hımm çok güzel oluyor valla kemalpaşa kaymaklı dondurma ile birlikte olucak bideOh super bursa gecı gıtmedım ama guzelmıs kemalpasa yedım ama hasını.
Ben 8 bucuk aylık evlıyım bu ılk yapısım aldığım frıtözu ılk defa kullanıcam yanı
Balkon sefasına bayılıyorumm
Öyle yapıyorum ıkı kat 3katlı havlu pecete uzerıne az yağda frıtözde yapıcam suzucem balkonda yapıcam fiş var evde kokmaz,hayat sana guzelmıs
bende fritözü balkonda kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim 2,5 yıllık evliyim çoookk kullandım
benimki Tefal Snack Oleoclean Fritöz işim bittikten sonra hopp bulaşık makinesine atabiliyorum
hiç bi yer batmıyor ve temizliğilede uğraşmıyorum 70 derecede mis gibi yıkanıyor
yağınıda özel kabı var kendi süzüyor buzdolabında saklıyorum
hımmm canım çekti valla akşamki kaçamak yetmedimi ne
rica ederim canım su iç tabi bol bol.Yok canım benimki sadece muhasebe.Mali müşavirlik zor geliyor bana zaten çocuk doğurunca çalışmayı düşünmüyorum uzun bi süre.Hayırlısı olsun senin içindeEylül25 tavsiyelerine çok sağ ol bende öyle yapıyorum sık sık yerimden kalkmaya çalışıyorum ve daha çok su içmeye çalışıyorum. Bu arada siz mali müşavir misiniz ben smmm sınavına hazırlanıyorum staja başlatma için
Son düzenleme: