• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Gunaydın kızlar
bugun sizden bir istegim var..
tartım son 10 - 15 gundur ara ara sacmalıyordu bu sabah esim tartılırken iyice mefta oldugunu anlamıs oldum.

hafta bitmeden adam akıllı saglam bir tartı almam lazım ( buyuk ıhtımallede internetten alıcam o yuzden hafta bitmeden diye acele ediyorum)

ne olur bana kullandıgınız markayı ve ne kadar memnunsunuz yada değilsiniz? artı cevrenizdekilerden cok iyi bir urun tavsiye duydunuz mu.

tartı değiştirmekten bıktım :2: adam akıllı bisey almak istiyorum. Tartılamazsam motivasyon falan dip olur bende :25:Ne olur yardım edin banaaaa... :84: :84: :84:

Gunaydın kızlar
tartım son 10 - 15 gundur ara ara sacmalıyordu bu sabah esim tartılırken iyice mefta oldugunu anlamıs oldum.

hafta bitmeden adam akıllı saglam bir tartı almam lazım ( buyuk ıhtımallede internetten alıcam o yuzden hafta bitmeden diye acele ediyorum)

ne olur bana kullandıgınız markayı ve ne kadar memnunsunuz yada değilsiniz? artı cevrenizdekilerden cok iyi bir urun tavsiye duydunuz mu.

tartı değiştirmekten bıktım :2: adam akıllı bisey almak istiyorum. Tartılamazsam motivasyon falan dip olur bende :25:Ne olur yardım edin banaaaa... :84: :84: :84:

canım benim kullandığım arçelik slimo marka, 6 aydır kullanıyorum bi sorun çıkarmadı,fiyatını hatırlamıyorum eşim almıştı.

sabah kahvaltım.

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık
3 adet siyah zeytin ve su.

öğlen misafirim gelecek kızlar güzel güzel tatlılar,dolmalar,börekler yaptım
Allahııııımmm bana irade ver bugün kaçamak yapmak istemiyorum.

öpüyorum sizi akşam görüşüürüz.

canım benim kullandığım arçelik slimo marka, 6 aydır kullanıyorum bi sorun çıkarmadı,fiyatını hatırlamıyorum eşim almıştı.

sağol canım benim.

sabah kahvaltım.

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık

sabah menun cok guzel yazık etme o menuye ve bizi unutma misafirlerinleyken.. iradeni tutarsan aksama sana KOCAMANNNNNNN alkısss gelicek :34:

sabah kahvaltım.

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık

menün çok güzel afiyet olsun
tutabilirsin kendini canım
o böreklerin tatlıların geri dönüşümünü düşün bedenine:25:
onlardan şimdilik feragat edip çıtır olduğun zaman
bugünün acısını çıkarabilirsin :21:

sağol canım benim.

sabah menun cok guzel yazık etme o menuye ve bizi unutma misafirlerinleyken.. Iradeni tutarsan aksama sana kocamannnnnnn alkısss gelicek :34:

kızlar merhaba bende bugün 1 domates+1 salatalık+1 biber 5 adet siyah zeytin yedim ve 1 tanede krep yaptım ve yedim. Krep i beyaz unla yaptım sizce diyet için hangi unu kullanmalıyım.bu arad 1 lt su ve 2 fincanda bitki çayı içtim

kızlar merhaba bende bugün 1 domates+1 salatalık+1 biber 5 adet siyah zeytin yedim ve 1 tanede krep yaptım ve yedim. Krep i beyaz unla yaptım sizce diyet için hangi unu kullanmalıyım.bu arad 1 lt su ve 2 fincanda bitki çayı içtim

krep dışında menün iyi olmuş
krepi esmer unla deneyebilirsin

ara öğünlerde
2 küçük şeftali
bol bol su içtim

akşam yemeğim
2 tane kıymalı domates dolması( içinde pirinç çok azdı)
yarım kase köfteli nohutlu çorba
1 tane salatalık

gayet guzel olmus

İyi akşamlar kızlar:) Bugünkü menümü unutmayayım dedim ve hemen yazıyorum:)

Sabah: 1 diyet ekmeği ebatlarında(kalınlığı da dahil olmak üzere) tahinli pide ve çay (ev yapımı getirmişler dayanamadım)
Ara: bitki çayı
Öğlen: 1 porsiyon nohut, iki çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık
Ara: bitki çayı
Akşam: 1 porsiyon mantarlı tavuk sote
Gün içerisinde de 1,5 litre su, çay, kahve tükettim

Bu arada yürüşüyüs yapamıyordum ya, burda bi spor merkezi keşfettim. Hocalar eşliğinde çalıştırıyolarmış yarın gidip konuşmayı düşünüyorum. Eğer aklıma yatarsa oraya gitmeyi planlıyorum.

