• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

anladım canım belki günlük altenatifler falan sunulan bir liste mi diye düşünmüştüm.
ayda 4 kilo haftada 1 kilo hayılısı canım :16:

arkadaşım zayıftı ama 60 kiloyla başladıü, benim 6 kilo verceğimi iddaa etti diyetisyen bakalım ne olacak....

birden pat diye veremezsin azimli ol amaç mideyi küçültmek zaten.oda yavaş yavaş olu acele etme kalıcı olarak kilolaımızın gitmesi daha önemli:34:
hem sıkılaşma olmadı mı hiç ?listeye bakıyorumda 1,7 kilo hiçde fena değil.

sıkılaşma biraz var. ama benim kızgınlıgım gecen kıs bası cok guzel diyet yapmıstım ve 70 e dusmustum.
diyeti motivasyon dusuklugunden bırakmadım. ilk yılbasında koptu misafirler.. sonra esimin annesi geldi yurdışından (kayınvalide değildir bu arada cok seviyorum onu) ona da yok o yemegi yapayım yok bu yemegi yapayım tatlılar falan derken diyetimin durması dısında tekrar kilo aldım ve o zaman 79dan 70 e dusmustum :2: 9 kilo ya saka gibi

tekrar basladıgımda 78 dim 8i geri gelmisti. simdi dolayısyla bu 8 kilo daha kolay gitmeliydi diye beklentim vardı 70 sonrasında yavaslasa sasırmıcam da bunlar daha yeni sonradan alınan kilolar :2:

arkadaşım zayıftı ama 60 kiloyla başladıü, benim 6 kilo verceğimi iddaa etti diyetisyen bakalım ne olacak....
inşallah canım:16:

sıkılaşma biraz var. ama benim kızgınlıgım gecen kıs bası cok guzel diyet yapmıstım ve 70 e dusmustum.
diyeti motivasyon dusuklugunden bırakmadım. ilk yılbasında koptu misafirler.. sonra esimin annesi geldi yurdışından (kayınvalide değildir bu arada cok seviyorum onu) ona da yok o yemegi yapayım yok bu yemegi yapayım tatlılar falan derken diyetimin durması dısında tekrar kilo aldım ve o zaman 79dan 70 e dusmustum :2: 9 kilo ya saka gibi

tekrar basladıgımda 78 dim 8i geri gelmisti. simdi dolayısyla bu 8 kilo daha kolay gitmeliydi diye beklentim vardı 70 sonrasında yavaslasa sasırmıcam da bunlar daha yeni sonradan alınan kilolar :2:

vericez o kiloları inşallah :47:

ara-öğle

1 kase yulaflı yoğurt
şimdide çay içiyorum :7:

eskı halıne döndun canım

Selam kızlar... Tunaydın.. Guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin..

Baslıga hitler haftası yazdım cunku bu hafta kendime cok kızgınım ve acımasız bir hafta geciricem. :47:
kendime 2 haftalık hedefler koyuyorum 7haziran icin 70 i hedeflemistim sure azalıyor ben saka gibi gramla yuruyorum.

sabahtan basladım

kahvaltı
1 kk kucuk peynir
1 dilim kızarmıs ekmek
1 cherry domates

ara birazdan yapıcam
klasik ara ogunum (1 ceviz 1 kayısı ama bugun badem yok!:47:)
bu hafta aksamları tavuk salataya geciyorum gecen hafta full sebze yemistim aksamları

bugunden itibaren 1 saat olan sporumuda 1.5 saate cıkarıcam
asabiyetle hırsa burundum bu hafta kendıme cok kızgınım ins hayırlısıyla sonuclarını da alırım.

Tesekurler canım ınsallah hepımız ıcın öyle olucak azmın super

slm kızlar diyetimi paylaşıyım hemen

09.00 1 çay bardağı süt

10.00 söğüş,1kk peynir,5 zeytin yada
1 yumurta,söğüş,5 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek

11.30 1 meyva yada 3 hurma

13.00 13.30 1 kase çorba,1 dl ekmek
yada 2 dilim ekmekten tost

15.00 15.30 1 meyva yada 3 hurma

17.00 17.30 salata,yarım kase yoğurt yada 1 bardak ayran yoğurt atlanmayacak
ya 1 kase çorba
ya 5 kaşık sebze yemeği
ya 4 kaşık fasulye,nohut,barbunya
yada 1 porsiyon ızgara
1 dl ekmek et yenildiğinde ekmek yenilmeyecek mümkünse...

