• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

deli gibi yağmur yağıyor,2 arkadaşım olsaydı da yanımda sohbet etseydik şöyle.

evde tek başıma bu havada hiç çekilmiyor.

slm kızlar dün sabah kahvaltımdan sonra ara öğün olarak 1 tabak kiraz yedim.

sonra kandil sebebiyle poğaça yaptım komşulara vermek sevaptır diye.

ama sıcak sıcak 4 tane yedim sonra 45 dk.bisiklet sürdüm.

akşam hiçbişe yemedim( tıka basa doluydum)

bugün sabah uyandım hala tokum yuhhh bana poğaçalar erimemiş midemde:))

meyve-domates-salatalık-haşlanmış yumurta ve çay içtim.

bugün asla ekmek-pilav veya yemek yemicem.

bu hafta kilo veremiycem belli oldu ama en azından sabit kalmalıyım dimi kızlarrr.

Slm canım poğacamı yedın sıcak sıcak hemde:20:sırf margarını yeseydın de olurdu böle olmaz bu sekılde kılo veremessın bır dur de artık:19:

Slm canım poğacamı yedın sıcak sıcak hemde:20:sırf margarını yeseydın de olurdu böle olmaz bu sekılde kılo veremessın bır dur de artık:19:

yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben:(

haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.

ama kilo almam en azından sabit kalırım.

sabahkı menum oncesın 1 kayısı ve ılık su ıctım
kahvaltı tabagının yanındada 1 kupa ılık su :56:Eki Görüntüle 427644

ara: bır elmenın 3/1ri
öglen:1kepçeye yakın mercımek corbası
6 nugget
su

ara:arkadas daydım mısafırlerı vardı dokturmusss cok ısrar ettıler amaaaa o kdr borek pgoca kek dolmalar kısır top lardururken ben sadece
1brdk sekersız cay
3kasık kısır
1 tane cevız buyuklugunde top yedım ıcındede(irmik,kakao,su,şeker var)

sımdıde yesıl cayımı ıcıyorumıcnede cubuk tarcın koydum sabah gazatede okudum faydalıymıssss

cok guzel kahvaltı menusu eylulcum ozellikle sabahları yesşillik yemen super.. afiyet olsun canım

ya harikasın :52: tabagın cok guzel gozukuyor ayrıca tabaga yayman super diyette en klasik noktadır buyuk tabaga servis edince içindekiler yok gibi gozukur insanın gozu bile doymaz :46: makbulu normal tabaga koyup yaymak insanın gozu doyuyor once :52:

evt cnm aslında servıs tabagı ama yaydıgım ıcın gozu dolduruyorve ck duruyorrrr

Merhaba kizlar dün yediklerimi yaziyim size
sabah:tam bugday unuyla yapilmis 4 tane krakerle 20 gr peynir yedim
öglen:4 kuru patlican, 2kuru biber dolmasi ekmeksiz
ara:1 elma
aksam:yayla corbasi, salata 1 kuru biber dolmasi
1,5 litre su, 2 yesil cay, 5 kahve

bende almadım dolmalık kı yerım dıyeee heheh öglen 6 dolma hee :53:ne yedın sen oleee cosmussun seker hep sı cısss patlıcan dolması
bıberdolması bırde aksam da yemıssın ıcınde ınsl.bulgur vardırprınc varsa cısss oldun cnm:)

öğlen:56:

1 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim çavdar ekmeği
2 ad küçük piliç büftek
bu saate kadarda 4 bardak su içtim artırsam iyi olacak..

sabah ki ara öğünde çilekli form çayımı içtim sadece
gusel cnmmmm ıc ıc bol su :)
selam kızlar,
dün akşam yazamadım abimler geldi bugünlerde çok sık geliyorlar biraz böö geldi.akşam sadece salata yiyecektim onlar gelince mecbur yemek yaptım bugün akşamda mangal yapıcaz bayada geç saatte olacak az yemeyece çalışıcam.

akşam
2-3 kaşık makarna
3 nuget
çok az patates kızartması
1-1,5 biber kızartması
karışık salata
ayran

sabah
dünden kalan yarım dilim börek (eşim ısrar etti)
salata
yarım dilim köy ekmeği
4 siyah zeytin
yarım kk peynir