Bir de size bir sorum olacak: Benim moralim bozulduğunda, üzüldüğümde hep iştahım açılıyor bunun için bi öneriniz var mıdır acaba? benim için çok sıkıntı yaratıyor, doymuyormuşum gibi hissediyorum ve sürekli tatlı yemek istiyorum. Bugün öyle bi gündü mesela çok zor dayandım:(

tahın ekmek olmamıs hıc o yağ sırf,kuru kayısı cevız kuru ıncır bırer tane at ağzına ustune su ıc tamamdır.

kızlar sızı şimdi farkettim ve içimden bir offf cektımmm evlendikten sonra coooook kılo aldım bu bana yetmez dedim birde hamıle kalayım dedım tam oldu valla::DDdoğumda aldıklarımı verdım bunada sükürr 3 aydır diyetteyım 10 kılo verdım hızlansın istiyorum yaz geldı kız kardesiimin nısanı var bebeğım 10 bucuk aylık bnde diyetimi bu topığe yazmak istiyorumm daha motive olmak adına bugun kacamaklı gctı ama yarın toparlıyorum ewlwndiyimden beri şişkoyum artık eskı halıme dönmek istiyorum zayıflııgını unutucam diye korkuyorumm:1:

Hosgeldın,allah bağıslasın bebısını.

öglen arkadas pasta brek yapmısbende ögle nıyetıne

14:00 da
-1 kucuk patateslı puoca
-koca bır kupa yesıl cay
-2kucuk kurabıye
-1kucuk kase kısır yesıllıkgı bol bollll

ara:16:00:azsekerlı turk kahvei ark.yapmıs yoksaben sekerlı ıcıyorumm:))ssz

aksaş:eşim ıcın kuru +pılav+cacı k yaptım
hepsınden 2 kasık yedım(pilav ıcın uzgunum:4:hemen sacımı cekın cezalıyım:26:

arkasına da 2 kasık ırmık tatlısı yedım:4: gene cekın sacımı yafffffff:17::17:

dılekkk sen artık bana yrum yapmıyorsun kustunmu kızzzzzzzzzzzzzz:30::55::55:

bu arada 1.st 15 dk yaılaven 40 dk daha yürüdu m ve ckkk yorgun hıssedıyorum kendımı sekerlerrrrrrrrrr

Suzancım yemıssın de yemıssın masallah yanı bende dıyorum dılek kım sen baska topıcdede aynısını kopyalıyosun unuttum:9:hem orda sureklı tatrtıldığını yazıyorsun görmuyor değilim iyi değil diyorum sureklı tartılmak anlatamıyorum yaa:52:

valla sozumde durdum kızlar

bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim :52:

briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor :52::52::52:
ondan farkım yoktu valla.

bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttum :53: içinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı :53:

allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:

esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam

aksam
1 tavuk but
atom salata

Bufyy supersın walla tebrık edıyorum:46:

henuz aksam yemegı yemedım canm hıc bısı ıstemıyor

ekmek yapmıstım onun tadına baktım pısmısmı ıcı falan dıye 1 dılım kadardır yedım okadar

Çok hamaratsın canım elıne sağlık aksam meyve falan atıstır yememek olmaz:20:o kadar yazdım aynı dert sende değil diye kurtul su ruh halınden:20:

ne yediğimi yazmamışım:24:

akşam
1 kase çorba
1 kase salata

bugünü kazasız belasız atlatacağa benziyorum:12:

superrr

Akşam:56:
1 kase çorba (içine 1 dilim ekmek doğradım bayatlar kalmasın diye)
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase salata
eşime patates kavurması yapmıştım
dayanamayıp 3-4 çatal aldım:18:
saat 8,30 gibi 1 fincan yeşil çay içtim su içmeye devam yatana kadar :))

Ohh oh 3-4 catal patates yağlı yağlı,aksam ekmek yemıssın olmamıs bunlar

merhaba arkadaslar
kusura bakmayin birkac gün yediklerimi yazamadim cok isim vardi, tasinma telasim basladi, bir kac esya degismesi gerektigi icin mobilya magazalarini gezdik ailecek, gec vakitte eve geldigimiz icinde yazamadim.Yarindan itibarende issizlik kurumunun mecburi kursuna basliyorum 2 hafta kadar yogunum yani, ama yinede yediklerimi yazmaya calisicam, ancak kilo bildirimi telefondanda olsa yaparim :)
Bu sabah tartildim 74.9 ciktim yani cok kilo verememisim, hafta sonu biraz kacirdim sanirim disarda yedik genelde. neyse hic kilo verememekten iyidir heralde:(
efeeylül su koyverdigimi düsünme canim seni cok cok öpüyorum esine selamlar

Merhaba bella abla nerdesın ama bayrak noldu hatırladım tamam tasınıyordun dımı,ee kursa baslayınca ne olucak bebıs allah kolaylık versın bır an önce bıtsın kursun tasınma telasın bıze gerı dön senden umutluyum:34:koyverdığını dusunmuyorum verıcek o kıloları öyle konustuk Mersınde hafta sonu pazar sabah ac karna tartıl pazartesı değil mutlaka beklıyorum bıldırımlerını,bende cok çok öpuyorum ama en cok bebıs ve Helını ,dayımada selam söyle

günaydınnn kızlar:3:
sabah:56:
2 ad kuru kayısı 1 bardak su
1 kase special k yarım yağlı sütle

supersın eylul

günaydın kızlar,

sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
3 siyah-2 yeşil zeytin
salata

birazdan eşimi gönderip uyuyacağım sonrada evdeki işlerimi toparlayıp gelicem :54:

COK ıyı cok senın dıkkat ettığını görmek:16:

Gunaydın kızlar

canım bendekı ucuz bısey 2 ay oldu alalı sorun yok suanda dur bakım king miş indirimdeydı 26 falandı ama önceden kullandığım braun markaydı memnundum.

sabah kahvaltım.

