• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hımm iyi fikir, ızgara varsa harika olur,
öğlen yemekleri görünce gözüm dönmesin diye kahvaltımı iyi yaptım:)
karnım tok şu an, birazdan kuaföre gidim fön çektirim,
ahahaah:)) dağ başında romantizm yapalım öğle vakti:))

evet senin kahvaltıların sabit, sabah dereotu nasıl yiyosun gerçi tokluk hissi verio demişlerdi.
ben kokusundan dolayı pek yiyemiom.

Dağ bası köy orman romatızm farketmez kı:9:her daim bakımlı cıtır ol:10:canım ben önceden dereotundan nefret ederdım annem aldımı hep tartısırdık ınan kokusuna dayanamazdım suan bayılıyorum bı kac kez yıyınce alıstım,artık malesef o eskısı gıbı buram buram kokmuyor,hatta kokanını almak ıstıyorum ama yok hersey yapaylasmıs,çok faydalı cok yemeye calıs alısırsın aynı sekıl esımde sevmezdı ne zman gitse market manav hemen gıder kendı secer..

kızlar az önce show tv'de zayıflama çayı tarifi verdiler.adamın birisi 5 ayda 35 kilo vermiş bu çayla
malzemeler:

bilye kekik
mate çayı
çoban çökerten
barut ağacı kabuğu
yeşil çay
sinirli ot
biberiye
funda yaprağı
cinnema

kaynatılmayacak, içeceğiniz kadar 1 kupa bardağı sıcak suya hepsinden küçük bir tutam konulacak( toplam 1 kaşık olacak) ve 6-7 dk demlenecek
aç karınla günde 3 defa içilecek.

Dağ bası köy orman romatızm farketmez kı:9:her daim bakımlı cıtır ol:10:canım ben önceden dereotundan nefret ederdım annem aldımı hep tartısırdık ınan kokusuna dayanamazdım suan bayılıyorum bı kac kez yıyınce alıstım,artık malesef o eskısı gıbı buram buram kokmuyor,hatta kokanını almak ıstıyorum ama yok hersey yapaylasmıs,çok faydalı cok yemeye calıs alısırsın aynı sekıl esımde sevmezdı ne zman gitse market manav hemen gıder kendı secer..

bende eskiden hiç yiyemezdim artık az az yemeye başladım tabi buralarda bulamıyorum.
bi kaç yere sipariş etmiştim,
dere kenarında yetişmiş tere getirmişler:)) bilmiyorlar dere otunu.
neyse ben çıkıyom kuaföre gidiom öptüm görüşürüz.

ıyı fıkır esıne tereyağ yaktın sanırım:9:guzel olur ben dolaba koymuyorum elmayı canım sebzelığımde ıkı haftadır bakıyorum esım aldı kırmızı beğenmemıs attım,bende yesıl almıstım yemek dun aklıma geldı:1:

Benım genelde malum gun öncesı bır hafta karın ve bel ağrısı olur hafıften ve ılk gunum fecı olur bırde usuttuysem tabii..

evet tereyağlı naneli hmm kokusu çok güzeldi zor dayandım ama tuttum kendimi :))
öncesinde migrenim atağa geçiyordu çok şükür dün hafif bi baş ağrısı ile atlattım sadece
ama gece uyuyamadım omuzlarım ağrısına rengli ile alakalı değil sanırım kas spazmı
sınav var hafta sonu inş geçer yaa nasıl durucam sınavda yoksa bilmiyorum:5:

sabah kahvaltım:
2 bardak su
2 tane haşlanmış köy yumurtası( küçücüktü)
4 tane siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 domates-salatalık

çok güzel afiyet olsun

Kalkınca ıkı kuru kayısı,üstüne bır bardak su
1 domates(büyük)
1 salatalık(büyük)
1 arnavut bıber(küçük)
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az şekerlı cay
2 dilim tam buğday ekmek
1 ceviz
tabağım baya doldu gözum doydu bırde cok yavas cok ciğneyerek yedım cok doydum,tam altın öğün olduu
simdi yesıl cayımı demledım ılıyınca ıcıcem(yesıl cay ıcıpte sıskınlık hıssedılırse ve gaz gibi sorun yasayan varsa dr lar ılık ıcın dıyolar)

okurken ben bile doydum :9:
bayılıyorum senin kahvaltılarına
çalışınca anca hafta sonları kocişle güzel güzel kahvaltı yapıyoruz
seninkinden kopya çekeceğim bu hft sonu :1:

geçmiş olsun, benimde 3.günüm bugün düzeldim çok şükür
dün aynı senin gibiydim.
sağol cnm geçecek inşallah..

