• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canlarım dun bı aksaklıktan dolayı gelemedım

30 dk jıllıan 1 saat yuruyusumu yaptım

süt ve elma arada

aksam yemegı 2 baget 1 kasık mercımelk yemegı

bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
1 cımdık gozleme:52:

kızlar wc sorunum bugun cozuldu ve az once regl oldum of ya

dunku asırı sınırımın nedenı cıktı meydana

selam kızlar,
dün akşam yazamadım abimler geldi bugünlerde çok sık geliyorlar biraz böö geldi.akşam sadece salata yiyecektim onlar gelince mecbur yemek yaptım bugün akşamda mangal yapıcaz bayada geç saatte olacak az yemeyece çalışıcam.

akşam
2-3 kaşık makarna
3 nuget
çok az patates kızartması
1-1,5 biber kızartması
karışık salata
ayran

sabah
dünden kalan yarım dilim börek (eşim ısrar etti)
salata
yarım dilim köy ekmeği
4 siyah zeytin
yarım kk peynir

öğle
bol karışık salata

bu arada testi aldım biraz önce hamile değilim:14:dün temizlik yaptım yemekten sonra acayip bel kasık ağrısı başladı gece zor uyudum,sabahta kahvaltıdan sonra başladı hala ağrıyo normalde bu kadar uzun sürmezdi.hesaplarıma göre daha 3 gün var.olsamda kurtulsam:26:

hayırlısı olsun inşallah canım.

süt ve elma arada

bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın

Hosgeldın canım ınsallah sınırını cıkarmadın:30:kahvaltın guzel cımdık gözleme:9::9::9::9:bende dun oldum beaber gıdıyoruz genelde

duymuştum bunu canım ama denemeye cesaret edememiştim ben.
Bravo sana valla inşallah işe yarar azminin karşılığı alırsın

sağol canım valla eziyet gibi sabah ac karına ama insallah dediğin gibi işe yarar onumuzdeki cumaya kadar bakıcam kilo kaybında değişiklik artış var mı :1:

olursa devam ederim yeterki gitsin su kilolar :52: sizede soylerim zaten

gecmiş olsun canım..
tatlım meyve hiç yememişsin evet diyetteyiz ama hastayken vucut resmen savasta oluyor meyve ile destekle vucudunu. ayrıca evet aksamları ekmek yasak ama ıyılesene kadar ye zaten vucudun gucsuz kalmasın. zaten menun gayet iyi hastayım ben diyip abartmamıssın. özellikle aksam yemeğini.
yanlızca o atladıgın ara ogune meyve koy canım bence.

Teşekkür ederim canım evet haklısın yarın buranın pazarı nasipse pazara çıkıcam bol meyve alıcam çok fena oldum yaaa işe geldim ama yerimden kalkamıyorum:(

Hosgeldın canım ınsallah sınırını cıkarmadın:30:kahvaltın guzel cımdık gözleme:9::9::9::9:bende dun oldum beaber gıdıyoruz genelde

dun sınırımı cok fena cıkardım ama bana gerı dondu malesef

cımdık gozlemede ıyı dımı ehehehhe regl kardesıyız eheheh tartıda yıne fazla cıkcaz yada wermemıs olarak :(

süt ve elma arada

bu gun kahvaltım
kk peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın

hosgeldin canım wc için gozun aydın :52: regl için geçmiş olsun diyim
yanlız tatlım dikkat et regl iken wc zorluyor ınsanı. sen zaten bu konuda sıkıntı yasıyorsun yeşil çaylarını ıhmal etme en az ıkı tane ıc. hem regl hem wc sorunu cekilmez.:53:

dun sınırımı cok fena cıkardım ama bana gerı dondu malesef

cımdık gozlemede ıyı dımı ehehehhe regl kardesıyız eheheh tartıda yıne fazla cıkcaz yada wermemıs olarak :(

Sana dedım tartısma:15:bende kılo vermemıs olcam gibime gelıyor

maydonoz zaten sade yiyemiyorum. ama nerdeyse butun yemeklere yarım demet atıyorum normalde.

ama bu kurle çiğ yemiş olucam soksun butun hain odemlerimi ins :52::52:

Atarsın bol su ıcınce de atıyosun zaten:21:

1 kg cuk wersek 1 kgcuk yaaaaaaaaa

Seni bilemem ama benımkı buyuk hayal olur:10:dolma yedım spor yapmadım hıcc sen yapıyosun,Dun cok ağrım vardı bugun azaldı ve hava yağmurlu esım spor yapmama bı sure daha ızın vermez:4:

sağol canım valla eziyet gibi sabah ac karına ama insallah dediğin gibi işe yarar onumuzdeki cumaya kadar bakıcam kilo kaybında değişiklik artış var mı :1:

olursa devam ederim yeterki gitsin su kilolar :52: sizede soylerim zaten

hadi bakalım inşlallah kilolar giderse bende başlarım ozaman :1:

Seni bilemem ama benımkı buyuk hayal olur:10:dolma yedım spor yapmadım hıcc sen yapıyosun,Dun cok ağrım vardı bugun azaldı ve hava yağmurlu esım spor yapmama bı sure daha ızın vermez:4:

ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım

bu arada bugunku yediklerim

öncelikle sabah eylulle kayısı kardesliğimiz olan 2 kayısı + bol su :52:
(dolayısıyla kosa kosa wc) yaşasın kayısılar ve yeşil çaylar :52:

kahvaltı (bugun erken kalktıgım için kahvaltım normale gore paşa kahvaltısı oldu ):52:
yarım domates
1 yumurta
1kk peynir
1 mini boy kozlenmis biber
2 dilim kızarmıs ekmek

ara
1 siyah kuru erik
1 ceviz
2 badem (fix ara ogun ):56:
1 yeşil çay

ögle
1 kasık kapuska (aksamda aynı yemek bekliyor beni):53:
1 kasık yogurt

1 kg cuk wersek 1 kgcuk yaaaaaaaaa

ben hiç kilo vermişim gibi gelmiyor bana yaaa:5:

benimde dünden beri karnım çok ağrıyor içimde dolaşan bişey varsa sanki rahatsızım çokk
üşüttüm heralde farkına varmadan bide önümüdeki hafta adet olacağım şişkinliği şimdeden başladı:43:

bugun 20 dk tempolu yürüyüş yaptım sadece havalardan dolayı zorlandım bu hafta yürüyüşlerim yarım yamalak oldu

ewde yap bısıler barııı bnde spor yapoorm ama gecen hafta bılıosn veremedım oncekı haftalarda 100 200 grm verdım

Muzık acıp hopluyorum zıplıyorum kendı capımda:32:

bu arada bugunku yediklerim

öncelikle sabah eylulle kayısı kardesliğimiz olan 2 kayısı + bol su :52:
(dolayısıyla kosa kosa wc) yaşasın kayısılar ve yeşil çaylar :52:

kahvaltı (bugun erken kalktıgım için kahvaltım normale gore paşa kahvaltısı oldu ):52:
yarım domates
1 yumurta
1kk peynir
1 mini boy kozlenmis biber
2 dilim kızarmıs ekmek

ara
1 siyah kuru erik
1 ceviz
2 badem (fix ara ogun ):56:
1 yeşil çay

ögle
1 kasık kapuska (aksamda aynı yemek bekliyor beni):53:
1 kasık yogurt

çok guzel,evet kuru kayısı cok ıyı bır cözum oldu sureklı alıskanlık halıne getırıp yemeyı dusunuyorum,sabah kahvaltımız zaten altın öğün ye bısey olmaz,közlenmıs bıberde ye kılo yapmaz pek

ben hiç kilo vermişim gibi gelmiyor bana yaaa:5:

benimde dünden beri karnım çok ağrıyor içimde dolaşan bişey varsa sanki rahatsızım çokk
üşüttüm heralde farkına varmadan bide önümüdeki hafta adet olacağım şişkinliği şimdeden başladı:43:

bugun 20 dk tempolu yürüyüş yaptım sadece havalardan dolayı zorlandım bu hafta yürüyüşlerim yarım yamalak oldu

Daha henuz yenı basladın nıye olumsuz dusunuyorsun verırsın stres yapma,o bıle kılo aldırır

slm kızlar dün sabah kahvaltımdan sonra ara öğün olarak 1 tabak kiraz yedim.

sonra kandil sebebiyle poğaça yaptım komşulara vermek sevaptır diye.

ama sıcak sıcak 4 tane yedim sonra 45 dk.bisiklet sürdüm.

akşam hiçbişe yemedim( tıka basa doluydum)

bugün sabah uyandım hala tokum yuhhh bana poğaçalar erimemiş midemde:))

meyve-domates-salatalık-haşlanmış yumurta ve çay içtim.

bugün asla ekmek-pilav veya yemek yemicem.

bu hafta kilo veremiycem belli oldu ama en azından sabit kalmalıyım dimi kızlarrr.

Back