merhaba arkadaşlar herkese
bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm
herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?
Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.
canım ya senin adına çok sevindim ve senin kadar heyecanlandım bende hakkınızda hayırlısı olsun bizimde yarın son görüşmemiz var bakalım nasıl geçecek inşallah herşey yolunda gider...
merhaba arkadaşlar herkese
bende yeni haberler var...kız bebek sıram 4 e düştü..artık zaman yaklaştı yanii:))çok heyecanlıyım tabi ve sizlerlede paylaşmak istedimm
slm arkadaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım benimde evlat edinmiş olduğum dünyalar güzeli bir bebeğim var inanın dünyanın en güzel duygusu doğurmak için çok uğraşmayın bence doğurmaktan hiç farkı yok hatta belki doğurmak bile bu kadar güzel bir duyguyu yaşatmamıştır eminim ben sadece bir kere tüp bebek denemesi yaptım ikinciye gerek duymadım maddi ve manevi kendimizi yıpratmak istemedik amaç evlat sahibi olmak değilmi ozaman neden illa doğuracaz diye o kadar hormonları yükleyelim vucudumuza maddi ve manevi zarar ne kadar büyük düşünsenize maddi zararı atın bir kenara ama manevi zarar işte insanı mafediyor rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ben bu aşamaların hepsinden geçtim dünyalar güzeli bir bebeğin annesi oldum rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah aminnnnnn
herkese selamlar
zhr82 siran cok az kalmis heyecanini cok iyi anliyorum hazirliklar ne durumda?
Birde Arkadaslar 3-4 yil bekleme suresinden bahsedilmis benim tanidigim evlat edinen 5 ailenin hic biri 2 yili gecmedi hatta 9 ayda bile alan oldu kiz bebek. o yuzden cokta uzun surmuyor bu sira umitsizlige kapilmayin derim.
Sevgiler.
ne kadar güzel bi haber allah bizede nasip etsin
zahidem nasılsın canım?inşllh hayırlı güzel gelişmler olur Allah gönlüne göre versin
slm sima mesajınla çok yüreklendim bizde müracaat edenlerdeniz çok zor bir karardı ama senin mesajın bana ümit oldu bebeğinide allah bağışlasın ne kadar oldu alalı ne kadar bekledin ve hangi ilde bu iş oldu şimdikik aklıma gelenler bunlar bilgilendirirsen sevinirim
slm arkadaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım benimde evlat edinmiş olduğum dünyalar güzeli bir bebeğim var inanın dünyanın en güzel duygusu doğurmak için çok uğraşmayın bence doğurmaktan hiç farkı yok hatta belki doğurmak bile bu kadar güzel bir duyguyu yaşatmamıştır eminim ben sadece bir kere tüp bebek denemesi yaptım ikinciye gerek duymadım maddi ve manevi kendimizi yıpratmak istemedik amaç evlat sahibi olmak değilmi ozaman neden illa doğuracaz diye o kadar hormonları yükleyelim vucudumuza maddi ve manevi zarar ne kadar büyük düşünsenize maddi zararı atın bir kenara ama manevi zarar işte insanı mafediyor rabbim kimseye bu duyguları yaşatmasın ben bu aşamaların hepsinden geçtim dünyalar güzeli bir bebeğin annesi oldum rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah aminnnnnn bu arada öyle dedikleri gibi 3-5 sene beklenmiyor en azından istanbul için söylüyeyim en fazla 18 bilemedin 20 ayda kızınız veya oğlunuz kucağınızda
simacım cümlenin sonunu yeni fark ettim biz trabonda müracaat ettik ve uzman bize kız bebek sırası 3-4 yıl sürer dedi ya ama benden başka bu kadar yıdan bahsetmiyor bende anlamadım niye burda bu kadar sürüyormuş canım sıkıldı mağlum yaş ilerliyor işte
baharcım sağol iyiyim sende iyisindir umarım her hafta olduğu gibi heyecanlı ve sitresliyim bakalım yarın neler olacak dua et
zahidem bütün illerdeki uzmanların hepsi 4-5 sene beklersiniz diyorlar çünkü bebek olmadığı takdirde kimse hesap sorma yetkisini kendinde bulamasın diye bu şekilde tarih veriyorlar yoksa kimse bilemez ne kadar çok bebek terk edilirse o kadar çabuk sıranda ilerler sen takılma onların söylediklerine onlar bi bakıma kendilerini garantiye alıyorlar sonra siz bize bu kadar dememiştiniz ama biz kaç senedir bekliyoruz deme hakkını bizlere vermemek için zamanı uzun tutuyorlar 4-5 seneyi bulacağını düşünmüyorum açıkçası nasip kısmet tabi rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn
haklı olabilirsin ama beni doğruluğu hakkında düşündüren şey birinci sırada bekleyen aile 3 yıdır hala bekliyormuş bunu evrak üzerinden söyledi bilemiyorum artık ya sen kaç sene bekledin sıra canım..
canım ya senin adına çok sevindim ve senin kadar heyecanlandım bende hakkınızda hayırlısı olsun bizimde yarın son görüşmemiz var bakalım nasıl geçecek inşallah herşey yolunda gider...