• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Eşimdir döver de sever de.
Bir an sinirlendi tabi ondan vurdu.
Adam çok çalışıyor , evde de huzur bekliyor ben çok konuşuyorum kocam haklı .
Erkek sus pus ister, yemeğini yaparım sesimi keserim çocuğumu da doğururum.
O zaman belki bana daha yumuşak davranır..

Lütfen bu tarz düşüncelerle hayatını geçirme.
Hor görülüp, itilip kakılarak yaşamak bu hayatın gerçeği değil.
Eşin iğrenç bir insan, keşke evlenmeseydin demeyeceğim olan olmuş.
Ama bundan sonra insan gibi yaşamak senin elinde.

Evlenince değişir belki

Nebiçim düşünce ne yaniltici iyi giden bi iliski bile evlilikte rutine biniyor bilinmeyen yönleri görmemize neden oluyor. Hadi onu yaptin bebek ne ya katmerlemissin. Bi çocuk yapmak için 4 yıl düşündüm ya bu kadar dayanılmaz bisey değil deli misiniz? Şuan sadece o bebeğe üzülüyorum bi gelecek bi umutla büyüyor yavrum her stresi de aktarıyor anne malesef yazik. Gucun var mi bilmiyorum ama ayrilman lazim kimse için değil çocuğun için anlatabildim mi bunu ona borçlusun çünkü ona elinden gelenin en iyisini vermek zorundasın o kadar. Eziliuorum dayak yiyorum vs vs geç kalk silkelen çocuğun için doğru olanı yap.

Hem çirkin kürdan gibi bla bla diyorsun da pardon ama düğün gecesi mi gördün yüzünü adamın? Yoo. Bile isteye evlenmişsin çirkin olduğu halde evlenirken aklın nerdeydi?
Hadi onu geçtim,dayak başladı diyorsun,dayak yediğin adamdan ilk ay çocuk yapmasını biliyorsun.
Cinsel hayatımız yok diyorsun,baya baya zevkin doruklarına çıkmışsınız ki mercimeği fırına vermişsiniz.
Çok çelişkilisin arkadaşım.
Herşeyi bile isteye kabul edip sonra sızlanan insanlardan nefret ediyorum,bile bile lades demeseydin o zaman.
Hakettin demiyorum ama evliliğinizin bu noktaya geleceği düğün gecenizden belliymiş. Sen dikkate alıp önemsemediğin için başına bunlar gelmiş.
Sana iyi dayaklar dilerim,çünkü senin boşanmaya niyetin yok.
Bari 2. Çocuğu yapma,sağlık ocağından hap falan al.

Olmuyor iste. Bosaninca ne saniyorsunuz siginma evlerinin harika yerler oldugunu mu? Hayir yanliu yasasa is yok. Ailesinin yanina gitse destekci yok. En dogrusu sosyal hizmetlere gidip derdini anlstmasi. Ama eksik olan seyler var bu konuda. 4 saat nasil döver bir bayani ne yapmis bu sürede kimse duymamis mi sesini
O zaman hiçbir kadın baş kaldırmasın,kocasının dayağına sessiz kalsın.
Sizi anlayamıyorum,asgari ücretle çalışıp kocasından kaçan 2 çocuğuna gül gibi bakan kadınlar var,nedne o cesaretli yürekli kadınlardan olmasınlar? Neden insanların isteğini kırıyorsunuz.

Size inanasım gelmedi nedense. Yani sizin kendi kararlarınız ve yaşam tarzınız çok saçma. Veya adam çok zengin. Bilemedim...

O zaman hiçbir kadın baş kaldırmasın,kocasının dayağına sessiz kalsın.
Sizi anlayamıyorum,asgari ücretle çalışıp kocasından kaçan 2 çocuğuna gül gibi bakan kadınlar var,nedne o cesaretli yürekli kadınlardan olmasınlar? Neden insanların isteğini kırıyorsunuz.
Aynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.

Hayır aptal gibi kendim istedim evlenmeyi :KK43: sadece şiddet değil çok pişmanım
Bu tarz adamlar zerre gerçek yüzünü göstermiyor mu yahu?nasıl böyle itici tipleri arzu edip duruyorsunuz .Neyse tek çözümün önce bir psikolog ya da aile terapisti imkanın varsa yoksa bu adamın kahrı çekilmez.Ailesiyle küs olan adamdan hayır çıkmaz bunu da kafanıza koyun lütfen.

Aynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.
Annenizi tebrik ediyorum

merhaba, öncelikle yorumunuza sonuna kadar katıldığımı belirtmek istiyorum.
annenizi de ayrıca tebrik ederim, sahiden örnek alınacak bir kadınmış kendisi.
haklısınız, her kadın güçlüdür, yeter ki gücünü kullanmayı bilsin.
yalnız burada hoşgörünüze sığınarak bir eleştirede bulunmak istiyorum.
bir kadının gücünden ya da başarısından bahsederken onu "erkek gibidir erkek" diye övmek çok yanlış bana kalırsa.
kadın güçlüdür, başarılıdır ve bunun için erkek gibi olmasına gerek yoktur.
kadın kimliği ile bir kadın gibi başarılı ve güçlüdür.

toplumumuzda başarılı ya da güçlü kadınları tanımlarken erkekleri kıyas olarak kullanmak kadının başarısına hakaret gibi geliyor bana.
bizim başarılı olmak için erkek gibi olmamız gerekmiyor.
güçlü kadınlar olmayı bilelim yeter.

