- 16 Eylül 2015
- 190
- 4
- 98
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Tabi alınıyor koca çocuklara öz baba bakmıyor yeri geliyor üvey babamı bakacak ya da adam karısını çocuğu ile boşayacak gidip kendi çocuğuna yapmadığı babalıgı benim yetim yavrularima yapacak bende ona koca diyeceğim hiç de aynı mantık değilAynı mantikla koca ölünce de başka koca alirsiniz yerine.
Aynen düzenleyim kisa yazayım dedim millet de saldırıya hazırmış hücum ettiler. Aynen düşündüğünüz gibi görümceler bir araya geliyor ne olduysa bize oldu gelin kim ki bizim kardeşimiz öldü evimizin direği gitti annemiz babamız yanıyorKonuyu düzenle istersen o zaman herkes hak verir. Görümce galiba bunu söyleyen ama o da kardeş açısından saçmalamış. Annesine de kardeşlerine de eşine de evlatlarına da zor. Kendisi duyuyorsa bu kıyaslamalardan o da huzursuzdur eminim.
Allah esirgesin yavrularımızı.Evlat acisi hicbirseye benzemez bence esin olsede cocuklarin varsa yaninda yalniz degulsin. Evlada birsey olsa Allah korusun onun acisina dayanilirmi aklimi kaybederdim ben olsam heralde cok korkunc. Herkes kaldiramaz onu
Ablacim kadin evladini kaybetmis senimi gozu gorur sen kimsin zaten surda kadinin kac senedir hayatinda varsin ki. Tabiki kadina gore onun acisi daha buyuk sen el kizisin yarin bigun gidip yine evlenir hayatina bakabilursin yasin genc. O kadin napsin evladi gitmis. Benim agzima zicsa gikim cikmaz cunku evladim var benimde acisini hissettim aklimi kaybederim ben olsam. Kocammi cocugummu Allah kocamin omrunden alsin evladima versin loca falan gormez gozum o saatten sonra benim. Acini bir anne ile kiyaslama bence istedigini desin birak.Bende tabi ki evlat acısı derim ama diğeri kızım da olsa gelinim de olsa onun acısını küçük görmem sanki acısı yokmuş gibi tavır almam
Amin kardesim hepimizinkini cok cok zor bisey yasamadigimiz halde nasil uzuluyoruz duyunca oyle haberler. Bide onu yasayanlar var isteAllah esirgesin yavrularımızı.
Allah yardimciniz olsun rabbim guc versin size insallah iyilesirlerAmin Allah razı olsun❤
Soru çok can alıcı.. insan düşünüyor insan neden böyle bir soru sorar veya sorabilir diye. İnsanların şok olmasını da mazur görün bu konuda bence. Durumunuz farklı.Evet diyorsunuz ya sizi yargılamama ramak kalmıştı ne yazık kadınlar kulübü değilde de kadın düşmanları kulübü
Niye suc olsun kardesim insanlar asik oluo evlenio bosaniyo bidaha evlenio. Esin vefat etti diye bidaha birini sevip asik olamazmisin ki . Bunda birsey yok yeniden asik olup evlenebilirsin hatta belki daha mutlu olursun bile kismet bu isler ama evladini kaybeden anne napcak yeni evlat mi alcak senin sorun cok sacma. Seninde cocuklarin var kendi kendine soruyu sor ne hissedersin2 sene olacak evlilik düşüncesi özellikle ilk zamanlar daha yoğundu çünkü bir bilmezde gibi oluyordum daha çok sorguluyordum bunu da çevrene zaten hiç soramıyorsun ama buraya bile sormak suçmuş
Iyide sen esinin vefatindan sonraki uzuntunu anlatmiyorsun ki 2 cocukla bir basina kaldin hayat mucadeleni anlatiyorsun ne kadar zorlandigini soyluyorsun. Ne dememizi bekliyorsun evet dul kalmak zor 2 cocuga bakmak zor haklisin zaten.Evet konu açtım evlilik düşüncesini tarttım ama bakınsanıza evlilik düşüncesi bile sen zaten unutmuşuna geliyor. Ama bunu sormak ya da düşünmek benim hayatımı değiştirmiyor. Ben yine evlatlarım için mücadele ediyorum. Ama işte sordum ya suçluyum evliliği düşündüm ya kocamı sevmedim . Ya vallahi sizler insanın toplanmasını değil yıkılıp gitmesine yararmişsiniz
Allah yardimciniz olsun rabbim guc versin size insallah iyilesirler
Neden acılarınızı yarıstırıyorsunuz yahuGenç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
Ölümün hepsi acidirGenç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?