Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba arkadaşlar herkese

bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm

canım ya senin adına çok sevindim ve senin kadar heyecanlandım bende hakkınızda hayırlısı olsun bizimde yarın son görüşmemiz var bakalım nasıl geçecek inşallah herşey yolunda gider...

slm arkadaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım benimde evlat edinmiş olduğum dünyalar güzeli bir bebeğim var inanın dünyanın en güzel duygusu doğurmak için çok uğraşmayın bence doğurmaktan hiç farkı yok hatta belki doğurmak bile bu kadar güzel bir duyguyu yaşatmamıştır eminim ben sadece bir kere tüp bebek denemesi yaptım ikinciye gerek duymadım maddi ve manevi kendimizi yıpratmak istemedik amaç evlat sahibi olmak değilmi ozaman neden illa doğuracaz diye o kadar hormonları yükleyelim vucudumuza maddi ve manevi zarar ne kadar büyük düşünsenize maddi zararı atın bir kenara ama manevi zarar işte insanı mafediyor rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ben bu aşamaların hepsinden geçtim dünyalar güzeli bir bebeğin annesi oldum rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah aminnnnnn bu arada öyle dedikleri gibi 3-5 sene beklenmiyor en azından istanbul için söylüyeyim en fazla 18 bilemedin 20 ayda kızınız veya oğlunuz kucağınızda

Son düzenleme:
herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?

Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.

canım ya ağzından bal damlıyor desem yeri bebek bekleyenlerle ilgili yazdıklarından dolayı 3-4 yıldan bende bahsettim uzmanın dediği bu kız bebek sırası yoğunmuş 3-4 hatta 5 yıl bile sürer dedi tabiki moralim çok ama çok bozuldu hatta 1. sıradaki kişi 2007 den beri bekliyormuş artık bize ne zaman sıra gelir allah kerim yarın son görüşmemeiz var bu konuyu tekrar konuşcam bakalım ama farklı bişey diyeceğini sanmıyorum çünki en son geçen hafta konuşmuştuk hayırlısı olsun :KK59:

canım ya senin adına çok sevindim ve senin kadar heyecanlandım bende hakkınızda hayırlısı olsun bizimde yarın son görüşmemiz var bakalım nasıl geçecek inşallah herşey yolunda gider...

zahidem nasılsın canım?inşllh hayırlı güzel gelişmler olur Allah gönlüne göre versin:KK16:

slm arkadaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım benimde evlat edinmiş olduğum dünyalar güzeli bir bebeğim var inanın dünyanın en güzel duygusu doğurmak için çok uğraşmayın bence doğurmaktan hiç farkı yok hatta belki doğurmak bile bu kadar güzel bir duyguyu yaşatmamıştır eminim ben sadece bir kere tüp bebek denemesi yaptım ikinciye gerek duymadım maddi ve manevi kendimizi yıpratmak istemedik amaç evlat sahibi olmak değilmi ozaman neden illa doğuracaz diye o kadar hormonları yükleyelim vucudumuza maddi ve manevi zarar ne kadar büyük düşünsenize maddi zararı atın bir kenara ama manevi zarar işte insanı mafediyor rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ben bu aşamaların hepsinden geçtim dünyalar güzeli bir bebeğin annesi oldum rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah aminnnnnn

slm sima mesajınla çok yüreklendim bizde müracaat edenlerdeniz çok zor bir karardı ama senin mesajın bana ümit oldu bebeğinide allah bağışlasın ne kadar oldu alalı ne kadar bekledin ve hangi ilde bu iş oldu şimdikik aklıma gelenler bunlar bilgilendirirsen sevinirim:KK71:

herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?

Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.

canım yaşadığın yere göre değişiyormuş bizim burdaki ilde sıra biraz geç geliyormuş 3-4 yıl diye bize görevli söyledi ama bu süre çocuk durumuna göre uzayıp kısalablir dedi.

