• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Selam kızlar Herkese hayırlı kandiller..
Ben yeni gördüm topiğinizi
Evlendikten sonra kilo alanlardan biride benim malesef:14:
Vermeye çalışıyorum şimdide
52kilo ile evledim 2,5 sene önce şuanda 60 kiloyum şuanda
vermem gereken 8 kilo var hedefim yine 52 olmak
benide listeye eklerseniz sevinirim

Son düzenleme:
ay sorma cok gec kalktım yıne dunden uykuszdum dun gece hıc uyumamıstım

yok be gulum markete ınmedım kayısı da alamadım

ben sızın akraba oldgunuzu bılmıodum eheheh supermıs:27:

baktım prof. fun gece 4 e doğru gelmıssın:52:ajan oldum ya,kayısı al artık bugun hemen gıt al sabah ac karna ye bak tavsıye edıyorum aynı sorun bende genel olarak vardı ve suan cok rahatım usenme:34:

ben cok uzgun olunca yemem onun dısında yerım hep yerım:52:guzel bır rejim olmuş hakıkaten her yığıdın harcı değil bu kadar kıloyu vermek..suan kı sıkıntında yıyomusun peki?

canım 44 le rejimi sonlandırdım 3 kilo geri almışım diyet kardeşi olabilirim isteyenlerle beraber zayıflarız

Slm cnm 2 dilim kasar cok beyaz peynır yesen daha ıyı olmazmı hıc ekmek yememıssın vucudumuzun ekmeğe de ıhtıyacı var.Sabahları benımde garip şeyler canım ceker önceden evde ne tatlı varsa örneğin baklava saat 7 demı kalktım ılk onu yerdım tabı kan sekerım o an tavan yapıyor oluyordu:52:[/QUOTE

ay bende yerim baklava fln yaa ...................

yok canım bebişyok bizim henüz ben sıkıntıdanalmıştım kilo ama bi baktım kilolar aldı başını gidio aç kaldım sevdiğim şeylerden ödün verdim ve 20 kilo gitti şuan 44 kiloyum

nasıl yaptın anlatırmısın biraz....

selam kızlar
eylul bende gorcem senı bende merak edıorm bak bella gormus hıh:19:

sabh haslanmıs yumurta 1 adet
kk peynır
3 zeytın
bır damla cılek recelı
1 cımdık pogaca:1:
2 dılık lıght ekmek:72:

hayırlı kandıllerrr bu arada

wc sorunum yıne basladı 2 gundr bıktım ya[/QUOTE

sabah elma ye bol su iç öğlene çıkarsın hehehe....

Kızlar yaptıgım bişey yok aslında tatlı yemedim makarna pilava hasret kladım sürekli haşlanmış tavuk göğsu yanındada yoğurtyedim bugün geri başlıcam rejime aldığım 3 kiloyu geri vermeliyim

Selam kızlar Herkese hayırlı kandiller..
Ben yeni gördüm topiğinizi
Evlendikten sonra kilo alanlardan biride benim malesef:14:
Veremeye çalışıyorum şimdide
52kilo ile evledim 2,5 sene önce şuanda 60 kiloyum şuanda
vermem gereken 8 kilo var hedefim yine 52 olmak
benide listeye eklerseniz sevinirim

Slm hosgeldınız,sizede hayırlı kandiller.Topiğimiz 2 ayı doldurdu:nazar:

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(bitki cayı,süt(yarım yağlı,lıght)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

Kararlı ve ıstıkrarlıysanız tabıkı tablomuza eklerım,gelıp bır ıkı hafta yapıp kacan cook:10:

baktım prof. fun gece 4 e doğru gelmıssın:52:ajan oldum ya,kayısı al artık bugun hemen gıt al sabah ac karna ye bak tavsıye edıyorum aynı sorun bende genel olarak vardı ve suan cok rahatım usenme:34:

o 4 te gelen ben degılım o saatte uyumustum esım karstrmıs sanırım sabah sınır etti su konuya grmıssın su fotonu paylasmıssn agzımı arıo ay delırdım

tamam kusum alım baska yolu kalmadı cunkuu

slm hosgeldınız,sizede hayırlı kandiller.topiğimiz 2 ayı doldurdu:nazar:

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
isteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(bitki cayı,süt(yarım yağlı,lıght)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
sık sık tartılmak:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.hafta bır gun ideal tartı günümüz.

Hayatımızdaki 0 kalorılı ıcıcekler:1. Su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

Sırkeyı sabah ıcmek:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.bal su sırke ya da sadece su ve bır tatlı kasığı elma sırkesı tuketmek ıstersek bunu;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.bu hazmı kolyalastırcaktır

bu cok dıkkatımı cektı benım daha öncede net den okudum(buzlu su):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

kararlı ve ıstıkrarlıysanız tabıkı tablomuza eklerım,gelıp bır ıkı hafta yapıp kacan cook:10:

benide alırmısınız listeye

canım 44 le rejimi sonlandırdım 3 kilo geri almışım diyet kardeşi olabilirim isteyenlerle beraber zayıflarız

dilersen aramıza katılabılırsın..memnun olurum sahsen,kilo vermek hedefımız ama tabı kımı zaman sohbet kımı zaman yemek tarıfı paylasımlardada bulunuyoruz.

Kızlar yaptıgım bişey yok aslında tatlı yemedim makarna pilava hasret kladım sürekli haşlanmış tavuk göğsu yanındada yoğurtyedim bugün geri başlıcam rejime aldığım 3 kiloyu geri vermeliyim

bızım hayatızdada hamur ısı yok cok ender yıyoruz

o 4 te gelen ben degılım o saatte uyumustum esım karstrmıs sanırım sabah sınır etti su konuya grmıssın su fotonu paylasmıssn agzımı arıo ay delırdım

tamam kusum alım baska yolu kalmadı cunkuu

wayy karıstırmıs o zaman su alyans resmınımı dıyor:9:

dilersen aramıza katılabılırsın..memnun olurum sahsen,kilo vermek hedefımız ama tabı kımı zaman sohbet kımı zaman yemek tarıfı paylasımlardada bulunuyoruz.

Bızım hayatızdada hamur ısı yok cok ender yıyoruz

tabiki aranıza alırsanız sevinirim

bızım hayatızdada hamur ısı yok cok ender yıyoruz

ya bı arkadasla gobeklerımızı cekmıstık bnm pc de kalmıstı fotolarım
nıye cektın gobegını arkadan onden dıo

bnde arkadasıma yolladım dedım falan

baya bı bakmıs bıde konularla dalga gecıo kızın bırı yazmıs esım acık kadınlara bakıo napmalıyım ahahahahah dıo bole gorsen uyuz oldum suan pc bı garıp kesın bısı yaptı cozemedım
aksam gebertıcem:41:

ya bı arkadasla gobeklerımızı cekmıstık bnm pc de kalmıstı fotolarım
nıye cektın gobegını arkadan onden dıo

bnde arkadasıma yolladım dedım falan

baya bı bakmıs bıde konularla dalga gecıo kızın bırı yazmıs esım acık kadınlara bakıo napmalıyım ahahahahah dıo bole gorsen uyuz oldum suan pc bı garıp kesın bısı yaptı cozemedım
aksam gebertıcem:41:

Bır ara benım esımde dalga gecıyordu ama pc dokunamaz cıss olur yeltense bıle olacakları bılır bıraz cadıyım:19:evet öyle programlar var kı casusluk bıle yapar pc ıyı bılen bırı ben sevmıyorum guven sorunu yaratır onun bakmayarak ıcının rahat olması yeterlı benım ıcın...

Back