• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

herkese merhaba :)
kızlar bugun tarıldım ve 300 gram daha vermişim 82,7 yi gördüm ve üstüme olman bi pantolonum vardı ve oldu bugun onu giydim çoookkk mutluyum :)
gelelim yediklerime

sabah uyanınca 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı : 1kase nesfit

ara 1 tane kayısı,1 bardak yeşilçay

öğlen , 1kase brokoli çorba,1 küçük parça haşlanmış tavuk,2 dilim haşlanmış patates,1 dilim haşlanmış kereviz,1 tabak karışışık yeşil salata

ara , 1 fincan yeşilçay,3 tane ceviz

akşam ,eşime kahvaltılık hazırlıycam bende 2 dilim ekmek 3 peynir 3 zeytin domates,salatalık yerim büyük ihtimalle

1 saat yürüyüş

gelsin yorumlarr......:34:

fızıgı berbat canım bacaklar falan ama formunu ole korıyo demkkı hıc kg almıo:52:

reportajında gördum kahvaltı yapıp yuruyus yaptı cok irenc ya sahsen o sekılde olmak asla ıstemem bence kg alsın cunku eskıden daha duzgundu sımdı abarttı..bu sekıl cekıcı oldunu dusunuyor ama sanmam hıc bır erkek kemık torbası ıstemezz,zayıflama olayını asırı abarttı

kızlar bugun tarıldım ve 300 gram daha vermişim 82,7 yi gördüm ve üstüme olman bi pantolonum vardı ve oldu bugun onu giydim çoookkk mutluyum :)
gelelim yediklerime

öğlen , 1kase brokoli çorba,1 küçük parça haşlanmış tavuk,2 dilim haşlanmış patates,1 dilim haşlanmış kereviz,1 tabak karışışık yeşil salata

akşam ,eşime kahvaltılık hazırlıycam bende 2 dilim ekmek 3 peynir 3 zeytin domates,salatalık yerim büyük ihtimalle

1 saat yürüyüş

gayet ıyı gıdıosn canm

reportajında gördum kahvaltı yapıp yuruyus yaptı cok irenc ya sahsen o sekılde olmak asla ıstemem bence kg alsın cunku eskıden daha duzgundu sımdı abarttı..bu sekıl cekıcı oldunu dusunuyor ama sanmam hıc bır erkek kemık torbası ıstemezz,zayıflama olayını asırı abarttı

ewet bıde fızıgı bozuk oldgu ıcın hos durmuyo yaglar bıraz kamufle edıodu demekkı:52:

Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var

merhaba hosgeldin :16:

cnm havuc ve patates konusunda kesinlikle haklısın..özellikle de havuc..mesala havuc çiğ iken hiç sıkıntı yok ama pişince tam bir şeker deposu oluyor ve kesinlikle pişmiş havuc yememek ya da cok az yemek lazım..:50:

Hıc beğenmedım kı benım ruyamdakı Mersın lahmacunuydu Ankaranın nesı ıyı olur kı zaten:63:cok canım cektı evet canım ama bu hıc tatmın etmedı:14:

tatmin olamadım aneyyy aneyyy diğer ağıt yaksaydın kocişinde şaşırsaydı,
bizim hanımın hali iyi değil diyip erkenden mersine gönderirdi seni,
nasıl taktik ama:)))

tatmin olamadım aneyyy aneyyy diğer ağıt yaksaydın kocişinde şaşırsaydı,
bizim hanımın hali iyi değil diyip erkenden mersine gönderirdi seni,
nasıl taktik ama:)))

Çok iyi ama ısını bırakıp bana lahmacun yaptırdı daha napsın dıyemem öyle zaten surda 1 ay sonra annecıme gıdıcem bana lahmacun,mercımeklı köfte,sıkma sözu verdı:52:
(:33:gece zaten lahmacun dıye sayıkladım esım uyandı gece acık yer bulurmuyum dıye dusunmuss)

gelelim yediklerime

1 saat yürüyüş

tebrik ederim canım, en güzel duyguda olmayan pantolonların olması dimi:)

Merhaba arkadaşlar sohbetinize ben de dahil olmak istedim 29 ekimde evlendiğimde 49kg idim sonra 57 kg oldum aslında ölçüm sonuçlarında zayıflık sınırındayım. Spor salonuna yazıldım orda ölçümlerin yapıldı vücut yağ oranım artmış o da komple göbekte birikmiş bezelye yutmuş solucan gibiydim ve bunlar yediğim patates havuç ve pirinçten kaynaklanıyormuş. Havuç, patates ve pirinçten uzak durduğumdan beri ve sporla birlikte formuma kavuştum sayılır. Size tavsiyem pirinç yerine bulgur yemeniz olacak havuç ve patates vazgeçilmez olsa da en aza indirgemekte fayda var

havuç mu??? hadi yaa bunu bilmiyodum, benim en sevdiğim şeylerden biriside yoğurtlu havuç kavurması:(
pirinci pek sevmem zaten, olursa yerim genelde bulgur pilavı yaparım,
patatesde çok sevimli birşey ama yaa onu nasıl terk etcez:(

gelelim yediklerime

1 saat yürüyüş

Merhaba canım kac gunde bır tartılıyorsun hergun tartılırsan gun ıcın de 1kg kadar oynuyor yedığın yemek+su ıle bırlıkte bıldırım gunumuz pazar gunu,öğlen cok gibi görunen bır menu ama sağlıklı doyurucu,aksam 3 peynır derken? cok fazla ekmek yeme