slm sima mesajınla çok yüreklendim bizde müracaat edenlerdeniz çok zor bir karardı ama senin mesajın bana ümit oldu bebeğinide allah bağışlasın ne kadar oldu alalı ne kadar bekledin ve hangi ilde bu iş oldu şimdikik aklıma gelenler bunlar bilgilendirirsen sevinirim:KK71:

slm zahidem ben kızımı alalı 2 sene oldu şuanda 2 yaşında istanbuldan başvurmuştum 18 ay dolmadan kızımı kucağıma aldım küçücük bir bebekti şimdi çok güzel bir cadı bize 3-4 sene beklersiniz demişlerdi kız bebek için bizde olsun bekleriz demiştik ama 18 ayda kızımız geldi evimizi şenlendirdi ve bizim böyle bir grubumuz var il içinde ve il dışında hepimiz bu kadar zamanda aldık en fazla bekleyen arkadaşımız 20 ay bekledi :KK70: dünyanın en güzel duygusu çok düşünmeyin derim düşünenlere :KK70:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım benimde evlat edinmiş olduğum dünyalar güzeli bir bebeğim var inanın dünyanın en güzel duygusu doğurmak için çok uğraşmayın bence doğurmaktan hiç farkı yok hatta belki doğurmak bile bu kadar güzel bir duyguyu yaşatmamıştır eminim ben sadece bir kere tüp bebek denemesi yaptım ikinciye gerek duymadım maddi ve manevi kendimizi yıpratmak istemedik amaç evlat sahibi olmak değilmi ozaman neden illa doğuracaz diye o kadar hormonları yükleyelim vucudumuza maddi ve manevi zarar ne kadar büyük düşünsenize maddi zararı atın bir kenara ama manevi zarar işte insanı mafediyor rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ben bu aşamaların hepsinden geçtim dünyalar güzeli bir bebeğin annesi oldum rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah aminnnnnn bu arada öyle dedikleri gibi 3-5 sene beklenmiyor en azından istanbul için söylüyeyim en fazla 18 bilemedin 20 ayda kızınız veya oğlunuz kucağınızda

simacım cümlenin sonunu yeni fark ettim biz trabonda müracaat ettik ve uzman bize kız bebek sırası 3-4 yıl sürer dedi ya ama benden başka bu kadar yıdan bahsetmiyor bende anlamadım niye burda bu kadar sürüyormuş canım sıkıldı mağlum yaş ilerliyor işte:KK59::KK59:

simacım cümlenin sonunu yeni fark ettim biz trabonda müracaat ettik ve uzman bize kız bebek sırası 3-4 yıl sürer dedi ya ama benden başka bu kadar yıdan bahsetmiyor bende anlamadım niye burda bu kadar sürüyormuş canım sıkıldı mağlum yaş ilerliyor işte:KK59::KK59:

zahidem bütün illerdeki uzmanların hepsi 4-5 sene beklersiniz diyorlar çünkü bebek olmadığı takdirde kimse hesap sorma yetkisini kendinde bulamasın diye bu şekilde tarih veriyorlar yoksa kimse bilemez ne kadar çok bebek terk edilirse o kadar çabuk sıranda ilerler sen takılma onların söylediklerine onlar bi bakıma kendilerini garantiye alıyorlar sonra siz bize bu kadar dememiştiniz ama biz kaç senedir bekliyoruz deme hakkını bizlere vermemek için zamanı uzun tutuyorlar 4-5 seneyi bulacağını düşünmüyorum açıkçası nasip kısmet tabi rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

zahidem bütün illerdeki uzmanların hepsi 4-5 sene beklersiniz diyorlar çünkü bebek olmadığı takdirde kimse hesap sorma yetkisini kendinde bulamasın diye bu şekilde tarih veriyorlar yoksa kimse bilemez ne kadar çok bebek terk edilirse o kadar çabuk sıranda ilerler sen takılma onların söylediklerine onlar bi bakıma kendilerini garantiye alıyorlar sonra siz bize bu kadar dememiştiniz ama biz kaç senedir bekliyoruz deme hakkını bizlere vermemek için zamanı uzun tutuyorlar 4-5 seneyi bulacağını düşünmüyorum açıkçası nasip kısmet tabi rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

haklı olabilirsin ama beni doğruluğu hakkında düşündüren şey birinci sırada bekleyen aile 3 yıdır hala bekliyormuş bunu evrak üzerinden söyledi bilemiyorum artık ya sen kaç sene bekledin sıra canım..

haklı olabilirsin ama beni doğruluğu hakkında düşündüren şey birinci sırada bekleyen aile 3 yıdır hala bekliyormuş bunu evrak üzerinden söyledi bilemiyorum artık ya sen kaç sene bekledin sıra canım..

