denizcim valla çok şekersin soruların çok hoşuma gitticecaplarını hemen vereyim
1.çocuğumu ilk gördüğümüzde babasıda bende aşık olduk hatta iki bebek vardı biz sadece kızımızı gördük öbür bebeğe bakmadık zaten öbür bebeğide görmek saçma geldi bize pazardan malmı seçiyoruz dimi bebeğimizi eve getirdiğimizde tepki veremedi çünkü daha bir aylıktı ama hiç yabancılık çekmedi
2.hemen alıştı
3.anne dediği zamanı anlatmak tarifsiz bu anlatılmaz ilk bu kelimeyi duyduğumda bir yaşındaydı hüngür hüngür ağlamıştım 6 aylıkken baba dedi babası heyecandan dili tutuldu
4.peşimi hiç bırakmıyorki ne benim nede babasının peşini bırakmıyor :)
5.eşim ilk gördüğü andan itibaren kızına aşık onun gözlerinin içine bakıyor
6.babası ilk zamqanlar işten kaçıp kaçıp eve gelirdi iki dakka göreyim diye hastalandığında sabaha kadar uyumuyor kızının başında bekliyor yemeğini yediriyor uyutuyor akşamları kızının uyku saati gelene kadar kızıyla oynuyor
7.çevremden ters bi tepki görmedim hoş görsemde farketmezdi çokda umurumda olmazdı kapımı kapatırdım o insanlara olup biterdi
8. ailelerimiz kızımızı aşık bi hasta olsun bütün sülale evde alıyor soluğubizim cadı anneanesine bide teyzesine aşık onlarda ona kuzeniyle çok güzel anlaşıyorlar
9.bebeğim sadece yanlız değilken herdakka annecim diye seslenir anne yada baba demez annecim yada babacım der yapışık gibiyiz herdakka dibimizde uyku saatleri haricinde
10. daha gelmeden bağlandık biz ona gördüğümüz an zaten aşık olduk gözümüzün nuru biricik aşkımız oldu o bizim hemde ilk andan itibaren
canım inşallah aydınlatabilmişimdir seni aklında başka sorular olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım çok güzel sorulardı bayıldım valla cevaplarkende zevkle cevapladım ...
kader arkadaşlarım herkese iyi geceler son durumları haber vereyim sizlere bugün son görüşme vardı ve iyi geçti artık evrak işlerimiz bitti dosya hazır 12. sıradayız hayırlısıyla sıranın bize gelmesini bekliycez artık .....
biz de eşimle 2 yıl önce başvurmuştuk kız bebek için şimdi 3. sıradayız çabuk ilerledi sıramız allahtan babasıyla kızımıza büyük bir oda hazırladık pembe boyadık da takımı aldık cibinlik aldık oyuncak aldık sabırsızlıkla bekliyoruz meleğimizi çok heycanlıyız gerçekten de kızımız 0-1 yaş arası olacak allahın izniyle ona birde günlük aldık eve geldiğinden itibaren eşimle yazmaya başlayacağız hergün 4-5 yaşı gibi gerçeği açıkladıktan sonra kızımız okumayı öğrendiği zaman ona yazdıklarımızı okutcaz onu ne kadar sevdiğimizi anlayacak meleğimiz
biz de eşimle 2 yıl önce başvurmuştuk kız bebek için şimdi 3. sıradayız çabuk ilerledi sıramız allahtan babasıyla kızımıza büyük bir oda hazırladık pembe boyadık da takımı aldık cibinlik aldık oyuncak aldık sabırsızlıkla bekliyoruz meleğimizi çok heycanlıyız gerçekten de kızımız 0-1 yaş arası olacak allahın izniyle ona birde günlük aldık eve geldiğinden itibaren eşimle yazmaya başlayacağız hergün 4-5 yaşı gibi gerçeği açıkladıktan sonra kızımız okumayı öğrendiği zaman ona yazdıklarımızı okutcaz onu ne kadar sevdiğimizi anlayacak meleğimiz
ben 35 yaşındayım canım siz ne zaman başvurdunuz kaçıncı sıradasınız şuanda? mutlaka paylaşırım akrabalardan yavaş yavaş yeni bebek armağanları da gelmeye başladı patikler şapkalar eldivenler insan heycanlı olmasa bile hediyeler gelmeye başlayınca ister istemez heycanlanıyor
senin de az kalmış canım kaç ay dediler size?
ben denizlideyim sen?
bize de 1 ay dedileray çok az kaldı heyecan dorukta siz isim verecek misiniz yoksa belli bir ismi varsa o şekilde mi edineceksiniz?
1 hafta içindede arayabiliriz 5 ayda olabilir dedi ama benim tahminim 1.5-2 ay daha beklerim daha uzun sürmez inşallah..istanbul..
cosmos öncelikle aramıza hoşgeldin aynı yollarda yürüyoruz hepimizde birbirimizden güç ve destek alıyoruz tabiki moralde 2 yıl önce müracaat ettik demişin şimdide 3.sıradasın benim merak ettiğim şu ilk sıra söylendiğinde kaçıncı sıra dendi size biz 12. sıradayız ama 3-4 yıl hatta 5 yıl sürer dediler mağlum bu işte insan bir an önce mutlu sona kavuşmak istiyor canım hayırlısı olsun bakalım..
biz 14. sıradaydık da denizlide oturuyorum ben canım istanbulda falansan talep daha yoğun tabi bize de öyle demişlerdi ama o kadar beklemiyorsun canım üzme kendini ortalama 2 yıla kucağında olur meleğin istersen ön sıradaki ailerle konuşup ne kadar beklediklerini sorabilirsin en azından ortalama ne kadar bekleyeceğini tahmin edebilirsin
isim düşündünüz mü?
biz trabzonda oturuyoruz canım 1.sıradaki kişi 2007 den beri sıra bekliyormuş uzmanın dediğine göre kısmet artık hayırlısı olsun diyelime isminide ilk müracata gittiğimiz gün arkadaşım nereden geliyorsun dedi bende o anda NAZLI BEBEĞİMİZİN yanından dedim yani odur budur nazlı bebeğim diyorum