Çok iyi ama ısını bırakıp bana lahmacun yaptırdı daha napsın dıyemem öyle zaten surda 1 ay sonra annecıme gıdıcem bana lahmacun,mercımeklı köfte,sıkma sözu verdı:52:
(:33:gece zaten lahmacun dıye sayıkladım esım uyandı gece acık yer bulurmuyum dıye dusunmuss)

peynirli, patatesli sıkmaaaa ohh yanında buz gibi ayran yada çay

kızz memleket hasreti çeker oldum senin yüzünden.

ben çıkıyorum kızlar,
akşam yemeğinde pirzola var şimdiden söylim
ekmeksiz 2 kalem yerim, yanında ayran salata....
sonrada komşuya gitcez ordada çayımı içerim:)
byeee öpüyorum sizi...

Merhaba canım kac gunde bır tartılıyorsun hergun tartılırsan gun ıcın de 1kg kadar oynuyor yedığın yemek+su ıle bırlıkte bıldırım gunumuz pazar gunu,öğlen cok gibi görunen bır menu ama sağlıklı doyurucu,aksam 3 peynır derken? cok fazla ekmek yeme

2 gündür aynı kilo çıktı bende genelde pazar günki kilomu baz alıyorum ama 2 gündür aynı kilomu gördüm :) 3 peynir derken 3 çatal peynir en fazla 2 dlimde ekmek ..
pazar günüde bildiririm canım kilomu

gelelim yediklerime

1 saat yürüyüş

menülerin çok güzel canım
en güzeli de kilo veripte üstüne olmayan kıyafetinin olduğunu görmek tebrikler:42:
darısıda başımıza inşallah:9:

1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
yarım porsıyon lahmacun
bol yesıllık

ohh yemişsin lahmacununu afiyet olsun canım :56:

hoşgeldin
bende havucu ve patatesi seviyorum ama çok tüketmemeye çalışıyorum
diyetisyenin bi yazsında okumuştum bende

gordum tatlım gulsen varya sıfr beden oncekı aksam kacrdıya sonrakı sabak meyve yıomus
yada norml yedyse sabah proteın ıcerıklı yıomus:31:

ayy o çok kötü olmuş yaa öyle olmak istemem eşimde istemez zaten tahta kurusu gibi:27:
bir dirhem et bin ayıbı örtermiş:1:

oooo anne yanına gidince diyet miyet kalmayacak gibi :9:

menümü beğenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
evet gerçketen en güzeli olmayanların olması daha çok daha çok kilo vermemiz dileğiyle inşallahhhh

ohh yemişsin lahmacununu afiyet olsun canım :56:

oooo anne yanına gidince diyet miyet kalmayacak gibi :9:

yedım ama okuduysan beğenmedım ruyamdakı gibi değildi saol canım...
bundan 1 ay önce anneme gıttım herseyden yedım(iskender,kunefe,kebap,ızgara,dondurma,cıkolata vs,topıc eskı mudavımlerı bılır hıc kılo almadım da vermedım de o yuzden hıc korkmuyorum tatılden ustelık denızde sporumu yapıcam kılo bıle verırım görursun...

2 gündür aynı kilo çıktı bende genelde pazar günki kilomu baz alıyorum ama 2 gündür aynı kilomu gördüm :) 3 peynir derken 3 çatal peynir en fazla 2 dlimde ekmek ..
pazar günüde bildiririm canım kilomu

Anladım fazla tartılmak ve tartıya cıkınca kac cıkıcam endısesı bıle kılo aldırıyormus,tum dıyetısyen ve uzmanlar sık tartılmayın dıyorlar bazen 2 gun değil 3 gun bıle kılon sabıt kalır bellı olmaz yanı..

yedım ama okuduysan beğenmedım ruyamdakı gibi değildi saol canım...
bundan 1 ay önce anneme gıttım herseyden yedım(iskender,kunefe,kebap,ızgara,dondurma,cıkolata vs,topıc eskı mudavımlerı bılır hıc kılo almadım da vermedım de o yuzden hıc korkmuyorum tatılden ustelık denızde sporumu yapıcam kılo bıle verırım görursun...

dengeli yedikten, birde sporunu düzenli yaptıktan sonra almazsın tabi canım
Anne eli gibisi yok yee canım tabi zaten sık sık gidip yeme imkanında olmuyor :19:
aa orayı atlamışım galiba ama olsun en azından nefsini körletmişsindir

Back