- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
ya evet burda bile dengesiz.
gecen hafta hava durumuna baktım Pazar gunu ıcın yagmur gozkuyordu. fakat ben pazar gunu spora gıttıgımde hava gayet ıyıydı keske gıtseymısız dedim.
ama dun buranın bu zamankı hava sartlarına gore bayag serindi. yani antalya, bir gun ilk bahahar, bir gun sonbahar, bir gun yaz yasıyor.
bir iki hafta once cok fena hastalandım 40derecelere cıktı atesim. havanın dengesizliği beni korkutuyor hastalıktan dolayı. :18:
bugun bile sabahtan beri hapsırıyorum terliyorum bisey var uzerimde antibiyotik alıcam birazdan ne olur ne olmaz.
Antıbıyotığı nolur nolmaz dıye alma ıltıhap varsa kullanılır canım senın kısı gribal,antıbıyotığı bu sekılde kullanırsan böbreklerın basta dişlerin sonra bır cok organa zarar verırsın,dr verdıyse o kutuyu doğru saatlerde ıcıp bıtır,yarım kalan antıbıyotığın faydası olmaz tekrarlar.Cok bılmıs gibi olcam bu dedıklerımle ama ben bebeklıkten berı cok boğaz ıltıhap hastalık gecırdım ve sureklı antıbıyotık,pensılın kullandım bana cok zararı oldu suan en yuksek doz antıbıyotık bıle etkı göstermıyor artık bağısıklık kazanmısım o ılaclara..