- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 113
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmbr
Bile bile lades demişsiniz.sana da yazık değil de karnındakine yazık bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hiçbir kadın baş kaldırmasın,kocasının dayağına sessiz kalsın.Olmuyor iste. Bosaninca ne saniyorsunuz siginma evlerinin harika yerler oldugunu mu? Hayir yanliu yasasa is yok. Ailesinin yanina gitse destekci yok. En dogrusu sosyal hizmetlere gidip derdini anlstmasi. Ama eksik olan seyler var bu konuda. 4 saat nasil döver bir bayani ne yapmis bu sürede kimse duymamis mi sesini
Aynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.O zaman hiçbir kadın baş kaldırmasın,kocasının dayağına sessiz kalsın.
Sizi anlayamıyorum,asgari ücretle çalışıp kocasından kaçan 2 çocuğuna gül gibi bakan kadınlar var,nedne o cesaretli yürekli kadınlardan olmasınlar? Neden insanların isteğini kırıyorsunuz.
Bu tarz adamlar zerre gerçek yüzünü göstermiyor mu yahu?nasıl böyle itici tipleri arzu edip duruyorsunuz .Neyse tek çözümün önce bir psikolog ya da aile terapisti imkanın varsa yoksa bu adamın kahrı çekilmez.Ailesiyle küs olan adamdan hayır çıkmaz bunu da kafanıza koyun lütfen.Hayır aptal gibi kendim istedim evlenmeyi sadece şiddet değil çok pişmanım
Annenizi tebrik ediyorumAynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.
Aynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.
Haklısınız birden içim coştu yazdım ama malesef böyle bir algı da var bilirsiniz toplumumuzda o gücü kendine ait olduğunu gayet iyi biliyorum bu işin bi cinsiyeti olamaz o tıp bir yetiştirilme tarzım da olmadı ama bazen bi dersiniz ya erkek gibi kadın hah yanlış olsa da kullanılıyor istemerhaba, öncelikle yorumunuza sonuna kadar katıldığımı belirtmek istiyorum.
annenizi de ayrıca tebrik ederim, sahiden örnek alınacak bir kadınmış kendisi.
haklısınız, her kadın güçlüdür, yeter ki gücünü kullanmayı bilsin.
yalnız burada hoşgörünüze sığınarak bir eleştirede bulunmak istiyorum.
bir kadının gücünden ya da başarısından bahsederken onu "erkek gibidir erkek" diye övmek çok yanlış bana kalırsa.
kadın güçlüdür, başarılıdır ve bunun için erkek gibi olmasına gerek yoktur.
kadın kimliği ile bir kadın gibi başarılı ve güçlüdür.
toplumumuzda başarılı ya da güçlü kadınları tanımlarken erkekleri kıyas olarak kullanmak kadının başarısına hakaret gibi geliyor bana.
bizim başarılı olmak için erkek gibi olmamız gerekmiyor.
güçlü kadınlar olmayı bilelim yeter.
Çok saolun:)Annenizi tebrik ediyorum
8 ayda hamilelikMerhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen
Size yerden goge kadar hak veriyorum... Ben 24 yasindayim inanin burayi sık sık okuyorum ve Turk erkeklerinden, evliliklerden, aile yapimizdan, sistemimizden nefret ettim... Ilerdeki hayatim icin cok endiseleniyorum, degil evlilik su anda bir erkek arkadas dahi almiyorum hayatima, neler gordum ogrendim buralarda, bu yuzden derim KK bende cok buyuk bir yere sahip diye. Tukenmislik sendromuna soktu bu BDV beni, kendimi ilerde bu tarz insanlarla karsilasirim, boyle adamlar benden cocuk ister, ustune siddet, psikolojik siddet, hakaret yerim diye neler neler geciyor icimden, buyumek bile istemiyorum inanin... Oyle igrendim
hayır tam tersine biradan çıkarımlarla korkmak çekinmek yerine gardını almayı öğrenmeli ve hayatına sokacağın adamın kalitesini ona göre belirlemelisin. aynı zamanda da kendini ezdirmemeyi, bir birey olmayı herkese kabul ettirmeyi öğrenmelisin.