• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kız cadılar sizin yazdıklarınızı okuycam derken fırındakini unuttum,son anda yetiştim

bu arada kendim için yapmıyorummm, akşam başsağlığına gitcez elim boş gitmiyim dedim tatlı yapıom.

öğlen yemeğe davetliydim:

3 kaşık pilav
2 kaşık salata
sulu etli yahni vardı
etlerini yedim suyunu yemedim( yağlıydı)
şimdi yeşil çayımı içiyorum.

afiyet olsun canım
iyi yapmışsın suyunu ayırıp yemekle
bende iş yerinde susuz olmasına dikkat ederim
ayırırım muhakkak evde az yağda ve az miktar su kullandığım için sıkıntı olmuyor

guzel menu cnm ozellikle de suyunu ayırman takdire şayannn süperrr:13:

çok guzel afıyet olsun ıykı suyunu yemedın bnde yemeklerın suyunu hıc yemem esımde yemıo sularını hep dokuyorum:52:

afiyet olsun canım
iyi yapmışsın suyunu ayırıp yemekle
bende iş yerinde susuz olmasına dikkat ederim
ayırırım muhakkak evde az yağda ve az miktar su kullandığım için sıkıntı olmuyor

oleyyy oleyyy hepinizden aferin aldım:)))

Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var

Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var

hosgeldınnn
ya patateste cok sewıormmm

hımmm bu yarım porsiyon dediğin kaç tane oluyo söle bakalım:)))
yarım porsiyon falan diye bizi geçiştirmeye kalkma biz yakalarızzzzz:)))

seni örnek alırsak vayy halimize:))))

tek porsıyon da ıkı buyuk tabak ölcusunde ve ınce ıkı adet lahmacun bulunuyor bunun 1 tanesını yedım 1 tanesını esıme verdım öyle yanı:15:

1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
yarım porsıyon lahmacun
bol yesıllık

hımmm bu yarım porsiyon dediğin kaç tane oluyo söle bakalım:)))
yarım porsiyon falan diye bizi geçiştirmeye kalkma biz yakalarızzzzz:)))

yaz geldı herkes kacamak cı oldu yaw benı ornek alın hıc kacamak yapıomuyum:52::52::52:

seni örnek alırsak vayy halimize:))))

gordum tatlım gulsen varya sıfr beden oncekı aksam kacrdıya sonrakı sabak meyve yıomus
yada norml yedyse sabah proteın ıcerıklı yıomus:31:

gülsen ıskeletor ya bence 0 değil -eksı bısey vucudunun ıskelet halını göruyorum derısı bıle ıcıne cökmus korkunc duruyor:52:bacakları carpık arasından ıstanbul boğazı görunuyor..

kıyamam yaa şaka yapıom tatlım istersen 2 tane yeseydin keşke,
çok canın çekmişti, sen sonra dengelerdin yediklerini.

Hıc beğenmedım kı benım ruyamdakı Mersın lahmacunuydu Ankaranın nesı ıyı olur kı zaten:63:cok canım cektı evet canım ama bu hıc tatmın etmedı:14:

Back