bende bayılıyorum dereotuna özellikle kokusuna pazardan almaya çalış canım
pazarda köylü teyzeler oluyor onlardan alıyorum ben
kendi masülleri oluyor mis gibi
markettekiler yapay oluyor malesef:50:

bende eskiden hiç yiyemezdim artık az az yemeye başladım tabi buralarda bulamıyorum.

Hadi canım suslen kocısınle guzel yemekler:16:

hadi güle güle afiyet olsun canım fazla kaçırmadan ye ama tamam :))

evet tereyağlı naneli hmm kokusu çok güzeldi zor dayandım ama tuttum kendimi :))
öncesinde migrenim atağa geçiyordu çok şükür dün hafif bi baş ağrısı ile atlattım sadece
ama gece uyuyamadım omuzlarım ağrısına rengli ile alakalı değil sanırım kas spazmı
sınav var hafta sonu inş geçer yaa nasıl durucam sınavda yoksa bilmiyorum:5:

çok güzel afiyet olsun

okurken ben bile doydum :9:
bayılıyorum senin kahvaltılarına
çalışınca anca hafta sonları kocişle güzel güzel kahvaltı yapıyoruz
seninkinden kopya çekeceğim bu hft sonu :1:

sağol cnm geçecek inşallah..

bende bayılıyorum dereotuna özellikle kokusuna pazardan almaya çalış canım
pazarda köylü teyzeler oluyor onlardan alıyorum ben
kendi masülleri oluyor mis gibi
markettekiler yapay oluyor malesef:50:

Canım pazar kahvaltımız genelde bunların yanına patateslı omlet esım cok sever onu yaparız beraber ona patatesı doğratırım bende yumurta cırparım öyle ısbırlığı:32:yanında sucuk olur cok kallavi olur yani..Ahh o köylu kadınlar burada yok canım pazarda adamlar genelde sera özel yetıstırme satıyolar.Mersınde var o köylu kadınlar ordan alırdık ama burada bulmam oldukca cok zor oluyor...

Canım pazar kahvaltımız genelde bunların yanına patateslı omlet esım cok sever onu yaparız beraber ona patatesı doğratırım bende yumurta cırparım öyle ısbırlığı:32:yanında sucuk olur cok kallavi olur yani..Ahh o köylu kadınlar burada yok canım pazarda adamlar genelde sera özel yetıstırme satıyolar.Mersınde var o köylu kadınlar ordan alırdık ama burada bulmam oldukca cok zor oluyor...

benim eşimde sucuklu yumartayı harika yapıyor
geçen haftasonu yaptırmadım dayanamayıp yerim diye
ama bu hafta sonu yaptıracağım pazar günü ödül günü olsun
napayım azda olsa canım çekti valla şimdii :1:
valla herşey yapay oldu artık yediklerimizde hiç tat yok ot gibi:(
organik market var ama çok pahalı sık sık alışveriş yapılcak gibi değil malesef

Aynen mesela aldığım tereyağ eskısı gibi komuyor normal margarınden farkı ne kötu ya:15:evet pahalı oluyor malesef..

Aynen mesela aldığım tereyağ eskısı gibi kokmuyor normal margarınden farkı ne kötu ya:15:evet pahalı oluyor malesef..

Aynen mesela aldığım tereyağ eskısı gibi kokmuyor normal margarınden farkı ne kötu ya:15:evet pahalı oluyor malesef..

merhaba kızlar bende evlenince kilo alanlardanım 1 yılda 13 kilo aldım duba gibi oldum :)))) 4 ay once dukan dıyetıyle 2 ayda 8 kilo verdim tabii 1 kilosunu geri aldım :( simdi bugun yeniden rrejime basladım yaklasık 10 gundur her gun aksam ustu 6.30 da yemek yiyip 7.00 de 1 saat tempolu yuruyus yapıyorum

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 dilim yagsız salam
domates salatalık
1 bardak cay
1 lt su içtim
ara ,
t.kahve içtim
öğlen
tavuk köftesi
ygsız salata

aksama daha karar veremedim

benide listeye alırmısınız?

boy 165
kilo 68.700
hedef 64

1 ay içinde 4 kilo vermek istiorum kızlaarr insallahh veririm herkess istedigi kiloya kavusur.

Kalkınca ıkı kuru kayısı,üstüne bır bardak su
1 domates(büyük)
1 salatalık(büyük)
1 arnavut bıber(küçük)
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az şekerlı cay
2 dilim tam buğday ekmek
1 ceviz
tabağım baya doldu gözum doydu bırde cok yavas cok ciğneyerek yedım cok doydum,tam altın öğün olduu
simdi yesıl cayımı demledım ılıyınca ıcıcem(yesıl cay ıcıpte sıskınlık hıssedılırse ve gaz gibi sorun yasayan varsa dr lar ılık ıcın dıyolar)

super canım kahvaltın her zamanki gibi :46:

bu arada sabahları limon suyu ve maydonoz iciyordum ya hani su dillere destan derecedeki igrenc tat. 3 gun isyana gectim yeterrrrr diye :52: ama cektiğim maydonozlar vardı (eylulcum daha once de soylemistim ya sana maydonoz direk yiyemiyorum diye )
o maydonozları sabah kahvatım da peynire surup yiyorum :1:
ya bi sekilde maydonoz tuketmek icin mucadele veriyorum resmen :53: keske senın gıbı zevkle yiyebilsem :24:

Kızlar dunku enerji patlamam bayg bi patlamaymıs. Eve bi giriştim ev ürktü valla :52:

halıları bile yıkadım genel temizliği 2. bahar temizliğine cevirdim resmen :52:

gunduz esim aradı erken cıkıcakmıs onu haber verdi beraber gidelim spora diye.

bende dedim madem erken geliyorsun spor için denize gidelim yuzelim :52: bu yılın ilk siftahı hafta sonuna kalmadı. oh diyorum ya iki haftadır deniz diye deli oluyordum 1 saat yuzduk :8: cocuk gibi sevindim ya ozlemişim denizi :52:

Kızlar merhabaaaa:) pazartesiden beri şehr dışındayım giremedim nete, şimdi de fazla vaktim yok ama haber vermek istedim. yaklaşık 3 hafta şehir dışında değişik şehirlerdeki işletmelerimize gidicez. baya dolanıcaz anlayacağınız o yüzden sizinle haberleşemeyebilirim. Ama fırsat buldukça girip size bişeyler yazarım. Bu sürede size günü gün yediklerimi yazamıcam, ne kadar diyet yapabilirim bilmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıp vermiş olduğum iki kiloyu da muhafaza etmeye çalışıcam.
Kendinize çok iyi bakın döndüğümde kilo konusunda daha rahatlamış görmeyi umuyorum sizi hepinize sevgiler:)

merhaba kızlar bende evlenince kilo alanlardanım 1 yılda 13 kilo aldım duba gibi oldum :)))) 4 ay once dukan dıyetıyle 2 ayda 8 kilo verdim tabii 1 kilosunu geri aldım :( simdi bugun yeniden rrejime basladım yaklasık 10 gundur her gun aksam ustu 6.30 da yemek yiyip 7.00 de 1 saat tempolu yuruyus yapıyorum

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 dilim yagsız salam
domates salatalık
1 bardak cay
1 lt su içtim
ara ,
t.kahve içtim
öğlen
tavuk köftesi
ygsız salata

aksama daha karar veremedim

benide listeye alırmısınız?

boy 165
kilo 68.700
hedef 64

1 ay içinde 4 kilo vermek istiorum kızlaarr insallahh veririm herkess istedigi kiloya kavusur.

Hosgeldın beslenme seklın guzelmıs..
insallah ulasırız..

super canım kahvaltın her zamanki gibi :46:

bu arada sabahları limon suyu ve maydonoz iciyordum ya hani su dillere destan derecedeki igrenc tat. 3 gun isyana gectim yeterrrrr diye :52: ama cektiğim maydonozlar vardı (eylulcum daha once de soylemistim ya sana maydonoz direk yiyemiyorum diye )
o maydonozları sabah kahvatım da peynire surup yiyorum :1:
ya bi sekilde maydonoz tuketmek icin mucadele veriyorum resmen :53: keske senın gıbı zevkle yiyebilsem :24:

Cok zevkle yemıyorum ama sevmıyor da değilim öyle ot olsun dıye:)))

Kızlar dunku enerji patlamam bayg bi patlamaymıs. Eve bi giriştim ev ürktü valla :52:

halıları bile yıkadım genel temizliği 2. bahar temizliğine cevirdim resmen :52:

gunduz esim aradı erken cıkıcakmıs onu haber verdi beraber gidelim spora diye.

bende dedim madem erken geliyorsun spor için denize gidelim yuzelim :52: bu yılın ilk siftahı hafta sonuna kalmadı. oh diyorum ya iki haftadır deniz diye deli oluyordum 1 saat yuzduk :8: cocuk gibi sevindim ya ozlemişim denizi :52:

bRwaooo:46::46:alkıs sana

Kızlar merhabaaaa:) pazartesiden beri şehr dışındayım giremedim nete, şimdi de fazla vaktim yok ama haber vermek istedim. yaklaşık 3 hafta şehir dışında değişik şehirlerdeki işletmelerimize gidicez. baya dolanıcaz anlayacağınız o yüzden sizinle haberleşemeyebilirim. Ama fırsat buldukça girip size bişeyler yazarım. Bu sürede size günü gün yediklerimi yazamıcam, ne kadar diyet yapabilirim bilmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıp vermiş olduğum iki kiloyu da muhafaza etmeye çalışıcam.
Kendinize çok iyi bakın döndüğümde kilo konusunda daha rahatlamış görmeyi umuyorum sizi hepinize sevgiler:)

İnsallah korursun kılonu canım

Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım:50: yaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.:34:
boy:1.70
kilo:62
hedef:55

cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.0[/td]
[td]4.0:4:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]53.7[/td]
[td]6.1:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td]74.9[/td]
[td]3.1:46:[/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BUFFY26 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]75.4[/td]
[td]58[/td]
[td]73.7[/td]
[td]1.7:46:[/td]
[td]17.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EYLUL25[/td]
[td]24[/td]
[td]1.64[/td]
[td]60[/td]
[td]52[/td]
[td]59.7[/td]
[td]0.3:46:[/td]
[td]21.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.0[/td]
[td]3.0:46:[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]72.9[/td]
[td]7.1:46:[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9:46:[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALİPEK[/td]
[td][/td]
[td]1.65 [/td]
[td]68.7[/td]
[td]64[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]31.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]68.3[/td]
[td]3.5:46:[/td]
[td]16.04.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]BAYANRUJ[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]63[/td]
[td]55[/td]
[td]61.5[/td]
[td]1.5:46:[/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ORİFİS[/td]
[td]32[/td]
[td]1.68[/td]
[td]85[/td]
[td]62[/td]
[td]83[/td]
[td]2.0:72:[/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[tr]

[/table]
[/QUOTE]

İŞTE SON DURUMUMUZ,bayrak bella abladan orıfıse gectı bu hafta kımın olucak bakalım:52:

kızlar sabah kahvaltısı yapıp iştahımı kesmek işe yaradı

lokantaya gittim, ızgara yokmuş bende pilav üstü döner istedim.

yemek gelmeden 1 bardak su içtim,midem şişti zaten.

pilavını yemedim sadece etini yedim ve 3-4 çatalda domates salatası yedim.

üstünede kocişimle çay bahçesinde şekersiz çay içtim.

ohhh kaçamak yapmadım çok mutluyum:)))

kızlar sabah kahvaltısı yapıp iştahımı kesmek işe yaradı

lokantaya gittim, ızgara yokmuş bende pilav üstü döner istedim.

yemek gelmeden 1 bardak su içtim,midem şişti zaten.

pilavını yemedim sadece etini yedim ve 3-4 çatalda domates salatası yedim.

üstünede kocişimle çay bahçesinde şekersiz çay içtim.

ohhh kaçamak yapmadım çok mutluyum:)))

:46::46:supersınn canım

1,5 lt su
1 fıncan yeşil çay(şekersiz)
1 tabak ton balıklı salata(yağsız yaptım,ton balığını süzdüm)

Back