadına bakarım 1 tane,off utu yaptım allahtan azdı 3-5 parca
kurabıyeler ı buzluga koydum cok fazla mozaık pastayıda koyucam bırı geldıgınde cıkarıcam bı tek cok fazla sekerpare var onu napcam bılmıorm esıme her aksam 2 2 yedırırım ama o zaman bıle 2 3 haftada anca bıte bayatlar onlarıda koysam buzluga ne olur acaba sonucta baklavalı dondrma war buzlukta cıkınca hıcte kotu olmuyo bılmedım
zeytınyaglıysa bısı olmaz kusum ya bı un war zararlı onuda napalım bak 9 dılım ekmek yenebılıomus