• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

nıye bu kadar kotu oldunkı
1 ay falan olmadı sankı daha oldumu cok hamlamıssın ya kıyamam bnm yuzumden oldu:14:

Oldu canım 15 gun mersınde kaldım yapmadım buraya gelelı 3 haftaya gırdım,ay canım benım senın yuzunden değilki cok normal baslamam lazımdı zaten sen desteksın:16:

Oldu canım 15 gun mersınde kaldım yapmadım buraya gelelı 3 haftaya gırdım,ay canım benım senın yuzunden değilki cok normal baslamam lazımdı zaten sen desteksın:16:

kusum bak yavas yavas bısıler yapmaya valıs ısındıkca o hamlık gecıcek acımıcak
yoksa bır yapıp 1 hafta ara verınce hep basa sarar
yarın ufak tefek bısıler yap kusum

kusum bak yavas yavas bısıler yapmaya valıs ısındıkca o hamlık gecıcek acımıcak
yoksa bır yapıp 1 hafta ara verınce hep basa sarar
yarın ufak tefek bısıler yap kusum

yarın ağrıdan sızlansam cıkıcam spora alıssın böle olmaz,bugun donuyorrum yıne kıslık cıkardık esım aradı cıkma dıye yoksa bugun de cıkmak ıstıyordum canım.

hazırana gırdık saka gbı yaaa
dıkkat et tabı kendıne canm bugun dınlenmen ıyı olmus

zaman cabuk gecıyor öyle değilmi:)))ben bıraz oyun oynamaya calıstım beceremedım:9:bıazdan gelır esım ne yedığımı yarın yazarım artık..
guzel olsun aksamın:38:görusuruz canım:16:

zaman cabuk gecıyor öyle değilmi:)))ben bıraz oyun oynamaya calıstım beceremedım:9:bıazdan gelır esım ne yedığımı yarın yazarım artık..
guzel olsun aksamın:38:görusuruz canım:16:

cok cabuk ya 1 yıl olmus ama sankı 1 ay oldu ewlenelı hıc bısı anlamadım ne yazıkkı

senınde aksamın guzel olsun canm kendıne ıyı bak

cok cabuk ya 1 yıl olmus ama sankı 1 ay oldu ewlenelı hıc bısı anlamadım ne yazıkkı

senınde aksamın guzel olsun canm kendıne ıyı bak

bızım daha 8 ay 17sınde de 9 olcak :9:daim olsun ınsallah sende kendıne ıyı bak canım,kocısınıde..:3:

ıyı dusunmussun canım..görusuruz

suzancım ıyı hos da 3 galeta gerek yok 2 galeta 1 dilim ekmek yetmezmı

tatlım dısardayım yogunum dıye boleoldu fasla ıse eksıltırım yanıı ok.. gunde 2 galate yeterr:))

aksam da
-1 kepçe yayla corba
-2tavuk but(kendı yagında teflonda bol baharatladım )abarttım heralde 1 but yıyecektım esım yemeyınce dayanadımmm :30:ne yapimm ama durrr!!!!!!!!!

onu yıyen sen mısın bugunkı45 dk ek olarak

35 dk leslie yaptım..ter içinde kaldım dusa kostum bırazdan mekıkde cakecegımmm heheheh iyimi bu peki???:15:

bızım daha 8 ay 17sınde de 9 olcak :9:daim olsun ınsallah sende kendıne ıyı bak canım,kocısınıde..:3:

kahvaltım:

1 dilim ekmek
1 domates
1 közlenmiş biber
maydonoz
2 adet siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 kupa şekersiz çay

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
nasılsınız yazamadım dün.

çarşamba günü temizlik yaptım evi toparladım doğru dürüst birşey yemedim atıştırdım daha çok yemiş oldum.
dünde kendimi cezalandırmaya karar verdim.ütü yaptım dışarı çıktım baya spor oldu benim için :34: dünkü yediklerimi yazayım.
sabah ( 08:00 civarı)
1 dilim ev ekmeği
yarım kk peynir
3 siyah zeytin
salata

öğle-ara (17:00 civarı)
1 kase yulaflı yoğurt

akşam ( 20:30 )
1 orta boy kase karışık salata

bugün sabah
omlet
1/4 peynir
3 siyah zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği
azıcık maydonoz
azıcık göbek salata
domates,salatalık,sivri biber

kırmızı biberi her türlü severim heleki közlenmişine bayılırım afiyet olsun canım :16:

bende bayılırım,annemle kahvaltılarımızın vazgeçilmeziydi
evlendikten sonra hep marketten konservesini aldım
ilk kez kendim közledim, kokusu burnuma gelince
annem aklıma geldi, gözlerim doldu,çok özlediğimi anladım...

bende bayılırım,annemle kahvaltılarımızın vazgeçilmeziydi
evlendikten sonra hep marketten konservesini aldım
ilk kez kendim közledim, kokusu burnuma gelince
annem aklıma geldi, gözlerim doldu,çok özlediğimi anladım...

anneler özlenmezmi canım bitanedir onlar bitane :54:

Back