Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Üzüldüm gerçekten ailenizin desteğine ihtiyacınız var sizin onlarla konuşup onlardan yardım isteyin burda kimse size yardım edemez ama aileniz size sahip çıkarsa bu hayattan kurtulursunuz

Anlaşamadığınız bi adamla evlenmişsiniz.
Bir de şiddet varken bebek sahibi olmuşsunuz.
Keşke konu gerçek olmasa ama ailenizde arkanızda madem ayrılıp yeni bir hayata başlayın çocuğunuzla.

Engel değil benim için konuyu başka yerlere saptirmayin tek başıma doğurur tek başıma buyuturum

İşte öyle tek başıma büyütürüm demekle olmuyor maalesef. Boşansanız da o adam o çocuğun babası. Görmek ve haftanın ayın belli günlerinde almak hakkı. Bu durumda onunla sürekli iletişim halinde olacaksınız. Ve çocuğunuz da bu adamla vakit geçirecek.
Siz hala bu durumda ne yapayım diye düşünüyorsunuz cevap belli iken. Buna cesaret edemiyorsunuz o çocuğu o adamdan nasıl koruyacaksınız.
O zaman yaşayacağınız sorunlar şimdi yaşadıklarınızdan daha büyük olacak.
Buradakiler neden çocuk derken bunu kastediyorlar. Yoksa sizin bakamayacağınızı değil. Gelecekteki sorunlarla başedebilmek için şimdi ciddi ve emin adımlar atmanız gerekir. İlk adımda hemen boşanmak. Vakit geçtikçe kendinize olan güveniniz de yıkılacak boşanmak zorlaşacak. Gücünüz tükenecek, korkacaksınız. Boşanmamak için çocuğu bahane edeceksiniz. Kendinize bunu yapmayın.

Anladığım kadarıyla ailede yardımcı değil kadın sığınma evine git en azından kimse sana ulaşamaz.

Maşallah sen çok mantıklı davranmışın ya birde kadını azarlıyor , hanımefendi kaç kurtul daha be yazıyorsun buraya ne yapmalıyım diye? Bekle evde öldürsün seni mi yazsın kadınlar anlamıyorum ne yazsınlar. Çık git evden aç boşanma davanı. Ne ara hamile kaldın zaten o da bir muamma. Cidden şu kafalar beni sinir hastası yapıyor. Ben olsam kalbi atmıyorsa ilk haftalardaysa aldırırdım ama bu benim . Seni bilemem

Birincisi bu adamın öküz olduğunu kesinlikle sevgiliyken anlamışsınızdır bundan eminim! Hiçbir adam körkütük aşık olmuş gibi davranamaz. Bile bile evlenmek için evlenip hayatınızı karartmışsınız. Benim annemde sağolsun çocuklarım babasız büyümesin diye hala hayatımızın içine eden babam ile evli ve 28 yaşındayım hala yaşadıklarımdan dolayı psikolojim bozuk.Çok şükür ki çok temiz kalpli bir adam ile evliyim de huzur buldum ama hala çocuk için erken olduğunu düşündüğüm için zaman veriyorum kendime ki evliliğim otursun diye. Ben sizin gibi kadınları asla anlayamayacağım anlayamıyorum da zaten. Benim size bundan sonra ki tek diyebileceğim şey çocuğunuz için bir an önce boşanın bir an önce o evden gidin bir müddet ailenizden yardım alın işe girin sonrasında kendi düzeniniz bir şekilde oturacaktır, Ama lütfen çocuğum babasız büyüyecek diye o psikopatla yaşamayın artık!

Ben size şimdi ne diyeyim. Neden hamilesiniz ha neden haykırmak istiyorum NEDEEEEN? Kendinizi bağlamışsınız bu iğrenç adama yapmanız gerekenin evlenmemek ve boşanmak olduğu gün gibi ortada. Böyle hayati bir konuda nasıl ihmalkar olabilirsiniz, üstelik hatalı bir evlilik yaptığınız gün gibi ortadayken. Korunmak için milyon tane yöntem var birini kullansaydınız. Yazık günah size ve bebeğinize. Hamile kalmasanız ayrılırdınız kurtulurdunuz. Şimdi ayrılsanız bile bu pislik çocuğunuzun babası.

Gidebiliyorsan ailenin yanına git boşan yok eğer sana bakacak kimse yoksa bebek doğduktan sonra birkaç aylık olana denk bekle sonra iş bul ev bul boşanma davası aç umarım düzelir

ne diyim hamile kalmışsınız Allah yardımcın olsun ağlayarak çıktın salona dayak yedın hamılesın ben bu üçgeni anlamıyorum

Konu gerçek ise konu sahibi bu olayları yaşıyor ani öfke ve patlamalar kızgınlıklar şiddet akabinde durulma sakinlik kabullenme çaresizlik eşimdir nede olsa gibi güzellemeler yaşıyor
Biraz bu ruh halimden çıksın gene bu adamdan boşanmaz ikinci üçüncü çocuğu da yapar
Bu böyle oluyor buna öğrenilmiş çaresizlik mi dersiniz acıyı sevme mi bilemem ama böyle hayatlar azımsanamayacak kadar fazla

Şimdi artık olan olmuş
BİLEBİLE niye evlendin niye çocuk yaptın soruları sana yardımcı olmaz sormakta istemem .
Ama aileniz bu sürecin neresinde size desteklermi kösteklermi ?
Yani hayat böyle gitmez
Desteğe ihtiyacınız var tabi.
Eşinin ailesi ne diyor herkes biliyor durumları ama el ile tutulacak mantıken anlaşılacak bir yorum yapmamışsınız.

Size yerden goge kadar hak veriyorum... Ben 24 yasindayim inanin burayi sık sık okuyorum ve Turk erkeklerinden, evliliklerden, aile yapimizdan, sistemimizden nefret ettim... Ilerdeki hayatim icin cok endiseleniyorum, degil evlilik su anda bir erkek arkadas dahi almiyorum hayatima, neler gordum ogrendim buralarda, bu yuzden derim KK bende cok buyuk bir yere sahip diye. Tukenmislik sendromuna soktu bu BDV beni, kendimi ilerde bu tarz insanlarla karsilasirim, boyle adamlar benden cocuk ister, ustune siddet, psikolojik siddet, hakaret yerim diye neler neler geciyor icimden, buyumek bile istemiyorum inanin... Oyle igrendim

boşanmaktan başka çare yok. yani adam da evli kalmak istemiyor belli ki. e boşanın siz de.

Adam bastan belliymis ve sen hamile kalmissin
Bu kadar da olmaz yahu?

ERKEKLER BEBEK OLUNCA DEGISMEEZZ..

BIR COCUGUMUZ OLURSA DEGISIR DIYE DUSUNMEYIN HANIMLAR!!!

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…