• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

artık yapmıo saolsun takmıo benı ye dıo sadce kuru g.. dıe lakap taktı saolsun:52:
oazamn kılom vardı bıde bılıo takıntılıyım ya ondan cıkartcam yersem acısını:51:

kız kokorec:51:mı yıceksın ayy ama canm ıstedı cok sewrerııımm:31:

bende cok severım ama yemıcem canım tavuk yıcem:9:

Kızlar merhaba nasılsınız bugün çok yoğundum ve bu yoğunlukta devam ediyor. Bugün yediklerim:
Sabah :2 dilim ekmek +domates+salatalık+biber+çay
ara :2 fincan çay+1 lt su
öğle :cenazemiz vardı 1 küçük fıstıklı lokum +1 dilim pide (kızlar ya yediklerimden dolayı suçluluk duydum bu forumun güzelliği işte )
akşama yemek yemiycem zaten tokum sizleri çok öptüm......................

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım ya işim çok halen işyerindeyim saat 9 a kadar sürer artık inşallah akşam eve gidince bantta yürüyüş yapabilirim.

Kızlar merhaba nasılsınız bugün çok yoğundum ve bu yoğunlukta devam ediyor. Bugün yediklerim:
öğle :cenazemiz vardı 1 küçük fıstıklı lokum +1 dilim pide (kızlar ya yediklerimden dolayı suçluluk duydum bu forumun güzelliği işte )

yarın lutfen dıkkatlı ol bugun hatalarını kendınde bılıosn nasıl olsa solemeye gerek yok:7:

baş ağrısı ve mide bulantısı deyince aklıma migren geldi ama ??

dikkat edın ya hava dönusu usutuyosunuz

ohh guzel ıyısın ınsallah

ins.hamıssındır canım
yok canım ınsl.vardır da daha bellı olmaz kı zatıı mıgren degılde sınızıt var bende canummmm gectı gercı leblebı yıdımya:)

aksama ne yıceksınız yada yedınız kızlar
aksam
dunden kalan
- 5 asık ıspanak
-ögle yaptıgım 3 kasık kabak yemegi
-2 ceri domatesi
-1 brdakda su tatlımmm bu kdr ıyımı sımdıde yesıl cay ıcıyorumm

gunluk
spor=110 dk(yürüyüş+spor)
su=2 lt
bitki cay= 4 kupa yesıl cay

nasılhanımlarrr:46:

kızlar yürüyş yapım dedım arkd.ile pazar turuna cıktım bırde baktım st 8 e gelıyor 8,5 dada esım gelecektı yanı anlıcanız bugun 8,5 da yedım yemgiyaaaaaaaaaaaa yatmadan mekık cekım bariiii:32:

aksama ne yıceksınız yada yedınız kızlar

1 kase yayla çorbası
4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı

(çorbaya hiç yağ koymadım
eşimin tabağına servis yaparken üstüne gezdirdim
daha iyi oldu böyle:21:)

Şuanda 1 küçük yesıl elma yıyorum,yaklasık ıkı hafta önce aldım sapasağlam şaştım kaldım:53:

Dolapta 1 aylık yeşil elma var ilk günkü gibi hala ama tereddüt ediyordum yemek için kolay kolay bozulmuyormuş demek :9:

Son düzenleme:
sabah
1 kase special k y.yağlı sütle

ayy bunu bile zor yedim hiç keyfim yok
omuzlarım ve boynum feci ağrıyor :5:
regli oldum dün akşam üstü onunda verdiği bi halsizlik var
bugün bitrmi acabaaaa :43:

Merhaba canım;sabah ekmeğin beyazmı neylı olduğunu ıcerık yazarsan,lokum falan pıde olmamıs tabı sabah dısında ekmek yasak sana,basınız sağolsun...

yok canım ınsl.vardır da daha bellı olmaz kı zatıı mıgren degılde sınızıt var bende canummmm gectı gercı leblebı yıdımya:)

aksam
dunden kalan
- 5 asık ıspanak
-ögle yaptıgım 3 kasık kabak yemegi
-2 ceri domatesi
-1 brdakda su tatlımmm bu kdr ıyımı sımdıde yesıl cay ıcıyorumm

gunluk
spor=110 dk(yürüyüş+spor)
su=2 lt
bitki cay= 4 kupa yesıl cay

nasılhanımlarrr:46:

evet bendede sınuzıt var ruzgarda kalınca akıntı yapar genız ve mıden bulanır haklısın canım menun super...

1 kase yayla çorbası
4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı

(çorbaya hiç yağ koymadım
eşimin tabağına servis yaparken üstüne gezdirdim
daha iyi oldu böyle:21:)

Dolapta 1 aylık yeşil elma var ilk günkü gibi hala ama tereddüt ediyordum yemek için kolay kolay bozulmuyormuş demek :9:

ıyı fıkır esıne tereyağ yaktın sanırım:9:guzel olur ben dolaba koymuyorum elmayı canım sebzelığımde ıkı haftadır bakıyorum esım aldı kırmızı beğenmemıs attım,bende yesıl almıstım yemek dun aklıma geldı:1:

sabah

Benım genelde malum gun öncesı bır hafta karın ve bel ağrısı olur hafıften ve ılk gunum fecı olur bırde usuttuysem tabii..

sabah kahvaltım:
2 bardak su
2 tane haşlanmış köy yumurtası( küçücüktü)
4 tane siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 domates-salatalık

Kalkınca ıkı kuru kayısı,üstüne bır bardak su
1 domates(büyük)
1 salatalık(büyük)
1 arnavut bıber(küçük)
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az şekerlı cay
2 dilim tam buğday ekmek
1 ceviz
tabağım baya doldu gözum doydu bırde cok yavas cok ciğneyerek yedım cok doydum,tam altın öğün olduu
simdi yesıl cayımı demledım ılıyınca ıcıcem(yesıl cay ıcıpte sıskınlık hıssedılırse ve gaz gibi sorun yasayan varsa dr lar ılık ıcın dıyolar)

sabah

geçmiş olsun, benimde 3.günüm bugün düzeldim çok şükür
dün aynı senin gibiydim.

Kalkınca ıkı kuru kayısı,üstüne bır bardak su
1 domates(büyük)
1 salatalık(büyük)
1 arnavut bıber(küçük)
bol maydonoz,dereotu
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytin(tuzsuz)
2 fıncan az şekerlı cay
2 dilim tam buğday ekmek
1 ceviz
tabağım baya doldu gözum doydu bırde cok yavas cok ciğneyerek yedım cok doydum,tam altın öğün olduu
simdi yesıl cayımı demledım ılıyınca ıcıcem(yesıl cay ıcıpte sıskınlık hıssedılırse ve gaz gibi sorun yasayan varsa dr lar ılık ıcın dıyolar)

ohhh super kahvaltı,valla bigün sana gelim özene bezene hazırlıyosun ne güzel.
birde uzmanlar diyorki,diyet yaparken geniş yayvan tabaklara yemeği tabağın içini doldurcak şekilde koyun, görüntüsü sizi tatmin eder ve doyduğunuzu hissedersiniz diyo:)

evet bugün tek yaptım, öğlen kocacığım yemeye davet ediyor beni
burda götüreceği tek yer lokanta
ordaki menulerde sabit
döner,kebap,pide....offf işte irade zamanı
ama tutcam kendimi

oo super salata ızgara yedınmı bısey olmaz öğlen yıyosun cunku aksamada sadece salata ya da sadece corba ıcersın

ohhh super kahvaltı,valla bigün sana gelim özene bezene hazırlıyosun ne güzel.
birde uzmanlar diyorki,diyet yaparken geniş yayvan tabaklara yemeği tabağın içini doldurcak şekilde koyun, görüntüsü sizi tatmin eder ve doyduğunuzu hissedersiniz diyo:)

Gel canım beklerım,klasık kahvaltım hergun bu sekıl dıkkat ettıysen bende öyle yapıyorum tabağı dolduruyorum bırde yavas yıyınce doyduğumu hıssedıyorum,yemeklerden öncede su ıcıyorum cabuk doyuyorum.

oo super salata ızgara yedınmı bısey olmaz öğlen yıyosun cunku aksamada sadece salata ya da sadece corba ıcersın

Gel canım beklerım,klasık kahvaltım hergun bu sekıl dıkkat ettıysen bende öyle yapıyorum tabağı dolduruyorum bırde yavas yıyınce doyduğumu hıssedıyorum,yemeklerden öncede su ıcıyorum cabuk doyuyorum.

hımm iyi fikir, ızgara varsa harika olur,
öğlen yemekleri görünce gözüm dönmesin diye kahvaltımı iyi yaptım:)
karnım tok şu an, birazdan kuaföre gidim fön çektirim,
ahahaah:)) dağ başında romantizm yapalım öğle vakti:))

evet senin kahvaltıların sabit, sabah dereotu nasıl yiyosun gerçi tokluk hissi verio demişlerdi.
ben kokusundan dolayı pek yiyemiom.

Back