merhaba buffy ne güzel dışarıda spor yapabiliyorsunuz ben yeni başladım bugün eve gidince koşu bandında 45 dk yürüyeceğim inşallah yanisagol canım. Bende seni tebrik ederim yuruyusu atlamayıp cıktıgın için..
Ya sorma pazar gunu olsaydı yerinde yeller eserdi. Pazar gunu ana baba gunuydu resmen piknik sepetini alan gelmis. ( bana da bayag eziyetti pazar gunu spor millet deli gibi yiyor ben kan ter icinde spor yapıyordum)
evet canım dısarda yapıyorum harika bedava denize nazır spor salonum var Ama tabi bu gibi durumlar urkutucu Aslında unutkan değilimdir ama cıktıgım spor aletınde o an dakikama odaklanmıstım ondan oldu galiba :44: Vallahi allah korudu cok para almamıstım o onemli deıl hadi kimlikte cok cok zor değil ama k.kartı ve ehliyetle yanmıstım buyuk iş.
aynen tatlım ya ne ter attım ıkı hafta oldu heralde spor yapalı en cok terlediğim gundu
Kızlar dun cantamın ıcınde kocişimin hediye ettiği fotograf makinasıda vardı. Spora giderken ilk defa almıstım yanıma sans o ya.
Resim cekmiştim dun spor salonumu sizle paylasayım diye resimin birinde magdur canta da var
Bakalım spor salonumu begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 430939
Eki Görüntüle 430940