canım ben toplamda başvuru tarihimden iti baren 18 ay bekledim 18 ayın ortalarında kızımı kucağıma aldım
tabi şöyle bir durum var illere göre değişiyor terk bebek sayısına görede değişiyor terk bebek çok olursa sırada çabuk ilerler başvurduğun tarihte sıraya alınmış oluyorsun sonra geri kalan işlemler yapılıyor zatenen son işlemler bittiğindede sıranı öğreniyorsun bence zamanı düşünme sadece hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun diye bak en azından rahat rahat hazırlanabiliyorsunn bizim hamileliğimiz 9 ay 10 gün süren bir hamilelik değil uzun bir hamilelik yaşıyoruz ama kıymetşide bi okadar büyük oluyor inan beklediğin herana değer bunu kucağına aldığın an daha çok anlayacaksın 10 sene beklemeye bile değer

uzun zamandır bu siteye üyeyim ama giremiyordum. 2 bebişim var çok şükür rabbim bize ard arda nasip etti biri 8 aylık diğeri 22 aylık...Ankarada yaşıyorum.gurbette yapayalnız bırakın aileyi tek bir tanıdık bile olmadan (ne benim ne eşimin)çok zor geçiyor günlerim bakımlarına yetişmek çok zor ama vardır rabbimin bir bildiği diyorum. uykusuz,yorgun,aç, susuz dolaşıyorum diye üzülürken bu konuyu okudum.rabbim şükret diyor sabret diyor demekki bu konuya denk geldim hemen kendime geldim. uyaran rabbime şükürler olsun.
sizi binlerce kez tebrik ediyorum. ben kendi bebişlerime bile zor sabrediyorum bazen. ve siz evlatlık ediniyorsunuz büyük bir sevaba giriyorsunuz. milletimiz eskiden kendi kanından olmayınca evlat gibi olmaz gibi düşünürken artık daha bilinçli bir şekilde anne- baba olmak için doğurmak-doğurtmak gerekmiyor diye düşünüyorlar. ne kadar mutlu oldum anlatamam. kimsesiz savunmasız o bebişlere sahip çıkın nolur. ben çok ama çok istiyorum evlatlık edinmek ama eşim istemediği için (belkide çocuğu olduğu için böyle düşünüyor) elim kolum bağlanıyor.
dini açıdan olaya bakarsak küçük bebiş alanlar lütfen emzirmeye çalışsınlar. bir kaç damla anne sütünüzü bile alsa sizin süt çocuğunuz, ilerdie çocuğum olursa diye endişe edenler içinse çocuklarınızında süt kardeşi oluyor ve nikah düşmüyor.
ALLAH BİNBİR KEZ RAZI OLSUN SİZİN GİBİ YÜREĞİ MERHAMET DOLU İNSANLARDAN. GÖZLERİM DOLU DOLU OKUDUM BURDAKİ EVLAT ALMA HİKAYELERİNİ.
SİZİN GİBİ İYİ İNSANLAR OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE GURUR DUYUYORUM MİLLETİMLE
SEVGİYLE KALIN

:nazar::nazar:hareketlenmiş burası,ne güel destekçilerimi de artıyor.
yeni gelen arkadaşlara:KK71::KK71::KK71:

sevgili sima;inanın böyle paylaşımlara ihtiyacım vardı.çok mutlu oldum.göüyaşlı okudum.

inşallah çok güzel geçer görüşmeniz..rahat olun onlara bu bebeği ne kadar istediğinizi hissttirin yeter..

günaydın arkadaşlar ne zaman isterseniz tecrübelerimi sizinle paylaşmaya hazırım öyle güzel duygular yaşıyorumki meleğimle herkesle paylaşmak istiyorum özellikle bu konuda kafası karışık olan arkadaşlar varsa onlara söyleyeceğim tek şey bi başvurun sonrasını bekleyin bakın neler neler yaşıyorsunuz nasıl hamilelik duyguları yaşıyorsunuz
ben herzaman rabbime şükrediyorum bana bu şekilde evlat nasip ettiği için herzaman söylediğim şey arkadaşlar doğurduğunu sevmek çok kolay ona bakmak emek vermek çok kolay önemli olan doğurmadığını sevmek emek vermek bundan güzeli olabilirmi ..

X