Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen;
az kuru fasülye,az piliç tava ve yoğurt.
iki kaşık fln puding yedim.
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim çavdar ekmeği
2 ad küçük piliç büftek
bu saate kadarda 4 bardak su içtim artırsam iyi olacak..
sabah ki ara öğünde çilekli form çayımı içtim sadece
öğlen;
az kuru fasülye,az piliç tava ve yoğurt.
iki kaşık fln puding yedim.
2 yemek kasığı yulaf ezmesı
2 kasıkda yarım yağlı yoğurt
canım yulaf ezmesini nerden aldın
Marketten canım,eti lifalif
fiyat nedir bende alayım ya yoğurtlamı yenio
Eşime liste verdım o almıstı ama sanıım 4-5 liradır.Yoğurt,süt,salatalarada koyabılırsın..
tşk tatlım deneyim bende
Rica ederim tavsiye ederim ben 3 aydır kullanıyorum.
tekrar selamlar kızlar
yag yakıcı bir kur denemek isyordum kac gundur bugun sabah basladım, mantıkta etkili olabilecek bi sey, cok da saglıklı amaaa allahımın zoruna gitmesin affetsin beni yahu iğrenççççççç öykkkk :84:
1 limon suyu + 10-15 maydonoz sapıyla + yarım su bardagı su = makinede cekilip sabah ac karnına içiliyor.
içince rabbimin verdiği nimetler sukrettim yemin ediyorum
1 hafta ıkına sıkıla devam edicem ama içine yarım portakal suyu eklemeyi dusunuyorum biraz daha tadı bakımından cekilir olur diye dusunuyorum. :44:
canım hergün taze mi yapman gerekiyor yoksa bir kaç gün kullanabiliyormusun.
bende duymuştum lahana ve maydonozla yapmıştım ama devamı gelmedi 1 kez falan içtim
okudugum yerde onunla ilgili kesin bisey dememiş ama bu tarz kurler her gun taze yapılıyor.
ancak maydonoz az miktarda olunca iyi cekilmiyor ozelliklede sapları, ben oyuzden yarın maydonozu 3-4 gunluk cekip hazırlıcam suyu ve limonu sonradan hergun günlük olarak eklerim diye dusundum.
cunku bence muhim olan birlestiğinde ilk gun tazeliği olmaz, sonucta maydonoz cekilmiş ayrı kalacak, bide limon her gun taze sıkılmıs olur. ama yapmayı dusunuyorsan sende bi portakal suyu falan karıstır derim. normal içersen cok soylenirsin sonra bana
tekrar selamlar kızlar
yag yakıcı bir kur denemek isyordum kac gundur bugun sabah basladım, mantıkta etkili olabilecek bi sey, cok da saglıklı amaaa allahımın zoruna gitmesin affetsin beni yahu iğrenççççççç öykkkk :84:
1 limon suyu + 10-15 maydonoz sapıyla + yarım su bardagı su = makinede cekilip sabah ac karnına içiliyor.
1 hafta ıkına sıkıla devam edicem ama içine yarım portakal suyu eklemeyi dusunuyorum biraz daha tadı bakımından cekilir olur diye dusunuyorum. :44:
canım tok tutuo dimi ya benim vermm gereken 3 kilom var daha önce 20 kilo verdim 4 ayda şimdi 3 kilo vercem 44 olmalıyım
tekrar selamlar kızlar
selam kızlar,
dün akşam yazamadım abimler geldi bugünlerde çok sık geliyorlar biraz böö geldi.akşam sadece salata yiyecektim onlar gelince mecbur yemek yaptım bugün akşamda mangal yapıcaz bayada geç saatte olacak az yemeyece çalışıcam.
akşam
2-3 kaşık makarna
3 nuget
çok az patates kızartması
1-1,5 biber kızartması
karışık salata
ayran
sabah
dünden kalan yarım dilim börek (eşim ısrar etti)
salata
yarım dilim köy ekmeği
4 siyah zeytin
yarım kk peynir
öğle
bol karışık salata
bu arada testi aldım biraz önce hamile değilimdün temizlik yaptım yemekten sonra acayip bel kasık ağrısı başladı gece zor uyudum,sabahta kahvaltıdan sonra başladı hala ağrıyo normalde bu kadar uzun sürmezdi.hesaplarıma göre daha 3 gün var.olsamda kurtulsam:26: