• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

eylulcum senı ızlıyorum gozum uzerınde yarın beklıcem spor bıldırımını:19:

dıger eylul canm spor salonuda ıyı hosta omrun boyunca gdemıosn bende bı ara gttım 2 ay falan ve kg veremedım hıc ama ewde kosu bandın bısıkletın suyun buyun oldgunda daha guzel

kızlar spordan sonra ew bana bı battı kı ctesı temzlık yapmıstım terlı terlı ewı bı guzel temzledım sonra yemek yaptım sımdıde dus alıp otrdum anca

bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı
1 yesıl elma yedım tabı hepsının arasında 1 saat falan vardır

aksam yemegım zeytınyaglı patlıcan cacık esımede bulgur pılavı yaptım 1 kasık pısmısmı dıye yıyıverıcem:17:

NIYE HERKES GİTMIS...:(

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba kabul ederseniz bende geldim aranıza boyum 1.60 1 mayısta 81 kilo ile başadım diete 29 günde 7 kilo verdim suan 74 kiloyum hedefim 60 inşallah sabah bir sucuklu tost yedim bu saate kadar 1 yeşil elma yedim ve 1 lt su içtim :)

hoşgeldin canım bende yeniyim inşallah hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz.maaşallah sen çok güzel kilo vermişsin darısı başıma :)) sporda yapıyormusun.

arkadaşlar aklıma ne takıldı bu kiloları verdikce vücudumuzda sarkmaların oluşmaması için neler yapabiliriz. yani bildiğiniz bir peeling yada kür var mı. özelliklede selülitler ve çatlaklar için tam anlamıyla geçmez fakat en azından daha fazla artmaması için ne yapmalı bilen var mı?

bu arada öğlen: 2 tane ızgara köfte + 1 kase salata +yarım dilim ekmek
arada: 1 fincan form çay+ siyah çay (halen tek şekerli ama şekersiz içmeye alıştıracağım kendimi ) +1 lt su

kızlar nerelerdesiniz herkes yemek hazırlama telaşına mı düştü neyse iyi akşamlar bende hazırlıklara başlıyayım.

dıger eylul canm spor salonuda ıyı hosta omrun boyunca gdemıosn bende bı ara gttım 2 ay falan ve kg veremedım hıc ama ewde kosu bandın bısıkletın suyun buyun oldgunda daha guzel

kızlar spordan sonra ew bana bı battı kı ctesı temzlık yapmıstım terlı terlı ewı bı guzel temzledım sonra yemek yaptım sımdıde dus alıp otrdum anca

bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı

aksam yemegım zeytınyaglı patlıcan cacık esımede bulgur pılavı yaptım 1 kasık pısmısmı dıye yıyıverıcem:17:

oh ellerine saglık tatlım evide kendinide temizlemissin sen yaptın ben rahatladım. :1:

gunduz ogunlerin harika bu arada süt ve meyve supersin...

ee pilav pişmiş mi bari :52:

arkadaşlar aklıma ne takıldı bu kiloları verdikce vücudumuzda sarkmaların oluşmaması için neler yapabiliriz. yani bildiğiniz bir peeling yada kür var mı. özelliklede selülitler ve çatlaklar için tam anlamıyla geçmez fakat en azından daha fazla artmaması için ne yapmalı bilen var mı?

ARASIM, ben cok super bir kur biliyorum hemde heryere ayrı ayrı uyguluyorsun kesin sonuc alıyorsun.

kiloları verdikçe göbek gevsekliği için mekik cekicez, kollar icin dambıl calısıcaz, bacaklarada bisiklet :52:

canım şaka bi yana dicem ama demicem cunku işin ozu bu saka değil. beslenme metobolizma icin kurler falan var ama sıkılasmak ıcın yok eninde sonunda spor yapmak şart.

çatlaklara care yok ama sporda sıkılastıkca az da olsa goruntusu azabılır sende soylemıssın zaten kesın gıtme sansı yok ne yazık ki:2:

benim suan hedefime uzun yol var o yuzden sıkılaşmak için değil de gunluk normal genel spor yapıyorum. ama hedefime yaklasınca karın, kol ve bacaklar icin ekstra calısıcam.

yas artık 18 değil :ssz::43: her gecen yıl kilolar ve vucut gevsemesı basa bela oluyor ve daha da olacak gibi ben 30uma girerken fit olmak istiyorum :8:

arada: 1 fincan form çay+ siyah çay (halen tek şekerli ama şekersiz içmeye alıştıracağım kendimi ) +1 lt su

menun cok guzel ama ogle ekmek hıc yemesen daha ıyı olur canım zaten yanına salata almıssın o harıka..