merhaba, öncelikle yorumunuza sonuna kadar katıldığımı belirtmek istiyorum.
annenizi de ayrıca tebrik ederim, sahiden örnek alınacak bir kadınmış kendisi.
haklısınız, her kadın güçlüdür, yeter ki gücünü kullanmayı bilsin.
yalnız burada hoşgörünüze sığınarak bir eleştirede bulunmak istiyorum.
bir kadının gücünden ya da başarısından bahsederken onu "erkek gibidir erkek" diye övmek çok yanlış bana kalırsa.
kadın güçlüdür, başarılıdır ve bunun için erkek gibi olmasına gerek yoktur.
kadın kimliği ile bir kadın gibi başarılı ve güçlüdür.

toplumumuzda başarılı ya da güçlü kadınları tanımlarken erkekleri kıyas olarak kullanmak kadının başarısına hakaret gibi geliyor bana.
bizim başarılı olmak için erkek gibi olmamız gerekmiyor.
güçlü kadınlar olmayı bilelim yeter.
Haklısınız birden içim coştu yazdım ama malesef böyle bir algı da var bilirsiniz toplumumuzda o gücü kendine ait olduğunu gayet iyi biliyorum bu işin bi cinsiyeti olamaz o tıp bir yetiştirilme tarzım da olmadı ama bazen bi dersiniz ya erkek gibi kadın hah yanlış olsa da kullanılıyor iste

Tek soru neden evlendin bu adamla?
Gerçekten cevap beklediğim için soruyorum neden evlendin?

Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana :KK43: 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen :KK43:
8 ayda hamilelik
Aferin sana

Sevmedigin cirkin dedigin bir adamla evlenmissin, siddet uygulamasina ragmen devam edip bir de cocuk yapmışsın. Hadi asik olsan kadincagiz asktan gozu kör olmus derdik belki de, ama bu kadar hata ustune hata yapilan bir hayatta hersey nasil düzlüğe çıkabilir bilmiyorum. Bosanirsin yoluna bakarsin ama tabii bunun sorumluluguna ve getirilerine de katlanacak olan sensin. Baska pek bir yol yok.

Darp raporu alip bosan. Bugün olmazsa yarın bosanacaksin hiç değilse erken bosan. Şiddet demissin kesin boşanma sebebi.
Idda oynuyor demiştin. Kumar yani. Ilerde bosansan adamdan birsürü kumar borcu kalır daha kötü olursun.

Once sen dayak yiyeceksin. Çocuk ağlar dayak yiyeceksin ,yemek güzel olmaz dayak yiyeceksin . Sonra çocuk büyüsün o da dayak yiyecek . Çocuk çok çok ağır bir sorumluluk şu an hevesle sariliyosun ama , benimde bebeğim var ve ben kurtaja çok karşı bi insanımdır normalde . Ama bebeğim olduktan sonra sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu farkına vardım. Bakarım ederim derken bile , ne kadar ağır bişey olduğunu inan bana farkında değilsin. Bu adam dan çocuk yapma ! Hayatın boyunca bağlantısı olmasın seninle . Kendi hayatınında bebeğinin hayatinida mahvetme .. Bencillik yapiyosun onu böyle bi dünyaya getirerek. Baba psikopat dede geri kafalı nolacak bu çocuk lise mezunsun. Nasıl olacak masrafı ne kadar çok çocuğun ..

kendi ailenizle hayatinizda pek iyi degildi sanirim bukadar mutlu olurum sandim diyip sanarak evlendiginize gore sanki biseyden kacmissiniz gibi

Size yerden goge kadar hak veriyorum... Ben 24 yasindayim inanin burayi sık sık okuyorum ve Turk erkeklerinden, evliliklerden, aile yapimizdan, sistemimizden nefret ettim... Ilerdeki hayatim icin cok endiseleniyorum, degil evlilik su anda bir erkek arkadas dahi almiyorum hayatima, neler gordum ogrendim buralarda, bu yuzden derim KK bende cok buyuk bir yere sahip diye. Tukenmislik sendromuna soktu bu BDV beni, kendimi ilerde bu tarz insanlarla karsilasirim, boyle adamlar benden cocuk ister, ustune siddet, psikolojik siddet, hakaret yerim diye neler neler geciyor icimden, buyumek bile istemiyorum inanin... Oyle igrendim

hayır tam tersine biradan çıkarımlarla korkmak çekinmek yerine gardını almayı öğrenmeli ve hayatına sokacağın adamın kalitesini ona göre belirlemelisin. aynı zamanda da kendini ezdirmemeyi, bir birey olmayı herkese kabul ettirmeyi öğrenmelisin.

hayır tam tersine biradan çıkarımlarla korkmak çekinmek yerine gardını almayı öğrenmeli ve hayatına sokacağın adamın kalitesini ona göre belirlemelisin. aynı zamanda da kendini ezdirmemeyi, bir birey olmayı herkese kabul ettirmeyi öğrenmelisin.

Cok haklisiniz, daima o ilkeleri benimsemisimdir zaten amacim daima once egitimim sonra meslegim ve bu sure icinde aklimin karismasina asla izin vermesem de... Hala dunyada boyle insanlarin olmasi ve erkeklerin bu kadar bencil olmalari beni evlilikten soguttu. Iste bu tarz evliliklerde yetisen cocuklar da babalarindan daha beter oluyor hatta... Halbuki neslin yavastan degismedi ve gelismesi gerekirken...

Back