Evlat ölümü acı koca mı

Aynı mantikla koca ölünce de başka koca alirsiniz yerine.
Tabi alınıyor koca çocuklara öz baba bakmıyor yeri geliyor üvey babamı bakacak ya da adam karısını çocuğu ile boşayacak gidip kendi çocuğuna yapmadığı babalıgı benim yetim yavrularima yapacak bende ona koca diyeceğim hiç de aynı mantık değil

Aynen düzenleyim kisa yazayım dedim millet de saldırıya hazırmış hücum ettiler. Aynen düşündüğünüz gibi görümceler bir araya geliyor ne olduysa bize oldu gelin kim ki bizim kardeşimiz öldü evimizin direği gitti annemiz babamız yanıyor

Evlat acisi hicbirseye benzemez bence esin olsede cocuklarin varsa yaninda yalniz degulsin. Evlada birsey olsa Allah korusun onun acisina dayanilirmi aklimi kaybederdim ben olsam heralde cok korkunc. Herkes kaldiramaz onu

Evlat acisi hicbirseye benzemez bence esin olsede cocuklarin varsa yaninda yalniz degulsin. Evlada birsey olsa Allah korusun onun acisina dayanilirmi aklimi kaybederdim ben olsam heralde cok korkunc. Herkes kaldiramaz onu
Allah esirgesin yavrularımızı.

Bende tabi ki evlat acısı derim ama diğeri kızım da olsa gelinim de olsa onun acısını küçük görmem sanki acısı yokmuş gibi tavır almam
Ablacim kadin evladini kaybetmis senimi gozu gorur sen kimsin zaten surda kadinin kac senedir hayatinda varsin ki. Tabiki kadina gore onun acisi daha buyuk sen el kizisin yarin bigun gidip yine evlenir hayatina bakabilursin yasin genc. O kadin napsin evladi gitmis. Benim agzima zicsa gikim cikmaz cunku evladim var benimde acisini hissettim aklimi kaybederim ben olsam. Kocammi cocugummu Allah kocamin omrunden alsin evladima versin loca falan gormez gozum o saatten sonra benim. Acini bir anne ile kiyaslama bence istedigini desin birak.

Evet diyorsunuz ya sizi yargılamama ramak kalmıştı ne yazık kadınlar kulübü değilde de kadın düşmanları kulübü
Soru çok can alıcı.. insan düşünüyor insan neden böyle bir soru sorar veya sorabilir diye. İnsanların şok olmasını da mazur görün bu konuda bence. Durumunuz farklı.

2 sene olacak evlilik düşüncesi özellikle ilk zamanlar daha yoğundu çünkü bir bilmezde gibi oluyordum daha çok sorguluyordum bunu da çevrene zaten hiç soramıyorsun ama buraya bile sormak suçmuş
Niye suc olsun kardesim insanlar asik oluo evlenio bosaniyo bidaha evlenio. Esin vefat etti diye bidaha birini sevip asik olamazmisin ki . Bunda birsey yok yeniden asik olup evlenebilirsin hatta belki daha mutlu olursun bile kismet bu isler ama evladini kaybeden anne napcak yeni evlat mi alcak senin sorun cok sacma. Seninde cocuklarin var kendi kendine soruyu sor ne hissedersin

Iyide sen esinin vefatindan sonraki uzuntunu anlatmiyorsun ki 2 cocukla bir basina kaldin hayat mucadeleni anlatiyorsun ne kadar zorlandigini soyluyorsun. Ne dememizi bekliyorsun evet dul kalmak zor 2 cocuga bakmak zor haklisin zaten.

Leyla ile mecnun dizisinde leyla olunce, leylanin anne babasi delirdi herseylerini kaybetti ve bir daha asla duzelemediler. Ama asklarin en buyugunu yasayan mecnun leylayi hic unutmasa da hayatina geri dondu bir sekilde bir sure sonra. Gercek hayatta da bu biraz boyle. Allah korusun tabi kimseyi kaybetmek istemeyiz. Bence bir psikologa gidin bu soruyu sormaniz pek iyi dusunemediginizi gosteriyor. Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun.

Neden acılarınızı yarıstırıyorsunuz yahu

Babaannem 5 yavru kaybetmiş küçük küçük ölene kadar anlatırdı hiç gülmedi hiç oynamadı bu kadin ne kadar ruhsuz ya derdim anne olana kadar anne olunca nasıl yaşadin babanne dedim evlat candan ötedir

Hepinizin acısı taze, hepiniz sevdiğiniz kadar acı çekiyorsunuz ama 1 sene sonra senin acınla kvnin acısı aynı olmayacak.
Seninki biraz daha küllenecek, onunsa içi hep cayır cayır olacak
Kendinden pay biç.
Evladın mı kocan mı deseler hangisini seçersin?

Ölümün hepsi acidir

Acı kıyaslayacak zaman değil.
Şuan siz de hayatınızı bitmiş gibi hissediyorsunuz normal. Ama koca dediğimiz şeyin yerini başkası alabiliyor. 10 evlat da olsa biri diğerinin yerini almaz. Hayırsız evladin ardından bile söylenen bu. Allah evlat acısı göstermesin. Sıralı ölüm versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…