- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
kızlar ben giyindim alısverise cıkıyorum donuncede oyalanmadan esofmanları gıyıp spora gidicem simdilik optum sizi ben gelene kacamak yapmayın sakın
Hadi kolay gelsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben giyindim alısverise cıkıyorum donuncede oyalanmadan esofmanları gıyıp spora gidicem simdilik optum sizi ben gelene kacamak yapmayın sakın
Daha ıyı vucudunda sıskınlık de gider bu hava dönusumunde erken olabılıyor
kızlar merhaba kabul ederseniz bende geldim aranıza boyum 1.60 1 mayısta 81 kilo ile başadım diete 29 günde 7 kilo verdim suan 74 kiloyum hedefim 60 inşallah sabah bir sucuklu tost yedim bu saate kadar 1 yeşil elma yedim ve 1 lt su içtim :)
eylulcum senı ızlıyorum gozum uzerınde yarın beklıcem spor bıldırımını
dıger eylul canm spor salonuda ıyı hosta omrun boyunca gdemıosn bende bı ara gttım 2 ay falan ve kg veremedım hıc ama ewde kosu bandın bısıkletın suyun buyun oldgunda daha guzel
kızlar spordan sonra ew bana bı battı kı ctesı temzlık yapmıstım terlı terlı ewı bı guzel temzledım sonra yemek yaptım sımdıde dus alıp otrdum anca
bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı
1 yesıl elma yedım tabı hepsının arasında 1 saat falan vardır
aksam yemegım zeytınyaglı patlıcan cacık esımede bulgur pılavı yaptım 1 kasık pısmısmı dıye yıyıverıcem
NIYE HERKES GİTMIS...
arkadaşlar aklıma ne takıldı bu kiloları verdikce vücudumuzda sarkmaların oluşmaması için neler yapabiliriz. yani bildiğiniz bir peeling yada kür var mı. özelliklede selülitler ve çatlaklar için tam anlamıyla geçmez fakat en azından daha fazla artmaması için ne yapmalı bilen var mı?
bu arada öğlen: 2 tane ızgara köfte + 1 kase salata +yarım dilim ekmek
arada: 1 fincan form çay+ siyah çay (halen tek şekerli ama şekersiz içmeye alıştıracağım kendimi ) +1 lt su
arkadaşlar aklıma ne takıldı bu kiloları verdikce vücudumuzda sarkmaların oluşmaması için neler yapabiliriz. yani bildiğiniz bir peeling yada kür var mı. özelliklede selülitler ve çatlaklar için tam anlamıyla geçmez fakat en azından daha fazla artmaması için ne yapmalı bilen var mı?
gayet guzel olmus
tahın ekmek olmamıs hıc o yağ sırf,kuru kayısı cevız kuru ıncır bırer tane at ağzına ustune su ıc tamamdır.
Hosgeldın,allah bağıslasın bebısını.
Suzancım yemıssın de yemıssın masallah yanı bende dıyorum dılek kım sen baska topıcdede aynısını kopyalıyosun unuttumhem orda sureklı tatrtıldığını yazıyorsun görmuyor değilim iyi değil diyorum sureklı tartılmak anlatamıyorum yaa
Bufyy supersın walla tebrık edıyorum
Çok hamaratsın canım elıne sağlık aksam meyve falan atıstır yememek olmazo kadar yazdım aynı dert sende değil diye kurtul su ruh halınden
superrr
Ohh oh 3-4 catal patates yağlı yağlı,aksam ekmek yemıssın olmamıs bunlar
Merhaba bella abla nerdesın ama bayrak noldu hatırladım tamam tasınıyordun dımı,ee kursa baslayınca ne olucak bebıs allah kolaylık versın bır an önce bıtsın kursun tasınma telasın bıze gerı dön senden umutluyumkoyverdığını dusunmuyorum verıcek o kıloları öyle konustuk Mersınde hafta sonu pazar sabah ac karna tartıl pazartesı değil mutlaka beklıyorum bıldırımlerını,bende cok çok öpuyorum ama en cok bebıs ve Helını ,dayımada selam söyle
supersın eylul
COK ıyı cok senın dıkkat ettığını görmek
canım bendekı ucuz bısey 2 ay oldu alalı sorun yok suanda dur bakım king miş indirimdeydı 26 falandı ama önceden kullandığım braun markaydı memnundum.
