• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Evet çevremde herkes bu soruyu soruyor ve bu sorunun cevabı inanın yok bu soruyu sormak yerine daha mantıklı bir şey söyleyin bana lütfen alınmayın bu soruyu sorunca gidip çocuğumu öldürmek gelmeyecek içimden. Evet aptallık ettim ve artık olmayacağını gördüm...
Ayrılacaksınız o zaman başka çare yok

Bu çocuk büyüyene kadar ne yapar bu kadınla çocuğuna düşünmek bile istemiyorum

O da var tabi..
Ailesi sanirim destek degil, ondan hala o adamla ayni evde.
Yasi 22 ise cok kucuk, yeni bi hayat kurar hatta okur bile yeniden..
Belki kv yanlarinda kalirsa anasindan utanmaya kiza el surmez..
Bilmiyorum ki, zor durumu.

Eşini sevmiyorsun.
Şiddet görüyorsun.
Ailesine haber verdin ama eşin değişmiyor.
Eşinin tipini de begenmiyorsun.
Maddi olarak desteği yok.
Bence ailenin yanına gidip en azından huzurlu bir hamilelik geçirmelisin. Bebeğin sağlıkla doğsun insallah senin bu durumundan etkilenmesin.
Doğumdan sonra ne yapman gerektiğini tekrar gözden geçirirsin.
Hayatın da mahvolmadi. Çocuklu ve eşinden ayrılmış o kadar çok kadın var ki...

Kesinlikle hayır 3 aylık su an
Bence de kesinlikle hayır ama sen bi çözüm arıyorsun eğer bunu düşünmüyorsan tek çare ayrılık. Bu adam çocuğu öğrenince ne yaptı? Yada nasıl evlilik teklif etti sonra mı bu hale geldiniz hep mi böyle huysuzdu? Adamın yapısı bu herhalde size karşı değil. Ama sevmiyorsa adam neden evlendi

Allah yardımcınız olsun ama hikayenizde bir şeyler eksik sanki. Zorla mı evlendirdi aileniz Yani çirkin dediğiniz inatçı adamla neden evlendiniz ya da düğün salonunda boşanacak diyen adamla neden evlendiniz ve neden işler böyleyken hamile kaldınız.
Seviyorum sandım mutlu oluruz sandım beni mutlu edicek sandım her şey çok güzel olucak sandım hepsi boş çıktı işte ben çok safmisim her şey yalanmis .. neden aramıyorum neden ararsam içinden çıkamam

Bu kadar cirkin huysuz dedigin adamla ne diye evlendin ki guzelim?
Hadi evlendin, herif pislik..
Ne diye hemen cocuk yaparsin?
Yani olan olmus artik yapcak bisey yok, dogacak yavrucak da..
Egitim durumun ne?
Cocuk dogduktan sonra biraz buyutup calismaya baslasan?
Sonra elin para gorunce acar davani dehlersin bu adami.

O da var tabi..
Ailesi sanirim destek degil, ondan hala o adamla ayni evde.
Yasi 22 ise cok kucuk, yeni bi hayat kurar hatta okur bile yeniden..
Belki kv yanlarinda kalirsa anasindan utanmaya kiza el surmez..
Bilmiyorum ki, zor durumu.
Hiç sanmıyorum bu adam anasından mi utanacak
Konu sahibinin ailesi tek çözüm şuan için
Okuması tek başına yetmesi biraz hayali gibi
Şimdi bu kadın ve bebeği bu adamdan kurtulmalı başlarına birşey gelmeden

Benimde şimdi bir kız bebeğim var .. düşünüyorumda benim kızım böyle bir durumda olucak ben o damadı var yaaa... çekip alırım kızımı ya bu nedir arkadaş.. hamile kadına şiddet . Bence direk boşanın başka dicek bişi yok

Çirkin adamla niye evlendin bide bu adamdan bebek yapıon sanki o bebeği tek başına yapmişsın gibi konuştun nasıl senin babana ihtiyacın varsa onunda olacak

Bilmiyorum işte ilk zamanlar adam parmak uçlarıma kadar operdi sonra nereden bilebilirdim ki ? Nişanlıyken az biraz gösterdi kendini ama ben kabullenmedim mantıklı düşünemedim .. lise mezunuyum birkaç sene bekleyip sonra mı bosanmaliyim peki ben o zaman icerisinde daha da yıpranmam mi ? Yüzüm gulmuyor aynaya bakmak bile istemiyorum nasıl bir imtihan Allah'ım...

Çirkin adamla niye evlendin bide bu adamdan bebek yapıon sanki o bebeği tek başına yapmişsın gibi konuştun bebeğin senin gibi baba ihtiyacın nasıl senin babana ihtiyacın varsa onunda olacak
Ben çirkin bir adamla evlendigim için sitem etmiyorum dikkatli okursaniz,elbette ki babaya ihtiyaci olacak ama ondan önce mutlu bir aileye huzurlu bir yuvaya ihtiyacı olucak öyle değil mi ? Ben bu adamın sonunu evde terör estiren koca olarak görebiliyorum bundandir ki çocuğumun etkilenmesi bu tür şeyler aklıma geldikçe kötü oluyorum anlatabildim mi

Bilmiyorum işte ilk zamanlar adam parmak uçlarıma kadar operdi sonra nereden bilebilirdim ki ? Nişanlıyken az biraz gösterdi kendini ama ben kabullenmedim mantıklı düşünemedim .. lise mezunuyum birkaç sene bekleyip sonra mı bosanmaliyim peki ben o zaman icerisinde daha da yıpranmam mi ? Yüzüm gulmuyor aynaya bakmak bile istemiyorum nasıl bir imtihan Allah'ım...

Bence yapabileceğin en güzel şey okuyup meslek sahibi olmak ya da lise mezunu kpss sine hazırlanmak. İki yıllık açıköğretimden çabuk atanacak bir bölüm oku bence. Ya da halkeğitimlerde sertifikalar var lise mezunları da alabiliyor 2 yıllık bi süreç oradan sertifika al hocalık yap. Bunlardan bitini uygulayıp kendini kurtar çok küçüksün daha. Bnm arkadaşım aynı yolla kurtuldu. Sabretti. Mezun oldu işe girdi boşadı

Ailen destekse bi dk bile dusunme, hemen bosan.

Back