evet kızlar bugün misafirim vardı biliyosunuz.
neler yediğimi merak ediyosunuz
söyleyeceklerim çokta hoşunuza gitmicek biliyorum ama kaçışım yok yazıyorum:

öğlen menüm:
1 tane biber dolma
1 dilim peynirli börek
2 kaşık mantı
1 dilim tatlı

akşam menüm
3 kaşık mantar sote
1 bardak süt

offf tamam çığlıklarınızı duyuyorum ama iyi davranın bana
her an mantardan zehirlenip ölebilirim ateş basıyor bana( çok ciddiyim dağ mantarıydı)

aramıza hoş geldin canım, yazdıklarını okudum, inşallah beraber kiloları vericez
bebişin göbüşüne konacak ve bizde mutlu olucaz,umudunu kaybetme :)

spor yapma imkanın varsa hem kilo vermem hızlanır hemde vücudunda sarkma oluşmasını engeller
çatlakların önceden oluşmuşsa( beyaz renkliyse) geçmez ama yinede nemlendirici sürmekten vazgeçme
yeni oluşacak çatlakları önlemiş olursun canım.
eğer çatlakların kırmızıysa eczaneden etkili kremler al onlardan sür,
ayrıca güzellik salonlarında lazerle kötü görüntüyüde azaltabiliyorlar.

gayet guzel olmus

tahın ekmek olmamıs hıc o yağ sırf,kuru kayısı cevız kuru ıncır bırer tane at ağzına ustune su ıc tamamdır.

Hosgeldın,allah bağıslasın bebısını.

Suzancım yemıssın de yemıssın masallah yanı bende dıyorum dılek kım sen baska topıcdede aynısını kopyalıyosun unuttum:9:hem orda sureklı tatrtıldığını yazıyorsun görmuyor değilim iyi değil diyorum sureklı tartılmak anlatamıyorum yaa:52:

Bufyy supersın walla tebrık edıyorum:46:

Çok hamaratsın canım elıne sağlık aksam meyve falan atıstır yememek olmaz:20:o kadar yazdım aynı dert sende değil diye kurtul su ruh halınden:20:

superrr

Ohh oh 3-4 catal patates yağlı yağlı,aksam ekmek yemıssın olmamıs bunlar

Merhaba bella abla nerdesın ama bayrak noldu hatırladım tamam tasınıyordun dımı,ee kursa baslayınca ne olucak bebıs allah kolaylık versın bır an önce bıtsın kursun tasınma telasın bıze gerı dön senden umutluyum:34:koyverdığını dusunmuyorum verıcek o kıloları öyle konustuk Mersınde hafta sonu pazar sabah ac karna tartıl pazartesı değil mutlaka beklıyorum bıldırımlerını,bende cok çok öpuyorum ama en cok bebıs ve Helını ,dayımada selam söyle

supersın eylul

COK ıyı cok senın dıkkat ettığını görmek:16:

canım bendekı ucuz bısey 2 ay oldu alalı sorun yok suanda dur bakım king miş indirimdeydı 26 falandı ama önceden kullandığım braun markaydı memnundum.

Cok guzel bır kahvaltı olmus aksama sakın sunu bunu yedım deme daha doğurusu yaz ne yedığını ama pasta dolma börek yememıs ol lutfen:20:

evet tatlım ben baska topıktete yasıyorum cunku cokk motıve olmak ıstıyorum ınsl...sorun olurmuydukı bu sızler ıcın:26:sureklı tartılmıyorumm bebıs cuma ve pazar zaten genelı aynı cıkıyor ne yapimmmm:26:

sagol canım. :16: bende seni tebrik ederim yuruyusu atlamayıp cıktıgın için..:46:

ya sorma pazar gunu olsaydı yerinde yeller eserdi. pazar gunu ana baba gunuydu resmen piknik sepetini alan gelmis. ( bana da bayag eziyetti pazar gunu spor millet deli gibi yiyor ben kan ter icinde spor yapıyordum) :53:

evet canım dısarda yapıyorum harika bedava denize nazır spor salonum var :1: ama tabi bu gibi durumlar urkutucu :53: aslında unutkan değilimdir ama cıktıgım spor aletınde o an dakikama odaklanmıstım ondan oldu galiba :44: vallahi allah korudu cok para almamıstım o onemli deıl hadi kimlikte cok cok zor değil ama k.kartı ve ehliyetle yanmıstım buyuk iş.:53:

aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundu :52:

