- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Çok garip gerçekten böyle insanlar sevgi bağımlısı bence.... Kocasız birkaç yıl geçirmek çok mu zor eşinin hiç mi manevi değeri yoktu evlatlarına travma olmaz mı bu durum ?Evet konuyu açtım çıkıp koca aramadım. İnsan o mutluluğunu kaybediyor. Evliydin bir anda hayatın değişiyor her durumunu sorguluyor.
Yok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.Çok garip gerçekten böyle insanlar sevgi bağımlısı bence.... Kocasız birkaç yıl geçirmek çok mu zor eşinin hiç mi manevi değeri yoktu evlatlarına travma olmaz mı bu durum ?
Ben yazınizda göremedim ne kadar zaman oldu eşiniz öleliYok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.
Ayrıca yanlış anladınız evlilik düşüncenizi sorgulamaniz çocukları travmaya düşürür demek istedim.Yok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.
2 sene kadar olacak ve evliliği sadece sorguladım insan ihtimali düşünüyor eşimle geçirdiğim yılları anlamamışım böle ama şimdi daha zor hayatımBen yazınizda göremedim ne kadar zaman oldu eşiniz öleli
Esim vefat etse sanırım öyle bir hüzün ile birlikte sakinlige bürünürüm ki sanırım ağzımı uzun yıllar bıçak açmaz. Değil ki ikinci evliliği 5 yıl geçmeden dusunmek... Ha ama esiniz zaten size çektiren biridir kurtuldum diyorsanjz bence de neden insan mutluluğu ertelesin kiYok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.
Konunun başında bunu belirtseydin bu kadar elestriri almazdin bence makul bir süre evlilik olabilir yani2 sene kadar olacak ve evliliği sadece sorguladım insan ihtimali düşünüyor eşimle geçirdiğim yılları anlamamışım böle ama şimdi daha zor hayatım
Evet farkettim sonradan. Zaten evlilik düşüncesini burada sorguladım. Yani evlendiğim yok evlilik görüşmesi yaptığım yok. Ya da hayatıma kimseyi aldığım yok. Ama burada bile akıl danışmak suç olmuş.Ayrıca yanlış anladınız evlilik düşüncenizi sorgulamaniz çocukları travmaya düşürür demek istedim.
Hepsi yaşayan için en zoru..Genç yaşta kocanı kaybedip çocuklarla kalmak mı zor?
65 yaşında 3 evladından birini kaybetmek mi daha zor görümcelerim bir araya geliyorlar gelin ne çekiyor ki olan bize oldu evimiz direği gitti olan bize oldu diye hem aralarında konuşuyorlar hem de farklı yerler de hep kendi acılarından ana babalarının çektiği acılardan bahsediyorlar. Sanki bende dışarıdan biriyim ölen benim kocam ama bana nasılsa atlatır yoluna bakar gözüyle bakıyorlar. Benim acımı hayatımın zorluğunu görmüyorlar.
Konuyu doğru düzgün acmayip milleti boşuna suçlamaEvet farkettim sonradan. Zaten evlilik düşüncesini burada sorguladım. Yani evlendiğim yok evlilik görüşmesi yaptığım yok. Ya da hayatıma kimseyi aldığım yok. Ama burada bile akıl danışmak suç olmuş.
Hanımefendi acınız var diye kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ancak sizde haddinizi aşıyorsunuz kendinize gelinYansın canım sizin beyinler bir şey kaybetmeyiz
Aynısını size diliyorumAllah size akıl fikir mantık ne varsa versin inşallah.
Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorumHanımefendi acınız var diye kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ancak sizde haddinizi aşıyorsunuz kendinize gelin
Acısı olan bir kadına kırıcı davranacak son kişilerdenim.Aynısını size diliyorum
Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorum
Ne?! İnsan nasıl kocasını evladından fazla sever yaKocan iyiyse koca.
Evlat herzaman olur ama iyi kıymet bilen bi eş bambaşka.
Evlatta olsa gider kocanla eşinle başbaşa kalır hayatı paylaşırsın.
Aynısını size diliyorum
Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorum
Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!
Bizi de salak yerine koymayın. 6 aydır kafanızda zaten evlilik niyeti varmış.Evet farkettim sonradan. Zaten evlilik düşüncesini burada sorguladım. Yani evlendiğim yok evlilik görüşmesi yaptığım yok. Ya da hayatıma kimseyi aldığım yok. Ama burada bile akıl danışmak suç olmuş.
Allah göstermesin rabbim korusun ama giden kendi evladınız olsa böyle rahat atabilecek miydiniz? Allah sabır versin ailesine ve sizin çocuklarınıza ve size gördüğüm kadariyla siz acı yaristirma derdindesiniz benim 16 yıl baktığım kedi öldü üç yıl oldu hala burun diregim sızlıyor bir hafta kendime gelememiştim siz bı anneden bahsediyorsunuz ki ben anne değilim evli değilim ve siz sözde annesiniz!!! Utanın kendinizden ve yaşadığınız acıdan şimdi ben bakıyorum rabbim göstermesin el kızına koca çok ama insanın evladı ve abisi bir kere var kusura bakmayın burda evlilik konusu açıp utanmadan bide evlat mı zor koca mi diyosunuz Allah o kadar büyük ki kimine evlat vermez sınar kimene de verir kocasını daha çok üstün tutar nediyim pes!!!Yok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?