- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi BenKendimeYeterim
-
Çocuğumu kaybetsem evet çocuk yapardım açık ve net ölüm Allahın emri kimse değiştiremez. Hiç uyumasam hep ağlasam yine değişmez.
Acımızı kıyaslamayın şimdi, hepimiz için zor, girmeyin böyle muhabbetlere diye cevap verin sizde yanınızda ima edildiğinde.Bunun tartışması yok tabiki evlat. Ama bende kocamı kaybettim e insafsızlar arkamdan konuşup yanımda ima edip ne çekiyor ki olan bize oldu demek
Allah razı olsun canım benim kızım da inşallah senin kadar büyür böyle akıllı bir evlat olur. Ne mutlu o anne babana. Etrafı takmamaya çalışacağım hatta bu formu da hiç takmayacagim benim etrafımdan da kötü çıktı burası.6 yıl önce babamı kaybettim.
O gün 75 yaşındaki babaannem evladını,
54 yaşındaki annem 32 yıllık kocasını,
25 yaşındaki ben babamı kaybettim..
Sorsan hepimizin acısı çok büyüktü. Nasıl kıyas yapalım? Ne anneme senin canın benimki kadar yanmamıştır diyebilirim ne de babaannem gelip sizin canınız benimki kadar yanmamıştır diyebilir.
Boşverin yani bu konuyu herkesin acısı sevgisi kadar demiş Müslüm baba takmayın etrafı :)
Yok yani insanlar ne garip hemen bileniyor. Sanki burası kadınların dayanışma yeri değilde kötüleme yeriAllah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin. Konu içeriğiniz garip bu yüzden tepki almışsınız. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Evet ondan oldu. Sanırım onun acısı kiyaslanmis.Konuyu direkt kıyas üzerine açtığı için cevaplar o yönde oldu.
Yaşadığı her neyse baştan onu yazsaydı farklı yaklasirdik.
Kimse onun acısını küçümseme burada.
Ama evlat acısıyla kiyaslayinca çocuğumuz ayni şeyleri düşündük.
Tartışmaya giremeyecek kadar yoruldum baktım burası bile bilenen insanlarla dolmuşAcımızı kıyaslamayın şimdi, hepimiz için zor, girmeyin böyle muhabbetlere diye cevap verin sizde yanınızda ima edildiğinde.
Sen kocan ölünce üzüldüğünü söyleyince başka birisi de acını küçümseyip evlat acısından mı bahsetti?Yok yani insanlar ne garip hemen bileniyor. Sanki burası kadınların dayanışma yeri değilde kötüleme yeri
Ben üzüldüğümü söylemiyorum herkes üzülüyor zaten. Ama oturup aralarında gelin ne çekiyor ki olan bize oldu demişler ve yine bugün ana babam bitti diye konuşulduSen kocan ölünce üzüldüğünü söyleyince başka birisi de acını küçümseyip evlat acısından mı bahsetti?
hah işte bu böyle anlaşılmıyor. Kadının kocası gideceğine yine aynı kadının çocuğu gitseymiş demişsin gibi anlaşılıyor insanlar ondan tepki göstermiş olabilir. Geç saat ya. İkinize de çok zor Allah sabır versin. Sen el kızı olunca seni düşünmüyordur, acısından ne dediğini bilmiyordur. Haklısın üzülmekte. Allah sabır versin hepinize.Ben üzüldüğümü söylemiyorum herkes üzülüyor zaten. Ama oturup aralarında gelin ne çekiyor ki olan bize oldu demişler ve yine bugün ana babam bitti diye konuşuldu
Sen saçma olmayasınBu ne saçma bir soru ya?
Sizi de gördüler mi gelin ne çekiyor diyeEşim vefat etti , ben henüz bebek olan oğlumla baş başa kalmıştım
Sorunuz çok korkunç, elbette evlat acısı daha fazladır ve yeri doldurulamaz
Allah kimseyi evladiyla sınamasın
Koca bulunur ama evlat bulunmaz , yeniden cocuk yapsanız da kaybettiğiniz evladın yerini tutmaz
Hayatımda duyduğum en saçma soru bu
Belki siz konuyu biraz eksik anlattınız ilk başta insanlar kıyas yapmalarını istediğinizi düşündüler bence. Ben de öyle anladım diğer yorumlarınızı okumadan. Çünkü hangisine daha zor gelir gibi bir soru sormuşsunuz. Sanki siz de acı yarıştırıyorsunuz gibi algılanmış olabilir sormuş şeklinizden dolayı yani.Ben üzüldüğümü söylemiyorum herkes üzülüyor zaten. Ama oturup aralarında gelin ne çekiyor ki olan bize oldu demişler ve yine bugün ana babam bitti diye konuşuldu
Acıları kıyaslayanlar çok sığ, çok cahilce davrandıklarının farkında değil.Teşekkürler aynı psikoloğum gibi konuştunuz. Herkes tuttu da ben kıyas ediyorum diye aldı yürüdü
Bu mantıkta yeniden çocuk yapabileceğiniz gibi , yeniden koca da bulabilirsiniz. Sizin mantığınız çok değişikÇocuğumu kaybetsem evet çocuk yapardım açık ve net ölüm Allahın emri kimse değiştiremez. Hiç uyumasam hep ağlasam yine değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?