Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Cocuk yapmak bu kadar kolay oldukca sen sevmedigin cirkin dedigin adamdan dorduncuyu de yaparsin konu sahibi.. yapacak bir sey yok bosanacaksin, bosanamiyorsan devam edeceksin ve muhtemelen cocuk yapmaya da devam edeceksin..

hem mutsuzsuz olduğunu söylüyorsun fiziksel özelliklerini dış görünüsu begenmiyorsun huyu zaten kotü eee çocuk niye yapıyorsun önlem alabilirdin sen bosaninca her yere sigarsin ama çocukla öyle olmuyor burda örneklerini okuduk

Darp raporun var mi? Seni dovdugunde polisi aramaliydin.
Ilk once savciliga gidip uzaklastirma karari cikarmalisin. Savcilik adliye binasinda olur.
Sonra da ailenin yanina donup bir avukat bulmalisin. Yapilacak tek sey bu. Eger bunlari yapacak gucun yok ise kadin derneklerinden yardim isteyebilirsin ya da aile bakanligindan. Cok uzuldum. Bu psikopattan biran once kurtulmalisin.

Bu konuda tek acıdığım şey çocuk..
Size bile üzülemedim.
Boşanın ve o çocuğs güzel bir dünya sunun.
Allah şaşırtmasın ne diyeyim

Olan olmus artik. Kadin yardim cigliklari atiyor. Biz hanimlar da ilk gunden evlenmeyecek adama niye cocuk yaptin diye elestirilerde bulunuyoruz. Artik olan olmus. Siddet goren birinin psikolojisini neden anlamiyorsunuz? Bir psikopatla yasamanin ne demek oldugunu bilmeden normal bir insanla yasiyormus gibi akil veriyorsunuz. Yardim etmeyecekseniz yazmayin bari....Bu saatten sonra yapilacak seyleri soyleyin. Kadin biraz da stockholm sendromu yasiyor olabilir.

Konu sahibi acilen savciliga git. Sikayette bulun savcidan uzaklastirma iste. Sonra da sosyal hizmetlere git onlar seni yonlendirir.

Bu konunun komik bir konu oldugunu düsünmüyorum. Beklesin demedim.

Kac tane bayan taniyorum isi oldugu halde bosanmayan? Neden ? Cünkü yanliz basina mücadele de

Elestirmedim ki niye bulasiyorsun anlamadim

Hala bir çözüm öneriniz yok. Tek yaptığınız boşan diyenlere eleştri..
Kadın şiddet görüyorsa napabilir?
Tabi ki boşanacak..
Başka bir çözümü yok bunun

Yazdıklarınızı okurken boşta kalan elimi yumruk yaptığımı fark ettim. Siz ne diye şiddetin her türlüsünü kabul ettiniz? Yok cinsel hayatım yok, yok ot gibi evliyiz. Bunları geçin ya! Adam şiddet uyguluyor ŞİDDET! Siz neyine bu adamla evlilik devam ettireceksiniz? Psikopat mıdır nedir, öldürür mü sakat mı bırakır belli değil.

Bebek neden? Olmamalıydı asla bebek düşünmemeliydiniz bu adamla!

Yavruyu bu manyakla büyütmeyin. Kendinize saygı duyun artık Allah aşkına.

Ailenize dayak yediğinizi söylediniz.. Neden sizi o evde bıraktılar? ?? Adla kabul etmem ama diyelim ki herşeyin düzeldiğüni düşünüp, gittiler.. Peki tekrar tekrar arayıp yoklamıyorlar mı? Babanız o eşiniz olacak şahsiyete iki tane geçirmedi mi????
Ne düşünüyorsunuz daha? Kendinizi koruyamıyorsunuz bari evladınızı koruyun, boşanın.. Aileniz sahip çıkmasa bile Devlet var..

mutlu bir aileyi hamile kalmadan önce düşünmen gerekirdi beni döven adamdan nasıl baba olur diye çoçuk olunca evlilik düzelmiyor iyi giden bir evliliği bile çoçuk tepetaklak edebiliyor bi de senin evliliğin zaten kötüymüş önce annene babana git anlat seni dövdüğünü boşanmak istediğini ailen geri çevirmez heralde seni döven adama geri göndermezler heralde

Madem adamın huyunu biliyorsunuz da ne diye çocuk yapıyorsunuz o çocuğun suçu nedir Allah aşkına nasıl bir yuvada doğacak biraz bekleyemediniz mi çocuk için.

bu kadar çirkin ve huysuz bi adamın nesi çekici geldi size? çok mu zengin desem kuruş vermiyor diyosunuz anlayamadım evlenirken bişilerden (mesela ailenizden) mi kaçmak istediniz? aileniz de şiddet görmenize rağmen almamış sizi.. yani nerden tutsam elimde kalıyor.

size sanal ortamda maalesef biz yardım edemeyiz, ama boşanmaktan başka çarenizde yok (mutlu huzurlu bi hayat sürmek istiyorsanız)

Yazık bu bebelere be...
İnsanın doğacağı aileyi seçemesi ne kadar kötü. "Kader" diye tam da buna deniyor.
Dünyada anasının babasının bencilliğinin eseri olarak dünyaya gelip ziyan olmuş 1 çocuğa daha ihtiyaç yoktu. Her bebek iyi bir aileyi hakeder. Yazıklar olsun.

2.ayından şiddet görüyorsun ama boşanmayı düşünmek yerine çocuk yapıyosun ? Boşanıp kurtulacaksın başka çaresi var mı ?

bence kadınların tümüne evlenmeden önce kk'da bdv'yi baştan sona okuma zorunluluğu getirilmeli.
ben ki burda 4 senedir varım dünyalarca sorun okudum. bitmedi bitmiyor arkadaş. akıllanmıyor bizim kadınımız. beyin yerine saman mı taşıyoruz nedir bir de kanıyoruz.
ne yorum yapalım şimdi göre göre bunları yaşayanlara.
allah müstehakınızı versin.

Herkes neden cocuk yaptin demis Allahsskina yuzde doksan hemen hamile kalip dogurmaz mi bu toplumda? Neden diye soruyoruz ya cunku bu sacma sapan zihniyetimizde evli barkli coluklu cocuklu olunca evrimini tamamlamis oluyorsun malesef. Dunys lideri olsan evlilik yoksa hic sayiliyorsun malesef. Hepimiz de bu duzene uyup doguruyoruz cehennem hayatlar basliyor.
Siz bosanin yoksa bir adim otesi kadin cinayeti haberi olursunuz. O adamdan bir halt olmaz degismez...

Reactions: 000
Kürdan gibi cirkin adamin nesini sevdin de ondan bir parca daha getirmek istedin dunyaya tövbe tanrima :) diger o bütün guzel ozelliklerini gectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…