- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
canım aksam ıcın haslama tavuk patates yapıorm 2 baget 1 patates yıcem
sızde neler var
Bende yemek yok kolumu kıpırdatamıyorum vallahı,belkı esım dısardan bıseyler getırır ızgara köfte salata mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aksam ıcın haslama tavuk patates yapıorm 2 baget 1 patates yıcem
sızde neler var
Bende yemek yok kolumu kıpırdatamıyorum vallahı,belkı esım dısardan bıseyler getırır ızgara köfte salata mesela
nıye bu kadar kotu oldunkı
1 ay falan olmadı sankı daha oldumu cok hamlamıssın ya kıyamam bnm yuzumden oldu
bu takvimleri çözemedimBende yemek yok kolumu kıpırdatamıyorum vallahı,belkı esım dısardan bıseyler getırır ızgara köfte salata mesela
nıye bu kadar kotu oldunkı
1 ay falan olmadı sankı daha oldumu cok hamlamıssın ya kıyamam bnm yuzumden oldu
şu alttaki evlilik takvimi mi?
bu takvimleri çözemedim
şu alttaki evlilik takvimi mi?
Oldu canım 15 gun mersınde kaldım yapmadım buraya gelelı 3 haftaya gırdım,ay canım benım senın yuzunden değilki cok normal baslamam lazımdı zaten sen desteksın
kusum bak yavas yavas bısıler yapmaya valıs ısındıkca o hamlık gecıcek acımıcak
yoksa bır yapıp 1 hafta ara verınce hep basa sarar
yarın ufak tefek bısıler yap kusum
yarın ağrıdan sızlansam cıkıcam spora alıssın böle olmaz,bugun donuyorrum yıne kıslık cıkardık esım aradı cıkma dıye yoksa bugun de cıkmak ıstıyordum canım.
hazırana gırdık saka gbı yaaa
dıkkat et tabı kendıne canm bugun dınlenmen ıyı olmus
zaman cabuk gecıyor öyle değilmi:)))ben bıraz oyun oynamaya calıstım beceremedımbıazdan gelır esım ne yedığımı yarın yazarım artık..
guzel olsun aksamıngörusuruz canım
cok cabuk ya 1 yıl olmus ama sankı 1 ay oldu ewlenelı hıc bısı anlamadım ne yazıkkı
senınde aksamın guzel olsun canm kendıne ıyı bak
ıyı dusunmussun canım..görusuruz
suzancım ıyı hos da 3 galeta gerek yok 2 galeta 1 dilim ekmek yetmezmı
bızım daha 8 ay 17sınde de 9 olcak daim olsun ınsallah sende kendıne ıyı bak canım,kocısınıde..
kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 domates
1 közlenmiş biber
maydonoz
2 adet siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 kupa şekersiz çay
kırmızı biberi her türlü severim heleki közlenmişine bayılırım afiyet olsun canım
bende bayılırım,annemle kahvaltılarımızın vazgeçilmeziydi
evlendikten sonra hep marketten konservesini aldım
ilk kez kendim közledim, kokusu burnuma gelince
annem aklıma geldi, gözlerim doldu,çok özlediğimi anladım...