• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kimse yokmuuu????
Bugün yediklerim
SABAH:1 bardak elmasirkesi,bal karışımı ılık su
2 dilim tam buğday ekmek
1 küçük domates
3 ziyah zeyin
2 küçük dilim köy peyniri
bi kac dal maydonoz
2 fincan çay az şekerli
ARA:1 fincan şekersiz yeşil çay
ÖĞLEN:Bir küçük kase mantı çorbası
(en 2 litre su içiyorum)
ARA:1elma
AKSAM:1 tabak yesil fasulye.1 kase yoğurt
6 dan sona bısey yemıyecem
1 fincan 5 i bir yerde içebilirim...

MERHABA EFEEYLÜL ben de tamda sizin gibi oldum 2009 da evlendim kilom:60 dı ve 2012 mayıs itibariyle kilom:73 oldu halimi bir düşün . tabiki bunda çocuk olmaması ile ilgili bir sürü sorun var her neyse bunları infertelitede yazıyoruz arkadaşlar yardımcı oluyorlar.benim de tamda sizin gibi canlı bir gruba ihtiyacım vardı. benim yaşım-26 ve boyum- 1.60 şuanki kilom ise 73 :( hadi hayırlısı beni de kabul edersniz geldimmmm

MERHABA EFEEYLÜL ben de tamda sizin gibi oldum 2009 da evlendim kilom:60 dı ve 2012 mayıs itibariyle kilom:73 oldu halimi bir düşün . tabiki bunda çocuk olmaması ile ilgili bir sürü sorun var her neyse bunları infertelitede yazıyoruz arkadaşlar yardımcı oluyorlar.benim de tamda sizin gibi canlı bir gruba ihtiyacım vardı. benim yaşım-26 ve boyum- 1.60 şuanki kilom ise 73 :( hadi hayırlısı beni de kabul edersniz geldimmmm

Hoşgeldın,aramıza katılabılırsın.Cocuk konusunda kandıl gecesı kk ve tum bebek ıstıyenler ıcın dua ettım,herseyın hayırlısı

Hoşgeldın,aramıza katılabılırsın.Cocuk konusunda kandıl gecesı kk ve tum bebek ıstıyenler ıcın dua ettım,herseyın hayırlısı

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght veya yarım yağlı süt,bitki cayı)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

şimdi 1 kase erik yedim

akşam ne yapsam aklıma birşey gelmiyo eşime sordum dalga geçiyo kızartmalar falan neler yazmış hafif birşey yaparsam iyi olacak.

çorba salata yaparım belki :44:

şimdi 1 kase erik yedim

akşam ne yapsam aklıma birşey gelmiyo eşime sordum dalga geçiyo kızartmalar falan neler yazmış hafif birşey yaparsam iyi olacak.

Ya varya coook saol bende cok acıktım ne yesem dıye dolaba bakıp duruyorum sonra erık yemeye karar verdım ama tel caldı bısey oldu kaynadı sımdı sen söyledın gidip yıyım bır kase bence
aksam menu cok ıyı olur corba yap

Ya varya coook saol bende cok acıktım ne yesem dıye dolaba bakıp duruyorum sonra erık yemeye karar verdım ama tel caldı bısey oldu kaynadı sımdı sen söyledın gidip yıyım bır kase bence
aksam menu cok ıyı olur corba yap

bende olmasam kalacak o erikler :9::9:afiyet olsun canım:16:

şimdi 1 kase erik yedim

Kızartma diyince,dün evimi temızledım çam kokarken şimdi kızartma kokuyor sabahdan berı alt kat,karsı taraf yada ust kat hepsı kızartma yapıyor heralde off patates kızartma kokuyor canım cekıyorrrrrr bende erık yıyorum napım:63:

Kızartma diyince,dün evimi temızledım çam kokarken şimdi kızartma kokuyor sabahdan berı alt kat,karsı taraf yada ust kat hepsı kızartma yapıyor heralde off patates kızartma kokuyor canım cekıyorrrrrr bende erık yıyorum napım:63:

ayy benimde canım çekti ama hafta sonu yedim:19:bu hafta kaçamak yok :20:
yada ölçülü kaçamak olabilir:17:

canlarım sızı dınledım 1 saat yurudum cok hızlı olmada 6 km hızla
cok hızlanamadım yada kosamadım

sımdı sut ıcmem gerekıodu o yuzden sutlu kahve yaptım

dıyetısyen haklı bnmde bazen gunde yedıklerım 700 800 kalorıyı gecmıyo aslında hata

bu arada kacamak demıssınzde bende dun koca bır tabak fırında makarna yedım aksam catlıcam sandım:52:

sabhta cay kasıgı 1 kasık recel 1 kasık nutella 1 kasık fındık ezmesı 1 poaca kk peynı zeytın yedım

oglende 2 dımım beyaz ekmege krem peynır surduöm itraf edıorm

he bır tane magnum mınıyle 2 topta normal dondrmayı unutmusum

Son düzenleyen: Moderatör:

dıyetısyen haklı bnmde bazen gunde yedıklerım 700 800 kalorıyı gecmıyo aslında hata

Çok guzel canım afıyet olsun..

haklısın canım o kaçamakları yapan ben değildim o benim şişko ruhumdu :125::111::112:

hahaha ya benı guldurdun ben sısko değilim ruhum şişko:9::9::9:

ben hiç hesaplamadım benimki kaç kaloridir acaba:44:

bu arada kacamak demıssınzde bende dun koca bır tabak fırında makarna yedım aksam catlıcam sandım:52:

sabhta cay kasıgı 1 kasık recel 1 kasık nutella 1 kasık fındık ezmesı 1 poaca kk peynı zeytın yedım

topiğin en çıtır hatunu olarak formunu böyle koruyosun herhalde :60::60::60:

he bır tane magnum mınıyle 2 topta normal dondrmayı unutmusum

Sen tam senelık kacamak yapmıssın yemediğin baska bişey kalmısmı:9::9::9:pes dıyorum gercı sen baya zayıfsın:24:

Back