19.00 1 meyva yada 3 hurma

21.00 1 bardak süt

gün içinde en fazla 3 kesme şeker
hergün 10 dk mekik egzersiz
haftada 2 defa yürüyüş

guzel bır menu canım hayırlısı olsun,aslında bızım yedığımızden farkı yok hatta ekmek daha az yıyıoruz

evet canım öncelik alanım da makyaj

makyöz kendısı:21:

merhaba canlarım cok gec gelebıldım

kahaltım 1 etımek kk peynır 1 zeytın canm bısı ıstemıo

napıosnuz hepınızın meulerı cok ıyı

dıyetısyen nıye ıcıne etmıssın metabolızmanın dedıkı ne anlattın bızımlede paylasırmısınn

bugun can m sporda ıstemıo hıc bısı ıstemıo

merhaba canlarım cok gec gelebıldım

kahaltım 1 etımek kk peynır 1 zeytın canm bısı ıstemıo

napıosnuz hepınızın meulerı cok ıyı

dıyetısyen nıye ıcıne etmıssın metabolızmanın dedıkı ne anlattın bızımlede paylasırmısınn

bugun can m sporda ıstemıo hıc bısı ıstemıo

Hoşgeldın canım neyın var senın moralın bozuk gibi:19:

eet canm baya bı bozuk iş güç sorunları

Belkı senın sorunun dan fazladır bızım sorunlar o yuzden senı cok ıyı anlıyabılıyorum.Kendını bu fani işlerden dolayı yıpratma stres tum hastalıkları tetıklıyor canım..

Belkı senın sorunun dan fazladır bızım sorunlar o yuzden senı cok ıyı anlıyabılıyorum.Kendını bu fani işlerden dolayı yıpratma stres tum hastalıkları tetıklıyor canım..

allah yardımcınız olsun sızınde bebegım.
ama ınankı anlatsam sen nasıl guluyosun nasıl spor yapıosn ws dersın

Saol canım allah tum herkesin yardımcısı olsun,Sıkıntın ya da problemın ne kadar buyuk olursa olsun en en kötusu sağlık sorunu bence onun dısında iş olsun aile olsun borç dert olsun cok boş,bılıyomusun belkı cok bencılce gelıcek ama herseyden önce ben kendımı dusunurum benım sağlığım önemlı derim,takmamaya calısyorum elbette bazı anlar bende takıyorum ama uzatmıyorum hem senın sporundan gulumsemenden alı koyacak sağlık hastalık konuları dışında bır neden olacağını düşünmüyorum..

Saol canım allah tum herkesin yardımcısı olsun,Sıkıntın ya da problemın ne kadar buyuk olursa olsun en en kötusu sağlık sorunu bence onun dısında iş olsun aile olsun borç dert olsun cok boş,bılıyomusun belkı cok bencılce gelıcek ama herseyden önce ben kendımı dusunurum benım sağlığım önemlı derim,takmamaya calısyorum elbette bazı anlar bende takıyorum ama uzatmıyorum hem senın sporundan gulumsemenden alı koyacak sağlık hastalık konuları dışında bır neden olacağını düşünmüyorum..

kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı:14:

olur hatta super olur

yedim geldim:21:

canım herşeyin hayırlısı eylulun dediğin gibi stres etken bütün hastalıklara allah korusun.
aslında böyle zamanlarda kendini spora vermen iyi olmuş kafaya takıpta stres etmektense gülebilmen en güzeli

kapanmıs iş yerımız aylardır bırıklıs aıdat kıra faturalar kesılmıs olan net tw 1 aydr alıswerıs yok
sence yetrlı degılmı:14:

Değil cunku bu problem tek sende yok tatlım bızdede borç çok bankalar arıyor; hersey güllük gülistanlık yasanmıyor ki o dediğin alısverış de dahail bızdede oldu destek olun esınle bırbırnıze canım,inan bana hersey düzelir bu kadar sıkıntı yapma herseyı olacağına bırak

Back