Kızlar dun cantamın ıcınde kocişimin hediye ettiği fotograf makinasıda vardı. spora giderken ilk defa almıstım yanıma sans o ya.
resim cekmiştim dun spor salonumu sizle paylasayım diye resimin birinde magdur canta da var :52::52:

bakalım spor salonumu begenecekmisiniz :52:

Eki Görüntüle 430939

Eki Görüntüle 430940

tatlım benımkıde bahce ıcınde aynısı olan yer ooooo senınkı denıs manzaralı dahada supermıs bayb .... bende bugun 7 de kahvaltımı yaptım öncesınde 3 dal dere otu + 3 yudum su aldım

yarım az yagda pısmıs yumurta esımle paylastıkda:)
1 brdk sekersız cay
yarım salatalık
2 sıyah zeytın
1dılım dende az cavdar ekmegi

07:45 yesıl cay

arkadaslarla sbh st 8:30 da spor a gıdecegız yuruyus ve spor aletlerı tatlım pazartesıden berı sabah+ aksam yapıyorum bu hafta ck vermem gerek ıelımden geldıgıncede kacamak yapmamaya calısıyorum ınsl..verecegım bu haftaaa

hepınızı ckk öptum sekerler kızmayınnn bana baska topıgede ugruyorum dıye ne yapımm motıve olmam gerekkkkk:18::18::18:

bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı

evet canım en güzeli ama bant biraz maddi açıdan sıkıntılı olacak şuanda :19:
bide ben evde hep ertelerim,savsaklarım biliyorum kendimi disiplin lazım bana
spor salonunda en azından hocalar olacak disiplin ederim kendimi diye düşünüyorum

öğlen menüm:
1 tane biber dolma
1 dilim peynirli börek
2 kaşık mantı
1 dilim tatlı

akşam menüm
3 kaşık mantar sote
1 bardak süt

her an mantardan zehirlenip ölebilirim ateş basıyor bana( çok ciddiyim dağ mantarıydı)

aaa umarım ciddi bişey olmamıştır canım ???

günaydın kızlar

dün akşam:

1 tane somon balığı
4 tane hamsi
salata
dün 2 lt suyumuda tamamladım:32:

Bu Sabah:
kalktığım gibi 1 bardak su içtim
2 ad kuru kayısı üzerine
1 bardak su
1 kase special k y.yağlı sütle

Son düzenleme:
ya kızlar cıktıgından beri şu tefalin actifry ine takmıstım. cok pahalı oldugundan alamıyordum. gecen kıs kafaya taktım mutfaktan tırttım tırttım sonunda aldım :52: normal taze patatesi 1 kasıkla yapıyor cok guzel o ayrı amaaaa ne sorucam size

ben bu hazır patatesler var ya onları yagsız atıyorum harıka oluyor ve onu aldıktan sonra biz yagsız patates kızartması yemeye basladık (diyette değildik ama benim yagsız daha cok hosuma gitti)

ama diyete basladıgımdan beri yemiyorum patates cunku kalorisi konusunda kararsız kaldım

siz ne dusunuyorsunuz bu konuda sizce diyete uygun mu değil mi?

canım bende kışın bakmıştım fiyatı biraz pahalıydı her zaman kızartma yapmıyorum yaparsamda az yağla yapmaya çalışıyorum.patates her türlü kalori kızartsanda haşlasanda :19:

tam kalkıcaktım kalkamadım

saba tumerde harıka karısımlar veriyorlar onları not alıyorum
:52:

dün bekledim malum çok uzatıyorlar reklamı en son cenk eren şarkı söyleyecekti sonrasını da bekleyemedim işim vardı takip edemedim :50:

kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende

bende düşünüyorum canım hepsi bur.da da bir model var yazın fiyatı biraz daha düşer gibi geliyo bana düşsün alıcam inşallah :52:

günaydın kızlar

dün akşam:

1 tane somon balığı
4 tane hamsi
salata

Bu Sabah:
2 ad kuru kayısı üzerine
1 bardak su

afiyet olsun canım:16:

günaydın kızlar,

akşam
yine abimler geldi.
1 kase çorba
1 tavuk baget
2 kaşık pilav
salata
1 sigara böreği( gelinimiz yapmış getirmiş yemesem olmaz 2 ye böldüm yemekye yarısını çaylada diğer yarısını yedim:18:)

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytiin
yarım kk peynir
salata
omlet

dün çok yedim bugün temizlik yapıcam ütü yapıcam dünkü yediklerimi çok acil yakmam lazım.

Son düzenleme:
evet canım en güzeli ama bant biraz maddi açıdan sıkıntılı olacak şuanda :19:
bide ben evde hep ertelerim,savsaklarım biliyorum kendimi disiplin lazım bana
spor salonunda en azından hocalar olacak disiplin ederim kendimi diye düşünüyorum

aaa umarım ciddi bişey olmamıştır canım ???

teşekkür ederim canım, bu sabah uyanabildim çok şükür, ama aynı zamanda adet oldum onunda sancısı var hala kötü hissediyorum.
mantarın kalanını çöpe dökücem içim rahat etmez yiyemem artık.

gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya :47: (heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir):1:

en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.

$big_768501234dz.jpg

insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur :52:

ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım :17: :52:

Dünkü Ogunlerim

sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates

ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik

öğle
3 kasık nesfit + sut

ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu):52:

aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran

dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.

bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm :1:

ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdi :53: bozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:

diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata :4:

ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaa:20: bugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam :8:

bu arada sadce
1 brdak süt
2 taze kayısı

Ohh super ıyı kalorı kaybettın,izle beni canımm:16:
Kızartma yapma olayını abarttım rahat 2 saat surdu

Super gıdıyosun bu sekıl devam

kızlar nerelerdesiniz herkes yemek hazırlama telaşına mı düştü neyse iyi akşamlar bende hazırlıklara başlıyayım.

Kızartma yaptım off ne uzun bıseymıs ılk defa kendım yaptım:15:

öğlen menüm:
1 tane biber dolma
1 dilim peynirli börek
2 kaşık mantı
1 dilim tatlı

akşam menüm
3 kaşık mantar sote
1 bardak süt

Çok yemıssın cok:19:bu hafta hanı kararlıydık ne oldu:20:

evet tatlım ben baska topıktete yasıyorum cunku cokk motıve olmak ıstıyorum ınsl...sorun olurmuydukı bu sızler ıcın:26:sureklı tartılmıyorumm bebıs cuma ve pazar zaten genelı aynı cıkıyor ne yapimmmm:26:

tatlım benımkıde bahce ıcınde aynısı olan yer ooooo senınkı denıs manzaralı dahada supermıs bayb .... bende bugun 7 de kahvaltımı yaptım öncesınde 3 dal dere otu + 3 yudum su aldım

yarım az yagda pısmıs yumurta esımle paylastıkda:)
1 brdk sekersız cay
yarım salatalık
2 sıyah zeytın
1dılım dende az cavdar ekmegi

07:45 yesıl cay

arkadaslarla sbh st 8:30 da spor a gıdecegız yuruyus ve spor aletlerı tatlım pazartesıden berı sabah+ aksam yapıyorum bu hafta ck vermem gerek ıelımden geldıgıncede kacamak yapmamaya calısıyorum ınsl..verecegım bu haftaaa

hepınızı ckk öptum sekerler kızmayınnn bana baska topıgede ugruyorum dıye ne yapımm motıve olmam gerekkkkk:18::18::18:

Canım sen kılo verde hangı topıcle verırsen ver önemlı olan sensın ve kendını aynada guzel hıssetmen.

günaydın kızlar

dün akşam:

1 tane somon balığı
4 tane hamsi
salata

Bu Sabah:
2 ad kuru kayısı üzerine
1 bardak su

Supersın eylul

günaydın kızlar,

akşam
yine abimler geldi.
1 kase çorba
1 tavuk baget
2 kaşık pilav
salata
1 sigara böreği( gelinimiz yapmış getirmiş yemesem olmaz 2 ye böldüm yemekye yarısını çaylada diğer yarısını yedim:18:)

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytiin
yarım kk peynir
salata
omlet

dün çok yedim bugün temizlik yapıcam ütü yapıcam dünkü yediklerimi çok acil yakmam lazım.

Ya abımler geldı dıyıp cok yıyosun ama:19:sabah 2,5 dilim neden yedınnnnnnn

sabah kahvaltım:
1 tane yeşil elma( canım hiç bişe istemiyor öğlen daha düzgün yerim)

Öğlen esınle kahvaltı yapacaksın zaten bence ıyı olmus dunu telafı et

gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya :47: (heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir):1:

en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.

Eki Görüntüle 432022

insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur :52:

ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım :17: :52:

Dünkü Ogunlerim

sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates

ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik

öğle
3 kasık nesfit + sut

ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu):52:

aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran

dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.

bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm :1:

ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdi :53: bozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:

diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata :4:

ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaa:20: bugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam :8:

Ohh ınsallah senın cığlığını burdanda duyarız,sınbo oda ıyıdır garantılıdır zaten hayırlı olsun canım menun guzel de cokonatı böcekleremı verceksın anlamadım:44:

Back