ahidem merhaba
sie maksimum kaç yıl süreceğini söylediler.ben 39yaşıma girdim.bana bile en erken 6 ay en fala 2ila 3 yıl dediler.senin yaşın 37.. 2 yaş fark var.üülme canım.vardır onların bir bildikleri.o kadar uun süreceğini sanmıyorum.çok küçük bebek talebinde bulunduysan belki bu yüdendir.ben de ne kadar küçük olursa o kadar iyi demiştim.bie 0 3 yaş arası yadılar.hakkımıda hayırlısı...
ikinci görüşme için geldiler mi?nasıl geçti?neler sordular?talepleri neler oldu?
ben de 18 yıllık evliyim.doğru karar aldığımıa inanıyorum...
sevgiler
merhaba
nerden başvurdunuz acaba..biz başvuralı 16 ay oldu ve kızda 56'dan 26 ya....erkekte 37 den 8 düştük.yani 4-5 yıl sürecek gibi değil.en fazla 2 yılda gelecek bebeğimiz...canınızı sıkmayın yani burada 9 ayda bebeğine kavuşan arkadaşlar var..
canım bende 18 yılı bitirmek üzereyim ikinci görüşmeyide bitirdik haftaya son görüşme var aileler maaş mal varlığı hobiler eşlerin birbirlerin tanımlamaları kendinizi tanıtmanız sosyal olup olmadığınız oturduğunuz yerde okul, park, hastane mesafeleri falan gibi basit şeyler işte kolay geçiyor yani sadece neysen onları anlatıyorsun bu kadar ama uzmanın dediği 4-5 yıl sürer dedi kız bebek kıtlığı varmış ayrıcada kız bebek talebi erkek bebeğe oranla fazla oluıyormuş bakalım artık hayırlısı olsun sen nerde müracaat ettin canım....
ben istanbuldayım.cağaloğlu sosyal himetlere başvurdum.bugün aradım 28 aralığa randevu aldık.evraklarımıı teslim edeceğis hayırlısı ile....
4 5 yıl ben de beklemek istemem.sağlık sorunum el verirse belki bir ke daha tüp denerim...olursa ikisinede gönlümde yer var.olmasa aten beklemede olacağım.
denizverdi merhaba;
belli bir yaş sınırına göre veriyorlar evlatlık bebekleri öyle mi?
arkadaşlar nerelere kayboldunuz bir buldum bir yitirdim gibi oldu sizlerde yazın aşamalarınızı bizim perşembe günü son görüşmemiz var ve işlemler bitiyor artık sıranın bize gelmesini bekliycez artık kaç yıl bekleriz allah kerim bilemiyorum dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim olmazmı?
selam bizde başvurumuzu yaptık görüşmelerimiz devam ediyor bu cuma son görüşmemizde yapılacak bu ay sonuda aşılama yaptıracağız tutarsa iptal ettireceğiz nasılsa 3-4 seneyi bulacakmış verilmesi bu esnada bütün yöntemleri deneyip olmazsa fazla beklemeden evlat edindiğimiz bebeği yetiştireceğiz.
hayırlısı olsun.iptal ettirmekte kararlıysan bebeğğinii elinie almadan iptal ettirmeyin derim ben.çünkü bu konularda tecrübe sahibi olarak sadece hamiile kalmayla bitmiyor.si tedavilerinii olun.bebeğinie sahip olduktan sonra iptal ettrin.tabii karar verici sisini.naçsiane fikrim.
merhaba arkadaşlar herkese
bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm
herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?
Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.
merhaba arkadaşlar herkese
bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm
canım göünaydın..senin adına çok sevindim.darısı bislere.isteyenlere gün sayan ya da sayacak olanlara..bebeğin geşlnce de herşeyi anlat.. ben çok heyecanlanıyorum bu konuda.18 yıldır evim duvarlarım sessis...inşallah hayırlısı ile bitecek...
sıra gelme işi nasıl oluyor.bilgilendirirmisin?ne kadar amanda sıra ilerliyor.kı da ya da erkekte??