- Konu Sahibi Mucizemmbr
Doğurma derken?o adamın bebeği doğurmaz .doğan çocuğada sanada yazık olur.Bebeği doğurma boşanma .Güzel bir hayat kurmaya çaliş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurma derken?o adamın bebeği doğurmaz .doğan çocuğada sanada yazık olur.Bebeği doğurma boşanma .Güzel bir hayat kurmaya çaliş
Bu konunun komik bir konu oldugunu düsünmüyorum. Beklesin demedim.
Kac tane bayan taniyorum isi oldugu halde bosanmayan? Neden ? Cünkü yanliz basina mücadele de
Elestirmedim ki niye bulasiyorsun anlamadim
mutlu bir aileyi hamile kalmadan önce düşünmen gerekirdi beni döven adamdan nasıl baba olur diye çoçuk olunca evlilik düzelmiyor iyi giden bir evliliği bile çoçuk tepetaklak edebiliyor bi de senin evliliğin zaten kötüymüş önce annene babana git anlat seni dövdüğünü boşanmak istediğini ailen geri çevirmez heralde seni döven adama geri göndermezler heraldeBen çirkin bir adamla evlendigim için sitem etmiyorum dikkatli okursaniz,elbette ki babaya ihtiyaci olacak ama ondan önce mutlu bir aileye huzurlu bir yuvaya ihtiyacı olucak öyle değil mi ? Ben bu adamın sonunu evde terör estiren koca olarak görebiliyorum bundandir ki çocuğumun etkilenmesi bu tür şeyler aklıma geldikçe kötü oluyorum anlatabildim mi