• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Oh super bursa gecı gıtmedım ama guzelmıs kemalpasa yedım ama hasını.

Ben 8 bucuk aylık evlıyım bu ılk yapısım aldığım frıtözu ılk defa kullanıcam yanı:9:
Balkon sefasına bayılıyorumm

Öyle yapıyorum ıkı kat 3katlı havlu pecete uzerıne az yağda frıtözde yapıcam suzucem balkonda yapıcam fiş var evde kokmaz,hayat sana guzelmıs:9:
hımm çok güzel oluyor valla kemalpaşa kaymaklı dondurma ile birlikte olucak bide:1:
bende fritözü balkonda kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim 2,5 yıllık evliyim çoookk kullandım:9:
benimki Tefal Snack Oleoclean Fritöz işim bittikten sonra hopp bulaşık makinesine atabiliyorum
hiç bi yer batmıyor ve temizliğilede uğraşmıyorum 70 derecede mis gibi yıkanıyor:21:
yağınıda özel kabı var kendi süzüyor buzdolabında saklıyorum
hımmm canım çekti valla akşamki kaçamak yetmedimi ne:27:
Eylül25 tavsiyelerine çok sağ ol bende öyle yapıyorum sık sık yerimden kalkmaya çalışıyorum ve daha çok su içmeye çalışıyorum. Bu arada siz mali müşavir misiniz ben smmm sınavına hazırlanıyorum staja başlatma için
rica ederim canım su iç tabi bol bol.Yok canım benimki sadece muhasebe.Mali müşavirlik zor geliyor bana zaten çocuk doğurunca çalışmayı düşünmüyorum uzun bi süre.Hayırlısı olsun senin içinde

Son düzenleme:
tam kalkıcaktım kalkamadım

saba tumerde harıka karısımlar veriyorlar onları not alıyorum
:52:

oh sefan olsun canım afiyet olsun bi tanesini benim içinde ye :52::56:

ya bende buyuk marketlere bakıcam zaten indirimde duzgun bisey yakalarsam alıcam, ilk tercihim net değil gelmesi falan uzun surer diye ama yok uygun bulamazsam nette de var uygun fiyatlı artık mecbur ordan alıcam.

saol canım

ya ben tefalden acaaaaaaip memnunum alırken pahalı oldugu icin bende de acaba var dı ama cok memnun kaldım. patatesi 0 yag mukemmel zaten.
onun dısında kışın kestane yapıyorum cok guzel oluyor. :52:

dun aksam ki menumdeki tavugu da onda yaptım. kendi kasıgıyla değilde daha az 1 cay kasıgı yağ koydum 2 but pişirdim (tabii 2 butu ben yemedim birini esim birini ben yedim :52: ) ızgarada pişmiş gibi oluyor tadı.

oh super afıyet olsun

hımm çok güzel oluyor valla kemalpaşa kaymaklı dondurma ile birlikte olucak bide:1:
bende fritözü balkonda kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim 2,5 yıllık evliyim çoookk kullandım:9:
benimki Tefal Snack Oleoclean Fritöz işim bittikten sonra hopp bulaşık makinesine atabiliyorum
hiç bi yer batmıyor ve temizliğilede uğraşmıyorum 70 derecede mis gibi yıkanıyor:21:
yağınıda özel kabı var kendi süzüyor buzdolabında saklıyorum
hımmm canım çekti valla akşamki kaçamak yetmedimi ne:27:

rica ederim canım su iç tabi bol bol.Yok canım benimki sadece muhasebe.Mali müşavirlik zor geliyor bana zaten çocuk doğurunca çalışmayı düşünmüyorum uzun bi süre.Hayırlısı olsun senin içinde

Ben tefal almadım cok yapmıyacağım seye fazla para vermek ıstemedım felıxın aldım daha kullanmadım:9:
Bende kızartma kulturu yok evlenmeden önce yanı esımın ailesı masallah sabah aksam yapıyolardı.

kızlar bu benım tartım ben memenunum bır yıldrda kullanıorm

kahvaltım
kk peynır ıcındelıght kasar lıght beyaz normal tulumda vardı bu sabah:8:
domates salatalık bıber
3 zeytın
bıde bnm yaptıgım ekmekten

oh oh super
sendemı kıng kullanıyosun

sayılmaz artık basalasan dıorm spora ama :19:

Biliyorum sayılmaz ama hava kapalı canım yağmur yağdı yağacak evde hopluyamıyorum apt ses yurudunmu gum gum gelıyor,alt komusumuz yokdu geldıler rahatsız etmek ıstemıyorum yoksa ıp atlıcam.bahanee değill:19:dicen kesın

oh super afıyet olsun

Ben tefal almadım cok yapmıyacağım seye fazla para vermek ıstemedım felıxın aldım daha kullanmadım:9:
Bende kızartma kulturu yok evlenmeden önce yanı esımın ailesı masallah sabah aksam yapıyolardı.

oh oh super
sendemı kıng kullanıyosun

Biliyorum sayılmaz ama hava kapalı canım yağmur yağdı yağacak evde hopluyamıyorum apt ses yurudunmu gum gum gelıyor,alt komusumuz yokdu geldıler rahatsız etmek ıstemıyorum yoksa ıp atlıcam.bahanee değill:19:dicen kesın

benmkıde kıng bebegım ceyızımden :)
ewet ama bahane deıl gıy ustune yagmurlunu tam havası bnce terlemessınde ne guzel serın serın yuru ıste baka baya oldu yapmıosn hhıc bısıs

benmkıde kıng bebegım ceyızımden :)
ewet ama bahane deıl gıy ustune yagmurlunu tam havası bnce terlemessınde ne guzel serın serın yuru ıste baka baya oldu yapmıosn hhıc bısıs

Ben ceyızlık tartı hıc dusunmemıstım:9:canım ıstemıyor ya daha havama gıremedım kı söyle gunes acsa kosacam ben oh muzığımıde acıcam hvesım yokkıı bugun yemek uğrastırcak benı bugun evı ıkı kez temızledım :55:

Ben ceyızlık tartı hıc dusunmemıstım:9:canım ıstemıyor ya daha havama gıremedım kı söyle gunes acsa kosacam ben oh muzığımıde acıcam hvesım yokkıı bugun yemek uğrastırcak benı bugun evı ıkı kez temızledım :55:

evet ya havalar düzelmedi bi türlü bende işten gidince eşortmanlarımı giyip kulaklıklarımı takıp koşuya çıkmak istiyorum ama eve gittiğim saatlerde yağmıyor yağıyor 1 haftadır:47:

çeyizde tartı benimde gelmedi hiç aklıma :) diyete başladığımda eksikliğini fark ettim
bu hafta sonu alışverişe çıkacağız bizde onuda listeye ekledim :9:

Son düzenleme:
evet ya havalar düzelmedi bi türlü bende işten gidince eşortmanlarımı giyip kulaklıklarımı takıp koşuya çıkmak istiyorum ama eve gittiğim saatlerde yağmıyor yağıyor 1 haftadır:47:

kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende

oooooooooo eylulllll ama yaz geldı be gülüm yapma sunun surasında 2 3 kg bısıyın kaldı

çeyızde bende dusunmedım anem dusunmus bılıo bnm tartı delısı kg takıntılı oldgumu eheheh

ben ewı toplıyım bıraz yuruyus yapım gelırım

Son düzenleyen: Moderatör:

çeyizde tartı benimde gelmedi hiç aklıma :) diyete başladığımda eksikliğini fark ettim
bu hafta sonu alışverişe çıkacağız bizde onuda listeye ekledim :9:

Bende aynı sekılde bu topıc actığım zaman aldım.

kızlar ya ewe bant alın yada yagmuru falan takmayın spor yapmak sart gercektende

Ben alıcam ama ancak seneye alabılırım maddi acıdan suan alamam:19:kısın evde yazın dısarda yuruyus ben dısarda yapınca daha dısıplınlı oluyorum

oooooooooo eylulllll ama yaz geldı be gülüm yapma sunun surasında 2 3 kg bısıyın kaldı

çeyızde bende dusunmedım anem dusunmus bılıo bnm tartı delısı kg takıntılı oldgumu eheheh

Tamam mankenn sen benım yerımede yap nolurrr:7:

Canım sen benım yerımede yap nolurrrr yarın söz cıkıcam yuruyusumee:7:

slm kızlar

sabah light ekmek tost

ara 1 elma

öğlen 4 kaşık yeşil fasulye 1 dl light ekmek

ara yarım bardak ayran.............

kızlar ben giyindim alısverise cıkıyorum donuncede oyalanmadan esofmanları gıyıp spora gidicem simdilik optum sizi ben gelene kacamak yapmayın sakın :52:

Back