Cok guzel bır kahvaltı olmus aksama sakın sunu bunu yedım deme daha doğurusu yaz ne yedığını ama pasta dolma börek yememıs ol lutfen
sagol canım. bende seni tebrik ederim yuruyusu atlamayıp cıktıgın için..
ya sorma pazar gunu olsaydı yerinde yeller eserdi. pazar gunu ana baba gunuydu resmen piknik sepetini alan gelmis. ( bana da bayag eziyetti pazar gunu spor millet deli gibi yiyor ben kan ter icinde spor yapıyordum)
evet canım dısarda yapıyorum harika bedava denize nazır spor salonum var ama tabi bu gibi durumlar urkutucu aslında unutkan değilimdir ama cıktıgım spor aletınde o an dakikama odaklanmıstım ondan oldu galiba :44: vallahi allah korudu cok para almamıstım o onemli deıl hadi kimlikte cok cok zor değil ama k.kartı ve ehliyetle yanmıstım buyuk iş.
aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundu
Kızlar dun cantamın ıcınde kocişimin hediye ettiği fotograf makinasıda vardı. spora giderken ilk defa almıstım yanıma sans o ya.
resim cekmiştim dun spor salonumu sizle paylasayım diye resimin birinde magdur canta da var
bakalım spor salonumu begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 430939
Eki Görüntüle 430940
dıger eylul canm spor salonuda ıyı hosta omrun boyunca gdemıosn bende bı ara gttım 2 ay falan ve kg veremedım hıc ama ewde kosu bandın bısıkletın suyun buyun oldgunda daha guzel
kızlar spordan sonra ew bana bı battı kı ctesı temzlık yapmıstım terlı terlı ewı bı guzel temzledım sonra yemek yaptım sımdıde dus alıp otrdum anca
bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı
aksam yemegım zeytınyaglı patlıcan cacık esımede bulgur pılavı yaptım 1 kasık pısmısmı dıye yıyıverıcem
NIYE HERKES GİTMIS...
evet kızlar bugün misafirim vardı biliyosunuz.
neler yediğimi merak ediyosunuz
söyleyeceklerim çokta hoşunuza gitmicek biliyorum ama kaçışım yok yazıyorum:
öğlen menüm:
1 tane biber dolma
1 dilim peynirli börek
2 kaşık mantı
1 dilim tatlı
akşam menüm
3 kaşık mantar sote
1 bardak süt
offf tamam çığlıklarınızı duyuyorum ama iyi davranın bana
her an mantardan zehirlenip ölebilirim ateş basıyor bana( çok ciddiyim dağ mantarıydı)
ya kızlar cıktıgından beri şu tefalin actifry ine takmıstım. cok pahalı oldugundan alamıyordum. gecen kıs kafaya taktım mutfaktan tırttım tırttım sonunda aldım normal taze patatesi 1 kasıkla yapıyor cok guzel o ayrı amaaaa ne sorucam size
ben bu hazır patatesler var ya onları yagsız atıyorum harıka oluyor ve onu aldıktan sonra biz yagsız patates kızartması yemeye basladık (diyette değildik ama benim yagsız daha cok hosuma gitti)
ama diyete basladıgımdan beri yemiyorum patates cunku kalorisi konusunda kararsız kaldım
siz ne dusunuyorsunuz bu konuda sizce diyete uygun mu değil mi?
tam kalkıcaktım kalkamadım
saba tumerde harıka karısımlar veriyorlar onları not alıyorum
kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende
günaydın kızlar
dün akşam:
1 tane somon balığı
4 tane hamsi
salata
dün 2 lt suyumuda tamamladım
Bu Sabah:
kalktığım gibi 1 bardak su içtim
2 ad kuru kayısı üzerine
1 bardak su
1 kase special k y.yağlı sütle
evet canım en güzeli ama bant biraz maddi açıdan sıkıntılı olacak şuanda
bide ben evde hep ertelerim,savsaklarım biliyorum kendimi disiplin lazım bana
spor salonunda en azından hocalar olacak disiplin ederim kendimi diye düşünüyorum
aaa umarım ciddi bişey olmamıştır canım ???
bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı
NIYE HERKES GİTMIS...
bu arada öğlen: 2 tane ızgara köfte + 1 kase salata +yarım dilim ekmek
arada: 1 fincan form çay+ siyah çay (halen tek şekerli ama şekersiz içmeye alıştıracağım kendimi ) +1 lt su
kızlar nerelerdesiniz herkes yemek hazırlama telaşına mı düştü neyse iyi akşamlar bende hazırlıklara başlıyayım.
evet kızlar bugün misafirim vardı biliyosunuz.
neler yediğimi merak ediyosunuz
söyleyeceklerim çokta hoşunuza gitmicek biliyorum ama kaçışım yok yazıyorum:
öğlen menüm:
1 tane biber dolma
1 dilim peynirli börek
2 kaşık mantı
1 dilim tatlı
akşam menüm
3 kaşık mantar sote
1 bardak süt
offf tamam çığlıklarınızı duyuyorum ama iyi davranın bana
her an mantardan zehirlenip ölebilirim ateş basıyor bana( çok ciddiyim dağ mantarıydı)
evet tatlım ben baska topıktete yasıyorum cunku cokk motıve olmak ıstıyorum ınsl...sorun olurmuydukı bu sızler ıcın:26:sureklı tartılmıyorumm bebıs cuma ve pazar zaten genelı aynı cıkıyor ne yapimmmm:26:
tatlım benımkıde bahce ıcınde aynısı olan yer ooooo senınkı denıs manzaralı dahada supermıs bayb .... bende bugun 7 de kahvaltımı yaptım öncesınde 3 dal dere otu + 3 yudum su aldım
yarım az yagda pısmıs yumurta esımle paylastıkda:)
1 brdk sekersız cay
yarım salatalık
2 sıyah zeytın
1dılım dende az cavdar ekmegi
07:45 yesıl cay
arkadaslarla sbh st 8:30 da spor a gıdecegız yuruyus ve spor aletlerı tatlım pazartesıden berı sabah+ aksam yapıyorum bu hafta ck vermem gerek ıelımden geldıgıncede kacamak yapmamaya calısıyorum ınsl..verecegım bu haftaaa
hepınızı ckk öptum sekerler kızmayınnn bana baska topıgede ugruyorum dıye ne yapımm motıve olmam gerekkkkk:18::18::18:
günaydın kızlar
dün akşam:
1 tane somon balığı
4 tane hamsi
salata
dün 2 lt suyumuda tamamladım
Bu Sabah:
kalktığım gibi 1 bardak su içtim
2 ad kuru kayısı üzerine
1 bardak su
1 kase special k y.yağlı sütle
günaydın kızlar,
akşam
yine abimler geldi.
1 kase çorba
1 tavuk baget
2 kaşık pilav
salata
1 sigara böreği( gelinimiz yapmış getirmiş yemesem olmaz 2 ye böldüm yemekye yarısını çaylada diğer yarısını yedim:18:)
sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytiin
yarım kk peynir
salata
omlet
dün çok yedim bugün temizlik yapıcam ütü yapıcam dünkü yediklerimi çok acil yakmam lazım.
sabah kahvaltım:
1 tane yeşil elma( canım hiç bişe istemiyor öğlen daha düzgün yerim)
gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya (heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir)
en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.
Eki Görüntüle 432022
insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur
ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım
Dünkü Ogunlerim
sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates
ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik
öğle
3 kasık nesfit + sut
ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu)
aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran
dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.
bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm
ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdi bozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:
diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata
ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaa bugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam