• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

anladım canım bende yeşil fasulye gibi birşeymi diye merak ettim bende severim barbunyayı:34:

afiyet olsun canım :ssz:

canım bende aynıyım stresli olunca daha çok yiyorum :17:
bulgur pilavına bayılırım yapınca tabak tabak götürüyorum:37:

canım birşey farkettim yenmemesi gerekenlere küçük porsiyonlar yazmışsın günah çıkartmışsın bende yapıyom bazen :27::27:

afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.

canım sendemi evde ekmek yapıyorsun bende bugünlerde maya almadım alınca bende yapıcam ev ekmeği gibisi yok :16:

kılodan dolayı yapmıodum ama ekmek bıttı esımde gec gelıo yapıyım dedımmm

eheheh eksı mayayla yapıolarmıs ben bılmıorm onu sen bılıomusn eksıtıyolarmıs mayayı falan

kılodan dolayı yapmıodum ama ekmek bıttı esımde gec gelıo yapıyım dedımmm

eheheh eksı mayayla yapıolarmıs ben bılmıorm onu sen bılıomusn eksıtıyolarmıs mayayı falan

yok canım bende altı üstü şimdiye kadar 3 defa yaptım yaş maya ile en son aldığım mayada bozuktu iade ettim kuru maya alıcam inşallah.ekşi maya ile hiç yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum anneme sorayım bi ara:34:
doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum annem nohutla birşeyler yapıyordu araştırmam lazım:16:

yok canım bende altı üstü şimdiye kadar 3 defa yaptım yaş maya ile en son aldığım mayada bozuktu iade ettim kuru maya alıcam inşallah.ekşi maya ile hiç yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum anneme sorayım bi ara:34:
doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum annem nohutla birşeyler yapıyordu araştırmam lazım:16:

kuru maya hıc sewmıorm ıyı sısmıyo sankı yas maya sewıorm bende 4 lu alıor buzlukta duruyo
kuruda var ama bı kez yaptım memnun kalmadım

benm bugun yaptgım cok ılgınc oldu ewde cok bayat ekmek vardı buzluga atmıstım hepsını ne yapsam dıe dusunuyodm onlarla nette bı tarıf gordum
1 bayat ekmek
1 su bardagı ygrt
1 su bardagı yag
aldgı kadar un
tuz
kabartma tozu

yoguruyosn ıyıce tabı once ekmeklerı ıslatıp sıkıosn. sonra kucukk kucuk ekmek seklı verdım sandvıch ıcın gbı tadıda cok guzel oldu

kuru maya hıc sewmıorm ıyı sısmıyo sankı yas maya sewıorm bende 4 lu alıor buzlukta duruyo
kuruda var ama bı kez yaptım memnun kalmadım

benm bugun yaptgım cok ılgınc oldu ewde cok bayat ekmek vardı buzluga atmıstım hepsını ne yapsam dıe dusunuyodm onlarla nette bı tarıf gordum
1 bayat ekmek
1 su bardagı ygrt
1 su bardagı yag
aldgı kadar un
tuz
kabartma tozu

yoguruyosn ıyıce tabı once ekmeklerı ıslatıp sıkıosn. sonra kucukk kucuk ekmek seklı verdım sandvıch ıcın gbı tadıda cok guzel oldu

canım gerçekten ilginç olmuş.
ben sadece un maya su tuz kullanıyorum.
tarifin linki varsa atarmısın bana fotosu falan varmı değişik birşey olmuş :51:
ekmek bende çok buzluğa atıyorum ihtiyaç oldukça 1-2 saat önceden çıkarıyorum.

canım gerçekten ilginç olmuş.
ben sadece un maya su tuz kullanıyorum.
tarifin linki varsa atarmısın bana fotosu falan varmı değişik birşey olmuş :51:
ekmek bende çok buzluğa atıyorum ihtiyaç oldukça 1-2 saat önceden çıkarıyorum.

nerde gordum hatrlamıorm ama dur benmkının ftosunu cekım olursa
yap bak tavsıe edıorm tadı guzel kahvaltılık bole tam dısı cıtr cıtr ıcı yumusak

$Resim.jpg

bak canım sımdı cektım bu gruntusu guzel degıl ama tadı fena degıl:52:

ne yediğimi yazmamışım:24:

akşam
1 kase çorba
1 kase salata

bugünü kazasız belasız atlatacağa benziyorum:12:

Akşam:56:
1 kase çorba (içine 1 dilim ekmek doğradım bayatlar kalmasın diye)
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase salata
eşime patates kavurması yapmıştım
dayanamayıp 3-4 çatal aldım:18:
saat 8,30 gibi 1 fincan yeşil çay içtim su içmeye devam yatana kadar :))

valla sozumde durdum kızlar

bugun tam 1.5 saat spor yaptım. eve geldiğimde bayılmak uzereydim :52:

briget jones i izleyen var mı bilmiyorum ama briget spor yapıyor kosu aletınde ınınce bacakları bosalıo dusuyor :52::52::52:
ondan farkım yoktu valla.

bir de spor manyaklıgına aletlerın birinde bi ara cantamı unuttum :53: içinde k.kartları kimlik ehliyet. bi an kan beynime cıktı :53:

allahtan bugun sakindide kosa kosa gidip aldım :44:

esim gec gelecekmis o yuzden onu bekleyemeceğim simdi yemege oturucam

aksam
1 tavuk but
atom salata

gusel bende 1 st daha artıtırdım sporumu eve gelınce halımkalmadı buda ı ye ısarte cunku vucud enerjı kaybedıryor bebıs:37:
anladım canım bende yeşil fasulye gibi birşeymi diye merak ettim bende severim barbunyayı:34:

afiyet olsun canım :ssz:

canım bende aynıyım stresli olunca daha çok yiyorum :17:
bulgur pilavına bayılırım yapınca tabak tabak götürüyorum:37:

canım birşey farkettim yenmemesi gerekenlere küçük porsiyonlar yazmışsın günah çıkartmışsın bende yapıyom bazen :27::27:

afiyet olsun canım.dışarıdamı spor yapıyorsun?dikkatli ol canım bırakma bir yerde özel eşyalarını heleki cüzdanını benimde buna benzer birşey olmuşdu uğraşta uğraş yani Allah korumuş.

canım sendemi evde ekmek yapıyorsun bende bugünlerde maya almadım alınca bende yapıcam ev ekmeği gibisi yok :16:

yok dogru yu yazıyorum arsk.genıs kase ye koyuyordu ben kucuk ıstedım yanı onumdekı yer bıtırırımbıradaha ıstemem gıbı:37:

kurabıye 3 koymustu ben 2 yedımgıbi dadlum....mesala esıme yaglı yapıyorum bense teflonda su ıle karıstırarak yapıyorum kendıme yagzısından:56: anladınn sen onu bayb

Akşam:56:
1 kase çorba (içine 1 dilim ekmek doğradım bayatlar kalmasın diye)
4-5 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase salata
eşime patates kavurması yapmıştım
dayanamayıp 3-4 çatal aldım:18:
saat 8,30 gibi 1 fincan yeşil çay içtim su içmeye devam yatana kadar :))

ohhh ınsl...cnm bnmmmmm 3-4 catal da feda olsun yarın acısını cıkartırsın ınsl...:18::9:

tatlım niyeti bozunca nette online giyim siteleri var sanki sanal magaza gezer gibi ben oraları geziyorum kendime diyorum hedefime ulasınca sunu alıcam diye.. :1: ki yaz geldi oyle guzel ciciler varki gorunce vazgecersin. :1:

birde ben oyle krizlerde 3-4 bademle 1 cay bardagı sut iciyorum hem saglıklı hem kalorisi dusuk sut sisiriyor zaten insanı.

bunlar benim yaptıklarım denemekten zarar gelmez dimi tahinli pide yemektense :34:

ayrıca bulgur pilavınıda gormedim sanma :20: pilav yok princ te olsa bulgur da olsa

Evet canım denemekten bi zarar gelmez sanırım:) tahinli pide ve bulgur pilavı konusunda da haklısın ama dua et o kadarla durdurdum kendimi:( çok zorladım kendimi

merhaba arkadaslar
kusura bakmayin birkac gün yediklerimi yazamadim cok isim vardi, tasinma telasim basladi, bir kac esya degismesi gerektigi icin mobilya magazalarini gezdik ailecek, gec vakitte eve geldigimiz icinde yazamadim.Yarindan itibarende issizlik kurumunun mecburi kursuna basliyorum 2 hafta kadar yogunum yani, ama yinede yediklerimi yazmaya calisicam, ancak kilo bildirimi telefondanda olsa yaparim :)
Bu sabah tartildim 74.9 ciktim yani cok kilo verememisim, hafta sonu biraz kacirdim sanirim disarda yedik genelde. neyse hic kilo verememekten iyidir heralde:(
efeeylül su koyverdigimi düsünme canim seni cok cok öpüyorum esine selamlar

Eki Görüntüle 430397

bak canım sımdı cektım bu gruntusu guzel degıl ama tadı fena degıl:52:

ellerine sağlık canım bende ekmekler bayatlayınca rondodan geçirip difrize atıyorum
köfte yaparken kullanıyordum genelde, bunuda deneyeyim bi ara.

ohhh ınsl...cnm bnmmmmm 3-4 catal da feda olsun yarın acısını cıkartırsın ınsl...:18::9:

arada kaçamak iyi oluyor aslında:9:
o yasak bu yasak dedikçe kendimi çok aşırı şişman hissetmektense
ölçülü ve dengeli beslenmek daha motive ediyor beni

günaydınnn kızlar:3:
sabah:56:
2 ad kuru kayısı 1 bardak su
1 kase special k yarım yağlı sütle

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
3 siyah-2 yeşil zeytin
salata

birazdan eşimi gönderip uyuyacağım sonrada evdeki işlerimi toparlayıp gelicem :54:

Back