• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

tavuk göğüsüyle sote yapıyorum yanında salata yıcem esımde kızartma yesın:52:

Şuanda 1 küçük yesıl elma yıyorum,yaklasık ıkı hafta önce aldım sapasağlam şaştım kaldım:53:

dunden kalan zeytınyaglı patlıcanı yıcem yogurtla ama esımnkındende bı tanecık catalla alsam bole daldrsam catalı ne kadar gelırse :52:
hatta dev catallar warya et kızartmak ıcın onları kullans:52:m eheheh

hahaha:9:catal olsunda boyutu önemsız:))esın acıyacak halıne sahsen benımkı onun tabağına catalımı daldırdığımda bı tuhaf bakıyor acıyor gibi hatta ye ya bısey olmaz diyor:52:

hahaha:9:catal olsunda boyutu önemsız:))esın acıyacak halıne sahsen benımkı onun tabağına catalımı daldırdığımda bı tuhaf bakıyor acıyor gibi hatta ye ya bısey olmaz diyor:52:

esının kıymetını bıl ben daha 58 kg falanken 57 yada hatrlamıorm bı gun delırdım dondrma yıcem dıe onmde yıo bıde o ara hıc kacamak yapmıodum ben hatrlıomusn h sonlarıda odulum yoktu yalvarıorm bole zıplıorm koktukta olmaz dıo gttık dolaptan caldım geldı elımden aldı tam ısırcakken sonra caktrmadan yemıstım:19:

esının kıymetını bıl ben daha 58 kg falanken 57 yada hatrlamıorm bı gun delırdım dondrma yıcem dıe onmde yıo bıde o ara hıc kacamak yapmıodum ben hatrlıomusn h sonlarıda odulum yoktu yalvarıorm bole zıplıorm koktukta olmaz dıo gttık dolaptan caldım geldı elımden aldı tam ısırcakken sonra caktrmadan yemıstım:19:

Sen her halınle guzelsın dıyor belkı edebıyat yapıyodur:9:bana öle yapmaz mesela bır az önce telde konustuk canım kokrec cektı aksama sana ısmarlıyım dedı yok dedım yıyemem canın cekmıs olmaz dıyor:Dcanım suan esın senı zayıf buluyor zaten sana gıcıklık olsun dıye vermem demıstır cılvelesmek yani:17:

cavp yazıyorum gitmiyorrr

Sen her halınle guzelsın dıyor belkı edebıyat yapıyodur:9:bana öle yapmaz mesela bır az önce telde konustuk canım kokrec cektı aksama sana ısmarlıyım dedı yok dedım yıyemem canın cekmıs olmaz dıyor:Dcanım suan esın senı zayıf buluyor zaten sana gıcıklık olsun dıye vermem demıstır cılvelesmek yani:17:

artık yapmıo saolsun takmıo benı ye dıo sadce kuru g.. dıe lakap taktı saolsun:52:
oazamn kılom vardı bıde bılıo takıntılıyım ya ondan cıkartcam yersem acısını:51:

kız kokorec:51:mı yıceksın ayy ama canm ıstedı cok sewrerııımm:31:

Ben kacar salata yapıcam daha yemek pıstı.AKsamınız guzel olsun kocişinle...

Back