Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baş ağrısı ve mide bulantısı deyince aklıma migren geldi ama ??
yok eylulum mıdem bı garıp acım sankı ama mıdem tas gbı eksıyo
Bir dilim ekmek yermısın annem öyle yapardı..azıcık peynır ve cay
dgru annmde ole yapardı benm yaptgım ekmekten var sadce bıde sımıt var ufak bı parca bnmkınden yıyım
farketmez yağsız olsunda
yedım 1 tane kk peynırle yesıl cay yaptım bıde ınsallah bıraz bastırr
Şuanda 1 küçük yesıl elma yıyorum,yaklasık ıkı hafta önce aldım sapasağlam şaştım kaldım
yesıl elma bozulma z kolay kolay
bnde bu aksam esıme saksuka yapıcım nasıl yıcek karsımdaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm canım cektı sende tadına bakarsınsen ne yıceksın
dunden kalan zeytınyaglı patlıcanı yıcem yogurtla ama esımnkındende bı tanecık catalla alsam bole daldrsam catalı ne kadar gelırse
hatta dev catallar warya et kızartmak ıcın onları kullansm eheheh
hahahacatal olsunda boyutu önemsız:))esın acıyacak halıne sahsen benımkı onun tabağına catalımı daldırdığımda bı tuhaf bakıyor acıyor gibi hatta ye ya bısey olmaz diyor
esının kıymetını bıl ben daha 58 kg falanken 57 yada hatrlamıorm bı gun delırdım dondrma yıcem dıe onmde yıo bıde o ara hıc kacamak yapmıodum ben hatrlıomusn h sonlarıda odulum yoktu yalvarıorm bole zıplıorm koktukta olmaz dıo gttık dolaptan caldım geldı elımden aldı tam ısırcakken sonra caktrmadan yemıstım
esının kıymetını bıl ben daha 58 kg falanken 57 yada hatrlamıorm bı gun delırdım dondrma yıcem dıe onmde yıo bıde o ara hıc kacamak yapmıodum ben hatrlıomusn h sonlarıda odulum yoktu yalvarıorm bole zıplıorm koktukta olmaz dıo gttık dolaptan caldım geldı elımden aldı tam ısırcakken sonra caktrmadan yemıstım
Sen her halınle guzelsın dıyor belkı edebıyat yapıyodurbana öle yapmaz mesela bır az önce telde konustuk canım kokrec cektı aksama sana ısmarlıyım dedı yok dedım yıyemem canın cekmıs olmaz dıyorcanım suan esın senı zayıf buluyor zaten sana gıcıklık olsun dıye vermem demıstır cılvelesmek yani