Evlat ölümü acı koca mı

Evet konuyu açtım çıkıp koca aramadım. İnsan o mutluluğunu kaybediyor. Evliydin bir anda hayatın değişiyor her durumunu sorguluyor.
Çok garip gerçekten böyle insanlar sevgi bağımlısı bence.... Kocasız birkaç yıl geçirmek çok mu zor eşinin hiç mi manevi değeri yoktu evlatlarına travma olmaz mı bu durum ?

Çok garip gerçekten böyle insanlar sevgi bağımlısı bence.... Kocasız birkaç yıl geçirmek çok mu zor eşinin hiç mi manevi değeri yoktu evlatlarına travma olmaz mı bu durum ?
Yok tramvaya düşmedim psikoterapi alıyorum. Bir deneyin bakalım kocanız ölünce bu sakinliği bekliyorum. Evlilik düşüncesini sorguladım diye sevmiyorum anlamına gelmiş ne deyim işte ha benim görümceler ha siz.

Ayrıca yanlış anladınız evlilik düşüncenizi sorgulamaniz çocukları travmaya düşürür demek istedim.

Esim vefat etse sanırım öyle bir hüzün ile birlikte sakinlige bürünürüm ki sanırım ağzımı uzun yıllar bıçak açmaz. Değil ki ikinci evliliği 5 yıl geçmeden dusunmek... Ha ama esiniz zaten size çektiren biridir kurtuldum diyorsanjz bence de neden insan mutluluğu ertelesin ki

Ayrıca yanlış anladınız evlilik düşüncenizi sorgulamaniz çocukları travmaya düşürür demek istedim.
Evet farkettim sonradan. Zaten evlilik düşüncesini burada sorguladım. Yani evlendiğim yok evlilik görüşmesi yaptığım yok. Ya da hayatıma kimseyi aldığım yok. Ama burada bile akıl danışmak suç olmuş.

Hepsi yaşayan için en zoru..
Evlat acısı başka acılarla elbet kıyaslanamaz ama böyle bir durumda neden acı yarışına girilir bu çok saçma..
Evlat, eş fark etmez ki acı hepinizin acısı..

Allah size akıl fikir mantık ne varsa versin inşallah.
Aynısını size diliyorum
Hanımefendi acınız var diye kimse kırıcı olmamaya çalışıyor. Ancak sizde haddinizi aşıyorsunuz kendinize gelin
Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorum

Aynısını size diliyorum

Sağolun siz kaldınız had bildircek. Ne formmus ne kadar lüzumsuz kadın varsa burada. Sizleri sizin gibiler ile bırakıyorum
Acısı olan bir kadına kırıcı davranacak son kişilerdenim.
Ancak siz haddinizi bilmeden kendi kendinize çemkirip burada insanları yere vuruyorsunuz. Sizin gibi vasıfsız birisinin burada işi yok zaten. Bizi bizim gibilerle bırakın siz.

Aynısını size diliyorum

Çocuklu boşanan eşi ölen anneler 2.evliliği kaç sene sonra yaptınız tekrar çocuğunuz oldu mu 2.eşiniz çocuklarınıza nasıl davranıyor. Dul yaşamak mı evlenmek mi nasıl bir tavsiye verirsiniz!

Bizi de salak yerine koymayın. 6 aydır kafanızda zaten evlilik niyeti varmış.
Burada istediği cevabı alamayan kadın hemen başlıyor siz kadın düşmanısınız, siz şöylesiniz siz böylesiniz.
Burada her konu açan linçleniyor mu sanıyorsunuz siz ?

Hepinizin yaşadıkları çok acı. Böyle kıyaslamalar yerine birbirinize destek olmalısınız. Allah yardımcınız olsun.

Benim ananem hastalandı, aklı gitti derler ya öyle oldu. Ne annemi ve teyzemi tanımadı. Unuttu onları. Doğurduğunu bile hatırlamadı belki. Ama genç yaşta kaybettiği dayımın ismini hep saydıkladı. X im gelecek, x gelecek diye bekledi. Ara ara boşluğa bakıp konuşurdu filan. Evlâd acısı bence en zoru.

Allah göstermesin rabbim korusun ama giden kendi evladınız olsa böyle rahat atabilecek miydiniz? Allah sabır versin ailesine ve sizin çocuklarınıza ve size gördüğüm kadariyla siz acı yaristirma derdindesiniz benim 16 yıl baktığım kedi öldü üç yıl oldu hala burun diregim sızlıyor bir hafta kendime gelememiştim siz bı anneden bahsediyorsunuz ki ben anne değilim evli değilim ve siz sözde annesiniz!!! Utanın kendinizden ve yaşadığınız acıdan şimdi ben bakıyorum rabbim göstermesin el kızına koca çok ama insanın evladı ve abisi bir kere var kusura bakmayın burda evlilik konusu açıp utanmadan bide evlat mı zor koca mi diyosunuz Allah o kadar büyük ki kimine evlat vermez sınar kimene de verir kocasını daha çok üstün tutar nediyim pes!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…