öğle
bol karışık salata

bu arada testi aldım biraz önce hamile değilim:14:dün temizlik yaptım yemekten sonra acayip bel kasık ağrısı başladı gece zor uyudum,sabahta kahvaltıdan sonra başladı hala ağrıyo normalde bu kadar uzun sürmezdi.hesaplarıma göre daha 3 gün var.olsamda kurtulsam:26:
hos gelmısler
:52: de sana yasık olmuss makarna lar kızartmalarrr ohh ohh sana 2 hafta kacamak yok sekerrrr:):34: anlasıldımı???
canlarım dun bı aksaklıktan dolayı gelemedım

30 dk jıllıan 1 saat yuruyusumu yaptım

süt ve elma arada

aksam yemegı 2 baget 1 kasık mercımelk yemegı

bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 cımdık gozleme:52:

kızlar wc sorunum bugun cozuldu ve az once regl oldum of ya

dunku asırı sınırımın nedenı cıktı meydana

ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım

tatlım sbh barı gozleme cımcıklıcandın 1 dılım ekmek yeseydın wallahda ck olmus neyse gıden gıtmıstır onumuse bakalımmm

:40:

ama ama ama sadce bı cımdık bole cımdıkledım okadar napım gozleme cok sewıorm komple saldrmamam bıle mucıze

regl oldum zatı :(

kızlar 30 dk spor yaptım ama cıdden hıc halım yok henuz agrılarım baslamadı bır ıkı saate kadar yatak dosek yatarım

ohale gelmeden yuruste yapsam dıorm hazır daha regl etkısını gztrmeden

$Resim 006.jpg
yaa evet tatlım malum günde yaklaşıyorya bu hafta coştum ben:(

haftaya başlarkende 2 gün yedim mide büyüdü iyice,sürekli istiyor.

ama kilo almam en azından sabit kalırım.

bnm werdgım tarıfı neden yapmadn canm benm ınanılmaz lezzetlı oluyr ve katı yag kullanılmıyo sadce 1 bardak sıvı yag ben zeytın yagı koyuyorm hatta

Son düzenleyen: Moderatör:
ara: bır elmenın 3/1ri
öglen:1kepçeye yakın mercımek corbası
6 nugget
su

ara:arkadas daydım mısafırlerı vardı dokturmusss cok ısrar ettıler amaaaa o kdr borek pgoca kek dolmalar kısır top lardururken ben sadece
1brdk sekersız cay
3kasık kısır
1 tane cevız buyuklugunde top yedım ıcındede(irmik,kakao,su,şeker var)

sımdıde yesıl cayımı ıcıyorumıcnede cubuk tarcın koydum sabah gazatede okudum faydalıymıssss

evt cnm aslında servıs tabagı ama yaydıgım ıcın gozu dolduruyorve ck duruyorrrr

bende almadım dolmalık kı yerım dıyeee heheh öglen 6 dolma hee :53:ne yedın sen oleee cosmussun seker hep sı cısss patlıcan dolması
bıberdolması bırde aksam da yemıssın ıcınde ınsl.bulgur vardırprınc varsa cısss oldun cnm:)

gusel cnmmmm ıc ıc bol su :)
hos gelmısler
:52: de sana yasık olmuss makarna lar kızartmalarrr ohh ohh sana 2 hafta kacamak yok sekerrrr:):34: anlasıldımı???

tatlım sbh barı gozleme cımcıklıcandın 1 dılım ekmek yeseydın wallahda ck olmus neyse gıden gıtmıstır onumuse bakalımmm

:40:

canım aksam bı tane yemış dolmadan hem onlar cok mınık nerdeyse tek lokmalık.Dikkat ettıysen kuru dolma yazıyor yanı taze olsa ıcı daha cok alıyor ama toplamda ıkı kasık pirinc yoktur,pilavdan masum

ama ama ama sadce bı cımdık bole cımdıkledım okadar napım gozleme cok sewıorm komple saldrmamam bıle mucıze

regl oldum zatı :(

kızlar 30 dk spor yaptım ama cıdden hıc halım yok henuz agrılarım baslamadı bır ıkı saate kadar yatak dosek yatarım

ohale gelmeden yuruste yapsam dıorm hazır daha regl etkısını gztrmeden

supersınnnnnn

Son düzenleme:
canlarım su saate kadar 1 saat yuruyuşumu tamammladım
hıc bısı yıyemedım bı peynırle 1 zeytın attım azıma
yemek yapıorm pısınce yıcem esı m cok gec gelıcekmıs

Son düzenleyen: Moderatör:
4 kaşık anne yogurdu sulu oldugu ıcın bısı anlamadım...:)
5 6 kasık kuru fasulye
1 tavuk baget

yemek arkası yeşil çay içyorum sımdıde

yalnız yemek yemek cok kotu ya :14: ama mecbur kaldım cunku baya acıkmıstım basım donmeye basladı. bıde esım 12 den once gelmez

4 kaşık anne yogurdu sulu oldugu ıcın bısı anlamadım...:)
5 6 kasık kuru fasulye
1 tavuk baget

yemek arkası yeşil çay içyorum sımdıde

yalnız yemek yemek cok kotu ya :14: ama mecbur kaldım cunku baya acıkmıstım basım donmeye basladı. bıde esım 12 den once gelmez

evet yalnız yemek kotu ama esini bekleseydin ye yat durumu olucaktı canım iyi yapmıssın.

45 dk spordan sonra bacaklarım tutmuyor :52: spor aletleri kolay gozukuyor ama iyi kasıyor insanı :52:

bugunku program full gec kaldı. yarın ıkı sınavım var onlara calıstım bugun o yuzden spor bıraz gec saate kaldı dolayısıyla yemekte. daha yenı geldim biraz soluklanıp daha yeni yemege oturucam. ama yemegım hafıf dunku ve bugun oglenkı menum kaapusskkaaa :52::53::52: ve yogurt

45 dk spordan sonra bacaklarım tutmuyor :52: spor aletleri kolay gozukuyor ama iyi kasıyor insanı :52:

bugunku program full gec kaldı. yarın ıkı sınavım var onlara calıstım bugun o yuzden spor bıraz gec saate kaldı dolayısıyla yemekte. daha yenı geldim biraz soluklanıp daha yeni yemege oturucam. ama yemegım hafıf dunku ve bugun oglenkı menum kaapusskkaaa :52::53::52: ve yogurt

of of of kapuskaya bayılırım bıde acıysa...mmm
afıyet olsun spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak

of of of kapuskaya bayılırım bıde acıysa...mmm
afıyet olsun spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak

allah neler soyledin oyle yafff ben hergun spordan yarım saat sonra yemek yıyorum :53::53::53:
sporu daha erkene alayım bu hafta ozaman midemde ne isi var kanın gitmesin oraya :52:

acılı hemde ne acılı :52: acısız kapuska olurmu hayatım. tam kıvamında olmus :52: ama onun akibeti de bu hafta yaptıgım dolma gibi elimin ayarı oturmadı, tencere boyutunu kucultmem lazım. hala koca tencere yapıyorum yemekleri yarısı mecburen dondurucuya gidiyor. gerci onları birkaç hafta sonra cıkarırım hazır hazır yeriz o da iyi oluyor :52:

ama yaptıgım yemegı toplansak hep beraber 2 gun yerdik :52::52::52::52:

allah neler soyledin oyle yafff ben hergun spordan yarım saat sonra yemek yıyorum :53::53::53:
sporu daha erkene alayım bu hafta ozaman midemde ne isi var kanın gitmesin oraya :52:

acılı hemde ne acılı :52: acısız kapuska olurmu hayatım. tam kıvamında olmus :52: ama onun akibeti de bu hafta yaptıgım dolma gibi elimin ayarı oturmadı, tencere boyutunu kucultmem lazım. hala koca tencere yapıyorum yemekleri yarısı mecburen dondurucuya gidiyor. gerci onları birkaç hafta sonra cıkarırım hazır hazır yeriz o da iyi oluyor :52:

ama yaptıgım yemegı toplansak hep beraber 2 gun yerdik :52::52::52::52:

çok yemekten zarar gelmez hem lahana buyuk napıcaksın ıllakı pısıcek guzel olur ye ıste bıtene kadar ye baska bısı yeme

nette arastrabılırsın spordan sonra ne yapılmalı ne zaman yemek yenmelı dıye ben 1saatten once kesınlıkle yemem oyalan ewı topla dus al bısıler yap

çok yemekten zarar gelmez hem lahana buyuk napıcaksın ıllakı pısıcek guzel olur ye ıste bıtene kadar ye baska bısı yeme

nette arastrabılırsın spordan sonra ne yapılmalı ne zaman yemek yenmelı dıye ben 1saatten once kesınlıkle yemem oyalan ewı topla dus al bısıler yap

tabi canım bide yarısını yaptım oyle kocaman oldu yarısnıda su unlu lahana corbası varmıs ya zayıflatan ondan yapıcam :)

evet tatlım ya spor oncesı ve sonrasını ılla arastırıcam o detaylar cok onemlı. esim aclıktan bayılmadan ben agırrr agırr :52: yemegı hazırlıyım 1 saat oldu sanırım :1:

Back