Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım bende 18 yılı bitirmek üzereyim ikinci görüşmeyide bitirdik haftaya son görüşme var aileler maaş mal varlığı hobiler eşlerin birbirlerin tanımlamaları kendinizi tanıtmanız sosyal olup olmadığınız oturduğunuz yerde okul, park, hastane mesafeleri falan gibi basit şeyler işte kolay geçiyor yani sadece neysen onları anlatıyorsun bu kadar ama uzmanın dediği 4-5 yıl sürer dedi kız bebek kıtlığı varmış ayrıcada kız bebek talebi erkek bebeğe oranla fazla oluıyormuş bakalım artık hayırlısı olsun sen nerde müracaat ettin canım....

yakın amanda biri ile konuştum.başvurudan bir buçuk yıl sonra sırası gelmiş.8 aylık bir kı bebek...yaşı da 38 lerde imiş..hepimiin hakkında hayırlısı olur inşallah

ben istanbuldayım.cağaloğlu sosyal himetlere başvurdum.bugün aradım 28 aralığa randevu aldık.evraklarımıı teslim edeceğis hayırlısı ile....
4 5 yıl ben de beklemek istemem.sağlık sorunum el verirse belki bir ke daha tüp denerim...olursa ikisinede gönlümde yer var.olmasa aten beklemede olacağım.

canım tedavine öncelik ver bence ha genede olmazsa diğeri devam ediyor olur hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

pek uğrayan olmamış!

28 aralığa randevu aldık.gittiğimide daha detaylı bilgi alacağı.payalaşırım burada.

selam bizde başvurumuzu yaptık görüşmelerimiz devam ediyor bu cuma son görüşmemizde yapılacak bu ay sonuda aşılama yaptıracağız tutarsa iptal ettireceğiz nasılsa 3-4 seneyi bulacakmış verilmesi bu esnada bütün yöntemleri deneyip olmazsa fazla beklemeden evlat edindiğimiz bebeği yetiştireceğiz.

arkadaşlar nerelere kayboldunuz bir buldum bir yitirdim gibi oldu sizlerde yazın aşamalarınızı bizim perşembe günü son görüşmemiz var ve işlemler bitiyor artık sıranın bize gelmesini bekliycez artık kaç yıl bekleriz allah kerim bilemiyorum dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olmazmı?

denizverdi merhaba;
belli bir yaş sınırına göre veriyorlar evlatlık bebekleri öyle mi?

denizverdi merhaba;
belli bir yaş sınırına göre veriyorlar evlatlık bebekleri öyle mi?

merhaba kurdelam herkese merhaba
evet canım aynen öyle.ne kadar önce başvurursan o kadar lehine.. ben şimdi 39dayım.en erken 6 ay maksimum 2 ila 3 yıl dediler bebeğin bie gelmesi için.6 ay sonrasında tarih olarak 41 göükecekmişim o yüden büyük ihtimalle 1 yaş olabilirmiş.yani 41 e 1 ye 42 ye 2 yaş 43 e 3 yaş gibi gidiyormuş.sıra sana geldiğ,inde kaç yaşında olursan o kritere göre oluyormuş.(yaş hesaplamalarını hiç tutmadım ama ne yapalım ses etmedik ilk günden polemik yaşanmasın diye

canım hayırlısı olsun.seninle aynı gibi olacağı hemen hemen.ben de aralık 28de randevuya gideceğim.sonrasında bekleme süresi...inşallah çok uun sürme...allah isteyen herkesin işini kolaylaştırsın.ben kıım olsun istiyorum.siin tercihini nedir.kı çocuğu daha çok isteniyormuş.erkek çocuklara daha çabuk sıra geliyormuş.ola ki ilk çağırdıklarında erkek te olabilirmiş.ben eşimle bunu konuştum da olur diyor erkek te olsa alalım diyor.benim gönlüm hep kıda.aten hep bir kıım olsun diye yıllarca uğraş vermiştim..yine de sıram geldiğinde ne olur bilemiyorum.yeter ki versinler de belki erkek te olsa alır getiririr eve.

hayırlısı olsun.iptal ettirmekte kararlıysan bebeğğinii elinie almadan iptal ettirmeyin derim ben.çünkü bu konularda tecrübe sahibi olarak sadece hamiile kalmayla bitmiyor.si tedavilerinii olun.bebeğinie sahip olduktan sonra iptal ettrin.tabii karar verici sisini.naçsiane fikrim.

Son düzenleme:

evet canım bizde öyle düşünüyoruz hatta bunu paylaştık görevliylede olumlu karşıladı ksımet bakalım şimdi

merhaba arkadaşlar herkese

bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm

herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?

Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.

merhaba arkadaşlar herkese

bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm

canım göünaydın..senin adına çok sevindim.darısı bislere.isteyenlere gün sayan ya da sayacak olanlara..bebeğin geşlnce de herşeyi anlat.. ben çok heyecanlanıyorum bu konuda.18 yıldır evim duvarlarım sessis...inşallah hayırlısı ile bitecek...

sıra gelme işi nasıl oluyor.bilgilendirirmisin?ne kadar amanda sıra ilerliyor.kı da ya da erkekte??

teşekkürler arkadaş paylaşımın için.bie öyle söylenmişti.inşallah bi imde çok u un sürmes

bilinmeslik te kötü... ne aman nasıl kaç aylık ya da yaşında olacak...insan kafasında baı şeyleri netleşiremiyor bile...(

teşekkürler arkadaşlar;
hazırlıklar tam gaz devam...bi odamız eksik şuanda..bide ufak tefek şeyler var işte..
sıra konusuna gelince o biraz garip oldu...cuma günü erkek bebek için aradılar ama biz kız istediğimiz için biraz daha bekliycez...3 kişi var önümüzde 4. bebek hayırlısıyla bizim inşallah..

sıra gelme işi biraz karışık onunla ilgili becerebilirsem sana özel mssj atcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…