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates-1salatalık

Cok guzel bır kahvaltı olmus aksama sakın sunu bunu yedım deme daha doğurusu yaz ne yedığını ama pasta dolma börek yememıs ol lutfen:20:

krep mi mesajını begenirken krepi gormemistim :20: aslında kepekli un kullanılabilir ama sen yine de diyette krep yeme sonucta hamur işi oluyor ve hazmı, erimesi zor olan bir gıdaya donusuyor tavsiye etmem.:19:

Gecmıse bakmak cok uzun zaman aldı:9:
dün aksam yesıl fasulye yedım yanında 1 kasık az yağlı yoğurt
SABAH
Kalkınca 2 kuru kayısı üstüne bır bardak su içtim
4 cerry domates,salatalık buyuktu baya,dereotu,maydonoz,arnavut kucuk bıber
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk lıght peynır
2 sıyah zeytın(tuzsuz)
1 kupa sekersız cay
1 fincan 7 otlu cay
1 cevız

Merhaba canım,krepden uzak duralım haftada bır gun ödul kalvaltında yıyebılırsın kepeklı un kullanabılırsın esmer daha sağlıklı,denge lıght,tam buğday,cavdar,cok tahıllı ekmek al onların lıf oranı yuksek

Ohh oh 3-4 catal patates yağlı yağlı,aksam ekmek yemıssın olmamıs bunlar

ama ama çok az yağda yaptım zaten 1 yemek kaşığı kadardı
havlu peçetede serili tabağa aldım önce patatesleri yağı çeksin diye
dayanamadım hazırlarken içim gitti zaten:14:

Son düzenleme:
Kod:
Bufyy supersın walla tebrık edıyorum:46:

sağol eylulcum yolum uzun yaz bitmeden gitsin su kilolar istiyorum. :21:
canım bendekı ucuz bısey 2 ay oldu alalı sorun yok suanda dur bakım king miş indirimdeydı 26 falandı ama önceden kullandığım braun markaydı memnundum.

canım braun un basına ne geldi uzun yıllar mı kullandında eskidi yoksa bozuldumu?

$KING-DIJITAL-BASKUL-EB-817-KARGO-BEDAVA-GARANTI__47353864_0.jpg

bir de simdi kullandıgın king bundan mı?

masallah sana canm cok guzel azmını tebrık ederım
aksam menunde suoer
ama bana sorarsan canta falan tasıma yanında ne olur ne olmaz kapkac bıle olabılır

sagol canım. :16: bende seni tebrik ederim yuruyusu atlamayıp cıktıgın için..:46:

ya sorma pazar gunu olsaydı yerinde yeller eserdi. pazar gunu ana baba gunuydu resmen piknik sepetini alan gelmis. ( bana da bayag eziyetti pazar gunu spor millet deli gibi yiyor ben kan ter icinde spor yapıyordum) :53:

afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.

evet canım dısarda yapıyorum harika bedava denize nazır spor salonum var :1: ama tabi bu gibi durumlar urkutucu :53: aslında unutkan değilimdir ama cıktıgım spor aletınde o an dakikama odaklanmıstım ondan oldu galiba :44: vallahi allah korudu cok para almamıstım o onemli deıl hadi kimlikte cok cok zor değil ama k.kartı ve ehliyetle yanmıstım buyuk iş.:53:

gusel bende 1 st daha artıtırdım sporumu eve gelınce halımkalmadı buda ı ye ısarte cunku vucud enerjı kaybedıryor bebıs:37:
aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundu :52:

Kızlar dun cantamın ıcınde kocişimin hediye ettiği fotograf makinasıda vardı. spora giderken ilk defa almıstım yanıma sans o ya.
resim cekmiştim dun spor salonumu sizle paylasayım diye resimin birinde magdur canta da var :52::52:

bakalım spor salonumu begenecekmisiniz :52:

$1.jpg

$2.jpg

Eklentiler

• $HPIM00011.jpg
    $HPIM00011.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $HPIM00022.jpg
    $HPIM00022.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 40
merhaba canım,krepden uzak duralım haftada bır gun ödul kalvaltında yıyebılırsın kepeklı un kullanabılırsın esmer daha sağlıklı,denge lıght,tam buğday,cavdar,cok tahıllı ekmek al onların lıf oranı yuksek

tamamdır bugün iş çıkışı eve giderken alıcam bir sorum daha olacak bitki çaylarından form yazanları mı içeyim sadece yoksa diğer bitki çayları da oluyor mu mesela doğa... Böğürtlenli çay gibi.

Back